tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ξενυχτήσαμε με τον λάκη.
μεγάλη μορφή.
ίσως η μεγαλύτερη που έχει περάσει από εδώ.
ρε περσόνα με τον λάκη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ξενυχτήσαμε με τον λάκη.
μεγάλη μορφή.
ίσως η μεγαλύτερη που έχει περάσει από εδώ.
Μαλάκα.
Καταρχήν η νομική είναι 4 χρόνια.Γελοίε.
Μπήκαν στα 18 σκάρτα.
Τέλειωσαν στα 22 σκάρτα.Σπασικλάρες ήταν.
Ασκηση σε οικογενειακά γραφεία καπάκι.
Εξετάσεις καπάκι μετά την άσκηση και πέρασαν με την 1η φυσικά.
Οπότε άδεια δικηγόρου στα 25.
Στα 29 παρ'εφέτες.
Στα 34 παρ'αρείω .
Σάλτα γαμή τώρα .....
....
Τυχαίνει να έχω πολλούς δικηγόρους στο σόι και το δικό μου και της γυναίκας μου ....
Έχω 3 ξαδέλφες δικηγόρους και όλες έχουν γίνει "παρ'αρείω" ......
Και η πιο μεγάλη είναι 35 .........
γίναμε φίλοι.ρε περσόνα με τον λάκη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γίναμε φίλοι.
ασε που έχει και μουνιά ξαδέρφες δικηγορίνες.....
εχω και φετίχ μου τις δικηγορίνες και τις δικαστίνες.......
με πιάνει ένα πράμα περίεργο όταν ακούω γκόνενα δικηγόρο δικαστή.
ερεθίζομαι.
τις δικαστίνες τις θέλεις με τήβενο και περούκα????
τις δικαστίνες τις θέλεις με τήβενο και περούκα????
Και γιατι πρεπει το ΚΚΕ,η οποιος αλλος,να ξεκινησει μια τετοια ΓΕΛΟΙΑ διαδικασια και να παει να κρεμασει την μνημη του Μπελογιαννη απο τα αρχιδια του καθε μαλακα δικαστη?ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ......
Ακυρώθηκε η καταδίκη του σε Εσχάτη Προδοσία ;;;;;;;;;;;;;;;;
Έγινε αναψιλάφηση ;;;;;;;;;;;;;;;;
ή ... ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ;;;;;;;;;;
Κατ'αρχην δεν ειναι ανδριαντας αλλα προτομη,και κατα δευτερον δεν την ανεγειρε το ελληνικο κρατος.To να σηκωνει αδριαντα του Μπελογιαννη το ελληνικο κρατος ειναι το ποδοσφαιρικο αναλογο του να στηνεται αγαλμα του Τζορτζεβιτς στη Λεωφορο
Καταδικαζω απεριφραστα την επαισχυντη πραξη βεβηλωσης του μνημειου του γιατι αγιοποιει στα ματια της κοινωνιας εναν εκτελεστη της ΟΠΛΑ. Τουλαχιστο το μνημειο αυτο εκτελουσε ενα σκοπο, ηξερε ο κοσμος προς ποια κατευθυνση να μουτζωσει.
Μην εισαι μαλακας.Ηδη ψαχνω στην τραπεζα νομικων πληροφοριων για να ποσταρω το σκεπτικο της αποφασης και σε τι καταληγει.
Κατ'αρχην δεν ειναι ανδριαντας αλλα προτομη,και κατα δευτερον δεν την ανεγειρε το ελληνικο κρατος.
Κατ'αρχην δεν ειναι ανδριαντας αλλα προτομη,και κατα δευτερον δεν την ανεγειρε το ελληνικο κρατος.
Τεσπα,ακομη και χωρις την προτομη του Μπελογιαννη,ακομη και χωρις το αγαλμα του Βελουχιωτη,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΡΟΜΠΕΣ θα γινοντουσαν οι δεκσοι στην Ελλαδα...Ο ελευθερος λογος για τα ζητηματα της κατοχης και του εμφυλιου φτανει και περισσευει.
Μη σου πω οτι τα αγαλματα και τα μνημεια πιο πολυ βαρος ειναι,πετρα και μεταλλο που-και καλα-ειναι"ιερα".
Αιντε λοιπον,γκρεμιστε τα,ξεφτιλιστειτε για ΑΚΟΜΗ μια φορα...Δεν προκειται να αλλαξει τιποτε οσο οι μνημες ειναι ζωντανες και τα στοματα χωρις φιμωτρο.
Αιντε λοιπον,γκρεμιστε τα,ξεφτιλιστειτε για ΑΚΟΜΗ μια φορα...Δεν προκειται να αλλαξει τιποτε οσο οι μνημες ειναι ζωντανες και τα στοματα χωρις φιμωτρο.
να ευχαριστάτε την δεξιά γιατί τα στόματα δεν έχουν φίμωτρο.. και αυτό δεν οφείλεται στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ...
Η συγκριση που εκανε ηταν καφρικη μεν,ειχε ομως την σημασια της.μισό τώρα.
απαντάς σοβαρά σε ποστ ατομου που συγκρίνει μια πολιτική απόφαση με ποδοσφαιρικό αδριάντα;
ε έβαλε και το σόι το γνωστό ρουσφετάκι έτσι;
ΥΓ.
φαντάζομαι ότι για φακαμπίλιτυ ούτε λόγος έτσι;
όχι έχουν διακοπές στη Γιάρο και τη Μακρόνησο.
αααααααααααααααααααααααααχχχααχαχχαχααχαχχαα
ρε μαλάκα κόψε την πρέζα.
τον πατέρα μου που ήταν και διορισμένος επί χούντας τον πήγατε Ασφάλεια γιατί μιλούσε και είχε υπαλλήλους κομμουνιστές.
αααααααααααααααααααααααααχχααχχααχαχχααχαχχα
ΕΛΕΟΣ σου είπα από χθες.
καλά τους άλλους να πάς να τους κοροιδέψεις που δεν ξέρουν.
και μένα;
ααααααααααααχχααχχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο δημος Αμαλιαδας-νομιζω.ναι το ξέρουμε ότι το ΚΚΕ έκανε έρανο για την κατασκευή της.. δεν παύει όμως να έχει τοποθετηθεί σε δημόσιο χώρο (αλήθεια ποιός τον παραχώρησε και με τίνος την άδεια)
και συνεχίζω μπάς και μπορέσεις και καταλάβεις ρε ότι αναφλέρομαι στην μεταδικτακτορική δεξιά και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή...
Ευτυχως που υπαρχει η δεξια και τα αρνητικα των φωτο του Κωστα Μπαλαφα δεν ηταν κρυμμενα για κατι δεκαετιες...να ευχαριστάτε την δεξιά γιατί τα στόματα δεν έχουν φίμωτρο..
Ο δημος Αμαλιαδας-νομιζω.