Νέα

Βάναυσο σεξ, άγρια τσιμπούκια και τιμωρία σε άτακτες πλην πρόθυμες κορασίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinoskistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (11 μέλη και 52 επισκέπτες)
OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.009
Πόντοι
3.091
τύπε εγώ τα είπα.
αν δεν κατάλαβες πρόβλημά σου...
Σεβαστή η άποψη σου, αλλά σε κάποιους άλλους αρέσει το νήμα. Και μην ξεχνάς ότι έχει 3 εκατομμύρια views. Οπότε η άποψή σου να κλείσει δεν ακούγεται καθόλου λογική, ούτε δημοκρατική.

Σου υπενθυμίζω ότι το θέμα του νήματος αφορά σε κορασίδες πρόθυμες για βάναυσο σεξ. Υπάρχουν πολλές.
Εγώ θεωρώ ότι εσύ με αυτή την απάντηση κατάλαβες.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Κανονικά θέλει κλείσιμο το νήμα
Σώπα ρε μεγάλε που θέλει κλείσιμο.
Και στο γράφει κάποιος που δεν είναι φαν του νήματος, ούτε αυτού του είδους σεξ.
Είναι σαν να γράψω εγώ, διαβάζοντας τις κριτικές σου, μιας και στα δικά μου μάτια είσαι αγαπουλης και σου αρέσει το αποστειρωμενο σεξ, κανονικά θέλεις Μπαν.

Να σου ζητήσουν και συγνώμη όσοι δε γαμανε όπως εσύ και δεν αρέσκονται στα ίδια που αρεσκεσαι εσύ.

Και που τα γράφεις όλα αυτά, σε ένα σαη που ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα.

OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.009
Πόντοι
3.091
1731767024547.jpeg

1731766961997.jpeg

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.953
Πόντοι
2.846
Σώπα ρε μεγάλε που θέλει κλείσιμο.
Και στο γράφει κάποιος που δεν είναι φαν του νήματος, ούτε αυτού του είδους σεξ.
Είναι σαν να γράψω εγώ, διαβάζοντας τις κριτικές σου, μιας και στα δικά μου μάτια είσαι αγαπουλης και σου αρέσει το αποστειρωμενο σεξ, κανονικά θέλεις Μπαν.

Να σου ζητήσουν και συγνώμη όσοι δε γαμανε όπως εσύ και δεν αρέσκονται στα ίδια που αρεσκεσαι εσύ.

Και που τα γράφεις όλα αυτά, σε ένα σαη που ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα.
τύπε σιγά σιγά μην πάθεις κανα έμφραγμα...

διάβασε ξανα τι έγραψα και μην λες άτοπα, ούτε να πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
στα παπάρια μου τι αρέσει στον καθένα, δικαίωμά του.
πως "εξασκεί" αυτό το δικαίωμα κατέδειξα.
κι εμένα μου αρέσει η σκοποβολή αλλά πυροβολώ στόχους στο σκοπευτήριο, όχι κεφάλια στο δρόμο.

ελπίζω να σε κάλυψα γιατί τρίτη φορά επεξηγήσεις δεν έχει...

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.009
Πόντοι
3.091
τύπε σιγά σιγά μην πάθεις κανα έμφραγμα...

διάβασε ξανα τι έγραψα και μην λες άτοπα, ούτε να πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
στα παπάρια μου τι αρέσει στον καθένα, δικαίωμά του.
πως "εξασκεί" αυτό το δικαίωμα κατέδειξα.
κι εμένα μου αρέσει η σκοποβολή αλλά πυροβολώ στόχους στο σκοπευτήριο, όχι κεφάλια στο δρόμο.

ελπίζω να σε κάλυψα γιατί τρίτη φορά επεγηγησεις δεν έχει...
Μάλλον βρίσκεσαι σε παράκρουση, τύπε. Έχεις αρχίσει και παραλογίζεσαι. Αν θέλεις διάβασε προσεκτικά αυτά που σου έγραψα εγώ κι αυτά που σου έγραψε πολύ σωστά ο συνάδελφος και απάντησε ξεκάθαρα και στοχευμένα.

verasub

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
3.865
Πόντοι
441
Νομίζω ότι η μαγική λέξη είναι η "συναίνεση ".τίποτα δεν είναι extreme όταν συμφωνούν και τα δύο μέρη χωρίς να αναγκάζεται για οποιοδήποτε λόγο κάνεις.

alexandro1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
160
Πόντοι
0
όχι, δε μου αρέσει.

τα πολύ ιδιαίτερα γούστα όποιος τα θέλει τα κάνει με τη γκόμενά του. εκεί που η κοπέλα θα πει χωρίς δεύτερη σκέψη το "σταμάτα, δε γουστάρω άλλο".
στα εργαζόμενα κορίτσια είναι ξεφτιλισμός. κι ίσως και εν μέρη βιασμός στα πλαίσια του 'υπομένω προσπαθώντας να ικανοποιήσω τον πελάτη που με έχει πληρώσει'. γιατί πολλές κοπέλες θα το δουν έτσι ΔΥΣΤΥΧΩΣ. και το σταμάτα θα αργήσει...
κι όποιος μου πει "επιλογή τους" η απάντηση είναι μία...ο ξεφτιλισμός είναι both ways.
το ότι αυτές για χ, ψ λόγους (ανάγκη οικονομική ή ό,τι άλλο/δεν επεκτείνομαι) κάνουν ό,τι κάνουν και αποδέχονται ό,τι αποδέχονται, δεν δικαιολογεί εσένα.
και όχι, τα κατουρήματα και οι βιαιότητες (ή ό,τι άλλο περιλαμβάνει ο "ξεφτυλισμός") δεν είναι το ίδιο με το σεξ.
ο ίδιος δε ο τίτλος του νήματος "βάναυσο σεξ" είναι τραγικός.
δεν παίρνει πολλές εξηγήσεις αυτό, είτε το καταλαβαίνεις είτε άστο να πάει στο διάολο.

παντού, ακόμα και στη φρίκη του πολέμου ή στον πληρωμένο έρωτα στην περίπτωσή μας, υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν όρια.
κι αυτά τα όρια είναι (θα έπρεπε να είναι) μέσα μας, εμείς πρεπει να τα βάζουμε, εμείς να τα ακολουθούμε.
Γυναίκα είσαι; εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας... παίρνουν τον χρόνο μας την δύναμη μας το σπέρμα μας το χρήμα μας...οι παλιοπουτανες θα τις γαμαμε κ όπως θέλουν αυτές;;;πούτσα κ ξύλο μόνο!

OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.009
Πόντοι
3.091
1731768003552.jpeg

Ε, ναι, εντάξει! Πώς να φερθείς βάναυσα σε αυτό το μωρό, με ένα τέτοιο χαμόγελο;

Δεν είμαστε πάντα βάναυσοι κύριε! Περιστασιακά και μόνο αν η κορασίδα έχει γούστα…

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.953
Πόντοι
2.846
Γυναίκα είσαι; εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας... παίρνουν τον χρόνο μας την δύναμη μας το σπέρμα μας το χρήμα μας...οι παλιοπουτανες θα τις γαμαμε κ όπως θέλουν αυτές;;;πούτσα κ ξύλο μόνο!
ένα πρωί, ένα βράδυ

xanax-05mg.jpg

OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.009
Πόντοι
3.091
ένα πρωί, ένα βράδυ

xanax-05mg.jpg
Δεν έχω δοκιμάσει. Καλό;

Τοποθετήσου επί του θέματος αν έχεις την ευγενή καλοσύνη. Σε κάθε άποψη που εκφράστηκε ξεχωριστά.

Και επειδή πραγματικά σε θέλουμε στο νήμα, κοίταξε εγώ τι μωρό σου έβαλα πιο πάνω, για να φτιαχτείς:

Τελευταία τροποποίηση:

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
238
Πόντοι
21
Δυστυχώς, όσες πηδηξαμε με τριαντάφυλλα και συναίσθημα, μας προδωσανε..
Όσες τις χύσαμε και τις κατουρησαμε, είναι ακόμα εκεί τριγύρω διαθέσιμες για ένα ακόμη πήδημα..

OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.009
Πόντοι
3.091
Δυστυχώς, όσες πηδηξαμε με τριαντάφυλλα και συναίσθημα, μας προδωσανε..
Όσες τις χύσαμε και τις κατουρησαμε, είναι ακόμα εκεί τριγύρω διαθέσιμες για ένα ακόμη πήδημα..
Αυτό είναι αλήθεια. Όσες είναι διαθέσιμες και είναι αρκετές αυτές, πίστεψε με, άσχετο αν εμείς τις έχουμε βαρεθεί, είναι αυτές που γούσταραν και έλαβαν μεταχείριση.

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
48
Πόντοι
0
όχι, δε μου αρέσει.

τα πολύ ιδιαίτερα γούστα όποιος τα θέλει τα κάνει με τη γκόμενά του. εκεί που η κοπέλα θα πει χωρίς δεύτερη σκέψη το "σταμάτα, δε γουστάρω άλλο".
στα εργαζόμενα κορίτσια είναι ξεφτιλισμός. κι ίσως και εν μέρη βιασμός στα πλαίσια του 'υπομένω προσπαθώντας να ικανοποιήσω τον πελάτη που με έχει πληρώσει'. γιατί πολλές κοπέλες θα το δουν έτσι ΔΥΣΤΥΧΩΣ. και το σταμάτα θα αργήσει...
κι όποιος μου πει "επιλογή τους" η απάντηση είναι μία...ο ξεφτιλισμός είναι both ways.
το ότι αυτές για χ, ψ λόγους (ανάγκη οικονομική ή ό,τι άλλο/δεν επεκτείνομαι) κάνουν ό,τι κάνουν και αποδέχονται ό,τι αποδέχονται, δεν δικαιολογεί εσένα.
και όχι, τα κατουρήματα και οι βιαιότητες (ή ό,τι άλλο περιλαμβάνει ο "ξεφτυλισμός") δεν είναι το ίδιο με το σεξ.
ο ίδιος δε ο τίτλος του νήματος "βάναυσο σεξ" είναι τραγικός.
δεν παίρνει πολλές εξηγήσεις αυτό, είτε το καταλαβαίνεις είτε άστο να πάει στο διάολο.

παντού, ακόμα και στη φρίκη του πολέμου ή στον πληρωμένο έρωτα στην περίπτωσή μας, υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν όρια.
κι αυτά τα όρια είναι (θα έπρεπε να είναι) μέσα μας, εμείς πρεπει να τα βάζουμε, εμείς να τα ακολουθούμε.
σιγα βρε δικαστη ....φυσικα και υπαρχουν ορια που γνωστοποιουνται πριν απο τις πραξεις κατα την διαπραγματευση ...ξεχνατε ορισμενοι πως προκειται για συναλλαγη ...αμα γουσταρω να την κατουρησω το δεχεται και πληρωνω εσενα τι σε κοφτει??? τσαπου μας αν δεν συμφωνεις ποιος σε ρωτησε ????που να ξερες τι κανουν ολες αυτες του ινσταγκραμ τα μοντελα που ειναι μηνα παρα μηνα στα ηνωμενα αραβικα εμιρατα ....τι κουραδες εχουν φαει στη μαπα και το στομα απο τριχωτους μελαμψους εκατομμυριουχους ....αν θεωρεις τον κοσμο μας σοδομα και γομμορα πανε σε κανα μοναστηρι δεν θα επαναφερετε την ιερα εξεταση επειδη νομιζετε πως η ηθικη σας πρεπει να ναι το μετρο του κοσμου

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.953
Πόντοι
2.846
...ξεχνατε ορισμενοι πως προκειται για συναλλαγη ...αμα γουσταρω να την κατουρησω το δεχεται και πληρωνω εσενα τι σε κοφτει???
Έλα ντε, τι με κόφτει?
Αφού αυτός είσαι...

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Έλα ντε, τι με κόφτει?
Αφού αυτός είσαι...
δεν εχω καμια ενοχη τυπε μου με το τι μου αρεσει στο κρεβατι ...δεν σπαταλαω τον πεπερασμενο μου χρονο σε αυτον τον πλανητη καταπιεζοντας τα σεξουαλικα μου ενστικτα ...αυτα ειναι για τους ηθικολογους πουριτανους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom