απ τις λιγες (εως ελαχιστες) πραγματικα καβλιαρες γυναικες...οχι σαν τα σημερινα ξεκωλα...
κατά το κοινώς λεγόμενο
ΒΑΝΑ ή ΠΟΥΤΑΝΑ, από τα παλιά τα χρόνια μέχρι τώρα.
απ τις λιγες (εως ελαχιστες) πραγματικα καβλιαρες γυναικες...οχι σαν τα σημερινα ξεκωλα...
ολο με κατι μπαρμπαδες τα φτιαχνε...
κατά το κοινώς λεγόμενο
ΒΑΝΑ ή ΠΟΥΤΑΝΑ, από τα παλιά τα χρόνια μέχρι τώρα.
ναι αυτη ηταν κυρια στην εποχη τηςαπ τις λιγες (εως ελαχιστες) πραγματικα καβλιαρες γυναικες...οχι σαν τα σημερινα ξεκωλα...
εγω ειπα οτι ειναι απ τις ελαχιστες καβλιαρες...σε αντιθεση με τα ξεκωλα που κυκλοφορουν...δεν μιλαω για το τι εκανε για να βγαλει λεφτα...ναι αυτη ηταν κυρια στην εποχη της
ενα ξεκωλο ηταν που ηξερε να πουλαει ακριβα το μνι της σε εποχες που ο ανταγονισμος ηταν μικρος για να μην πω ελαχιστος
και εγω αυτο σου λεω ηταν μια απο τις ελαχιστες καβλιαρες, τωρα καβλιαρες υπαρχουν πολλες και για να πουλησουν το μουνι τους σαν την μπαρπα γινονται ξεκωλαεγω ειπα οτι ειναι απ τις ελαχιστες καβλιαρες...σε αντιθεση με τα ξεκωλα που κυκλοφορουν...δεν μιλαω για το τι εκανε για να βγαλει λεφτα...
φιλαρακι η τηλεοραση και το λαιφ σταιλ τα εκαναν ολα....δε διαφωνω ...ομως τουλαχιστον η μπαρμπα ειχε κατι ρε παιδι μου,ηταν ερωτικη πως να το πω...οι σημερινες ειναι κρυες,απλα τα πετανε ολα εξω και νομιζουν οτι εχουν τον κοσμο για παρτι τους επειδη εχουν ενα μουνι...
τελοσπαντων,η ουσια ειναι οτι η μπαρμπα ειναι ΚΑΒΛΑ...
τι να κλασουν στικουδη,νομικου,παπουτσακη και λοιπα ξεκωλα της μιας τηλεοπτικης σαιζον...
μας ξεφτιλιζουν τυπε...φιλαρακι η τηλεοραση και το λαιφ σταιλ τα εκαναν ολα....
Το μουνι ξεφτιλιστηκε, ο αντρας αν δεν ειναι λεφτας η πουστης ειναι πασε κλπ,κλπ,κλπ
Ευτυχως που αγορασα προσφατα το συλλεκτικο και σπανιο περιοδικο Playboy Δεκεμβριος 1989 με εξωφυλλο την Βανα Μπαρμπα. Πολυ δυσκολα θα το βρειτε το περιοδικο. Εχει αρκετες φωτογραφιες της για να την θυμαμαι οταν ηταν νεα και εγω ημουν τρελλα καψουρωμενο μαζι της. Μιλαμε ηταν μια απο τις ωραιοτερες γυναικες εκεινα τα χρονια.
PLAYBOY Δεκέμβριος 1989
Τη να λέμε, τίγκα μουναρα στα νιάτα της...Αχχ δυστυχώς ο πανδαμάτωρ χρόνος τα νικάει όλα