pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.043
- Πόντοι
- 3.091
Φιλοσοφία και σεξΤα νεαρά στυλιάρια δεν ταιριάζουν στα μεγάλα μεγέθη. Πρόκειται για βάναυση τακτική, η οποία όμως συναντά πρόθυμες αποδέκτες.
...
...
...
Η δική μου προσέγγιση στις γυναίκες (επαγγελματίες ή μη) ουδεμία σχέση έχει με τη θεματολογία του νήματος! Μολονότι η υποταγή, η πειθαρχία και η αγριάδα έρχεται συχνά στις φαντασιώσεις και σπανιότερα στην πρακτική μου, η τρυφερότητα στο γυναικείο φύλο, με τη γλώσσα και όχι μόνο, υφίσταται σχεδόν ως κανόνας. Για το λόγο αυτό θα συμπεριλαμβάνω συχνά αιδοιολειχίες στις αναρτήσεις μου. Για να μην κατηγορηθώ για off topic τακτική, ενημερώνω από τώρα ότι πρόκειτα για υποτιθέμενο forced orgasm!
Ωραία. Ξεκίνα ...Η δική μου προσέγγιση στις γυναίκες (επαγγελματίες ή μη) ουδεμία σχέση έχει με τη θεματολογία του νήματος! Μολονότι η υποταγή, η πειθαρχία και η αγριάδα έρχεται συχνά στις φαντασιώσεις και σπανιότερα στην πρακτική μου, η τρυφερότητα στο γυναικείο φύλο, με τη γλώσσα και όχι μόνο, υφίσταται σχεδόν ως κανόνας. Για το λόγο αυτό θα συμπεριλαμβάνω συχνά αιδοιολειχίες στις αναρτήσεις μου. Για να μην κατηγορηθώ για off topic τακτική, ενημερώνω από τώρα ότι πρόκειτα για υποτιθέμενο forced orgasm!
Η δική μου προσέγγιση στις γυναίκες (επαγγελματίες ή μη) ουδεμία σχέση έχει με τη θεματολογία του νήματος! Μολονότι η υποταγή, η πειθαρχία και η αγριάδα έρχεται συχνά στις φαντασιώσεις και σπανιότερα στην πρακτική μου, η τρυφερότητα στο γυναικείο φύλο, με τη γλώσσα και όχι μόνο, υφίσταται σχεδόν ως κανόνας. Για το λόγο αυτό θα συμπεριλαμβάνω συχνά αιδοιολειχίες στις αναρτήσεις μου. Για να μην κατηγορηθώ για off topic τακτική, ενημερώνω από τώρα ότι πρόκειτα για υποτιθέμενο forced orgasm!