Νέα

Βάναυσο σεξ, άγρια τσιμπούκια και τιμωρία σε άτακτες πλην πρόθυμες κορασίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinoskistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.013
Πόντοι
3.091
σιγα βρε δικαστη ....φυσικα και υπαρχουν ορια που γνωστοποιουνται πριν απο τις πραξεις κατα την διαπραγματευση ...ξεχνατε ορισμενοι πως προκειται για συναλλαγη ...αμα γουσταρω να την κατουρησω το δεχεται και πληρωνω εσενα τι σε κοφτει??? τσαπου μας αν δεν συμφωνεις ποιος σε ρωτησε ????που να ξερες τι κανουν ολες αυτες του ινσταγκραμ τα μοντελα που ειναι μηνα παρα μηνα στα ηνωμενα αραβικα εμιρατα ....τι κουραδες εχουν φαει στη μαπα και το στομα απο τριχωτους μελαμψους εκατομμυριουχους ....αν θεωρεις τον κοσμο μας σοδομα και γομμορα πανε σε κανα μοναστηρι δεν θα επαναφερετε την ιερα εξεταση επειδη νομιζετε πως η ηθικη σας πρεπει να ναι το μετρο του κοσμου
Κι αν έχεις τύχη και χρόνο, γίνεται και χωρίς να πληρώσεις. Η ανταλλαγή σωματικών υγρών δεν είναι και κάτι τόσο ασυνήθιστο.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.963
Πόντοι
2.846
δεν εχω καμια ενοχη τυπε μου με το τι μου αρεσει στο κρεβατι ...δεν σπαταλαω τον πεπερασμενο μου χρονο σε αυτον τον πλανητη καταπιεζοντας τα σεξουαλικα μου ενστικτα ...αυτα ειναι για τους ηθικολογους πουριτανους
(Ξανα)λέω αυτό και το λήγω. (αν θες ανταπάντα αλλά εγώ μούγγα - βαρεθηκα).
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ όταν τα κάνεις συναινετικά με τη γυναίκα-γκόμενα-κοπέλα σου.
Ξεφτυλίκια όμως επί πληρωμή είναι κατ επίφαση συναινετικά, στην πραγματικότητα αλλιώς θα έπρεπε να λέγονται.
Τέλος από μένα, ετσι κι αλλιώς ότι θες κάνεις...

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Κι αν έχεις τύχη και χρόνο, γίνεται και χωρίς να πληρώσεις. Η ανταλλαγή σωματικών υγρών δεν είναι και κάτι τόσο ασυνήθιστο.
συμφωνω ...αλλα εδω συζηταμε αν η επι χρημασι ικανοποιηση των βιτσιων μας πρεπει να γινεται υπο το πρισμα της ηθικης ....αν δηλαδη ειναι σωστο να ζηταμε γλειφωκολια κατουρηματα χλεπες φαπες απο τις εκδιδομενες

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
48
Πόντοι
0
(Ξανα)λέω αυτό και το λήγω. (αν θες ανταπάντα αλλά εγώ μούγγα - βαρεθηκα).
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ όταν τα κάνεις συναινετικά με τη γυναίκα-γκόμενα-κοπέλα σου.
Ξεφτυλίκια όμως επί πληρωμή είναι κατ επίφαση συναινετικά, στην πραγματικότητα αλλιώς θα έπρεπε να λέγονται.
Τέλος από μένα, ετσι κι αλλιώς ότι θες κάνεις...
μα και με τις εκδιδομενες υπαρχει συναινεση απο τη στιγμη που υπαρχουν πραγματα που κανουν και πραγματα που δεν δεχονται ...επισης δεν τις εξαναγκαζουμε με το οπλο στο κεφαλι ...μπορουν να αρνηθουν τα ακραια βιτσια και να ψαξουμε αλλου ...και παντα υπαρχει η δυνατοτητα τους να φυγουν απο την σεξεργασια αλλα να ξες ορισμενες προτιμουν να γλειφουν τριχωτες κωλοτρυπιδες απο το να σερβιρουν 10ωρα η να σφουγγαριζουν πατωματα

OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.013
Πόντοι
3.091
συμφωνω ...αλλα εδω συζηταμε αν η επι χρημασι ικανοποιηση των βιτσιων μας πρεπει να γινεται υπο το πρισμα της ηθικης ....αν δηλαδη ειναι σωστο να ζηταμε γλειφωκολια κατουρηματα χλεπες φαπες απο τις εκδιδομενες
Ό,τι γουστάρουμε ζητάμε και ό,τι θέλουν πουλάνε. Όταν υπάρχει συναίνεση, είτε υπάρχει για το χρήμα, είτε για την καύλα, Δεν νομίζω ότι δημιουργούνται ηθικοί ενδοιασμοί. Άλλωστε όλοι εμείς πάμε στις πουτάνες. Και πάμε για να βγάλουμε τα γούστα μας και την καύλα μας. Αυτές είναι σύμφωνες, αρκεί να πληρώνουμε. Και κάποιες φορές τις έχουμε τσακώσει να γουστάρουν που τα κάνουν.

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Ό,τι γουστάρουμε ζητάμε και ό,τι θέλουν πουλάνε. Όταν υπάρχει συναίνεση, είτε υπάρχει για το χρήμα, είτε για την καύλα, Δεν νομίζω ότι δημιουργούνται ηθικοί ενδοιασμοί. Άλλωστε όλοι εμείς πάμε στις πουτάνες. Και πάμε για να βγάλουμε τα γούστα μας και την καύλα μας. Αυτές είναι σύμφωνες, αρκεί να πληρώνουμε. Και κάποιες φορές τις έχουμε τσακώσει να γουστάρουν που τα κάνουν.
υπαρχει η λανθασμενη εντυπωση σε ορισμενους πως ολες οι εκδιδομενες το κανουν με το στανιο και σιχαινονται...εν τω μεταξυ εχω συναντησει πολλες συνειδητοποιημενες ...μια ωριμη μαλιστα μου ελεγε τι ηλιθια που αισθανοταν που ξυπναγε καποια χρονια για να πηγαινει στο εργοστασιο πριν βγει στα 30συν της στη βιζιτα .......

OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.013
Πόντοι
3.091
υπαρχει η λανθασμενη εντυπωση σε ορισμενους πως ολες οι εκδιδομενες το κανουν με το στανιο και σιχαινονται...εν τω μεταξυ εχω συναντησει πολλες συνειδητοποιημενες ...μια ωριμη μαλιστα μου ελεγε τι ηλιθια που αισθανοταν που ξυπναγε καποια χρονια για να πηγαινει στο εργοστασιο πριν βγει στα 30συν της στη βιζιτα .......
Οι περισσότεροι έχουν ανάγκη να εργαστούν. Ορισμένες γυναίκες προτιμούν να δίνουν το κορμί τους σε πολλούς, προκειμένου να αποφύγουν άλλες πολύ πιο κουράστηκες εργασίες. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν υποχρεώνεται να το κάνει αυτό. Υπάρχουν λύσεις και επιλέγει αυτή τη λύση, που τη θεωρεί προτιμότερη. Ορισμένες από αυτές θα κατουρήσουν και θα κατουρηθούν. Θα γλύψουν και κανα κώλο γιατί όχι. Εδώ εμείς συχνά που πληρώνουμε κιόλας γλείφουμε τον δικό τους κώλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom