Νέα

Βάνα Μπάρμπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
απ τις λιγες (εως ελαχιστες) πραγματικα καβλιαρες γυναικες...οχι σαν τα σημερινα ξεκωλα...
:rockon:
κατά το κοινώς λεγόμενο
ΒΑΝΑ ή ΠΟΥΤΑΝΑ, από τα παλιά τα χρόνια μέχρι τώρα.

Επισκέπτης
απ τις λιγες (εως ελαχιστες) πραγματικα καβλιαρες γυναικες...οχι σαν τα σημερινα ξεκωλα...
ναι αυτη ηταν κυρια στην εποχη της :2funny: :2funny: :2funny:
ενα ξεκωλο ηταν που ηξερε να πουλαει ακριβα το μνι της σε εποχες που ο ανταγονισμος ηταν μικρος για να μην πω ελαχιστος

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αυτη η γυναικα ειναι το αλτερ ιγκο του τσορτσογλου

και οι 2 οσο μεγαλωνουν απο την απολυτη ομορφια μεταμορφωνονται σε εξωγηινα οντα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι αυτη ηταν κυρια στην εποχη της :2funny: :2funny: :2funny:
ενα ξεκωλο ηταν που ηξερε να πουλαει ακριβα το μνι της σε εποχες που ο ανταγονισμος ηταν μικρος για να μην πω ελαχιστος
εγω ειπα οτι ειναι απ τις ελαχιστες καβλιαρες...σε αντιθεση με τα ξεκωλα που κυκλοφορουν...δεν μιλαω για το τι εκανε για να βγαλει λεφτα...

Επισκέπτης
εγω ειπα οτι ειναι απ τις ελαχιστες καβλιαρες...σε αντιθεση με τα ξεκωλα που κυκλοφορουν...δεν μιλαω για το τι εκανε για να βγαλει λεφτα...
και εγω αυτο σου λεω ηταν μια απο τις ελαχιστες καβλιαρες, τωρα καβλιαρες υπαρχουν πολλες και για να πουλησουν το μουνι τους σαν την μπαρπα γινονται ξεκωλα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε διαφωνω ...ομως τουλαχιστον η μπαρμπα ειχε κατι ρε παιδι μου,ηταν ερωτικη πως να το πω...οι σημερινες ειναι κρυες,απλα τα πετανε ολα εξω και νομιζουν οτι εχουν τον κοσμο για παρτι τους επειδη εχουν ενα μουνι...

τελοσπαντων,η ουσια ειναι οτι η μπαρμπα ειναι ΚΑΒΛΑ...

τι να κλασουν στικουδη,νομικου,παπουτσακη και λοιπα ξεκωλα της μιας τηλεοπτικης σαιζον...

Επισκέπτης
δε διαφωνω ...ομως τουλαχιστον η μπαρμπα ειχε κατι ρε παιδι μου,ηταν ερωτικη πως να το πω...οι σημερινες ειναι κρυες,απλα τα πετανε ολα εξω και νομιζουν οτι εχουν τον κοσμο για παρτι τους επειδη εχουν ενα μουνι...

τελοσπαντων,η ουσια ειναι οτι η μπαρμπα ειναι ΚΑΒΛΑ...

τι να κλασουν στικουδη,νομικου,παπουτσακη και λοιπα ξεκωλα της μιας τηλεοπτικης σαιζον...
φιλαρακι η τηλεοραση και το λαιφ σταιλ τα εκαναν ολα....
Το μουνι ξεφτιλιστηκε, ο αντρας αν δεν ειναι λεφτας η πουστης ειναι πασε κλπ,κλπ,κλπ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
φιλαρακι η τηλεοραση και το λαιφ σταιλ τα εκαναν ολα....
Το μουνι ξεφτιλιστηκε, ο αντρας αν δεν ειναι λεφτας η πουστης ειναι πασε κλπ,κλπ,κλπ
:2funny: :2funny: :2funny:μας ξεφτιλιζουν τυπε...

που ειναι οι εποχες των παπουδων που επεφταν χαστουκια ... :dancing:

Επισκέπτης
Ευτυχως που αγορασα προσφατα το συλλεκτικο και σπανιο περιοδικο Playboy Δεκεμβριος 1989 με εξωφυλλο την Βανα Μπαρμπα. Πολυ δυσκολα θα το βρειτε το περιοδικο. Εχει αρκετες φωτογραφιες της  για να την θυμαμαι οταν ηταν νεα και εγω ημουν τρελλα καψουρωμενο μαζι της. Μιλαμε ηταν μια απο τις ωραιοτερες γυναικες εκεινα τα χρονια.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ευτυχως που αγορασα προσφατα το συλλεκτικο και σπανιο περιοδικο Playboy Δεκεμβριος 1989 με εξωφυλλο την Βανα Μπαρμπα. Πολυ δυσκολα θα το βρειτε το περιοδικο. Εχει αρκετες φωτογραφιες της  για να την θυμαμαι οταν ηταν νεα και εγω ημουν τρελλα καψουρωμενο μαζι της. Μιλαμε ηταν μια απο τις ωραιοτερες γυναικες εκεινα τα χρονια.
:bigdick:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

PLAYBOY+11.jpg

PLAYBOY Δεκέμβριος 1989

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Για να θυμόμαστε οι νεότεροι........

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
Δεκέμβριος 1989. Το sex symbol της εποχής φωτογραφίζεται στα νησιά Μαδέϊρα της Πορτογαλίας. Ξεσήκωσε το ντόπιο πληθυσμό και τους Έλληνες αναγνώστες.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η σιλικόνη στα χείλη, γμτ,  μόνο ξέρασε............  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

getphoto.php

και το  :tits2:, πήρε την κατιούσα..........
Αλλά αναμενόμενο.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

BARMPA.jpg

Τότε και Τώρα ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ.

vana2.jpg

gamisakias13

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πριν 3-4 μέρες είχα βρει ένα nitro του 98? 96? δεν θύμαμε........τιμήθηκε.... :) ;)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/images/vana1.jpg[/img[/URL]]

Διαχρονική, στα νιάτα της..........

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom