You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βάνα Μπάρμπα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 469
- Εμφανίσεις 117K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Πιο χάλια πλαστική σε στήθος δεν υπάρχει.
γαμώ τις πλαστικές βυζάρες έχει
σ'αυτήν την φώτο, ρόγες και αφαλός σχηματίζουν έκπληκτο πρόσωπο, κάπως σαν αυτό----> :o
Επισκέπτης
:- εδω και τουλαχιστον 5 χρονια ειναι σαν τραβελι
ο χρόνος, δυστυχώς, πάντα αφήνει τα σημάδια του, όσο και αν θέλουμε να τα κρίψουμε.:- εδω και τουλαχιστον 5 χρονια ειναι σαν τραβελι
Το κακό είναι, ότι επειδή το καταλαβαίνει και η ίδια ότι τα χρονάκια της περνάν, έχει γίνει και ιδιαίτερα επιθετική και εριστική.
Παραμένει πάντως, ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑΘΜΟΣ.
Επισκέπτης
σταθμος ειναι μονο η Βικτωρια αυτη ειναι απλα κακογερασμενη και ψοναρα απο τα νιατα τηςο χρόνος, δυστυχώς, πάντα αφήνει τα σημάδια του, όσο και αν θέλουμε να τα κρίψουμε.
Το κακό είναι, ότι επειδή το καταλαβαίνει και η ίδια ότι τα χρονάκια της περνάν, έχει γίνει και ιδιαίτερα επιθετική και εριστική.
Παραμένει πάντως, ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑΘΜΟΣ.
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
Δεν ξέρω, ίσως να έχεις δίκιο, αλλά αυτή η γυναίκα νομίζω ότι έχει ένα μοναδικό αισθησιασμό.σταθμος ειναι μονο η Βικτωρια αυτη ειναι απλα κακογερασμενη και ψοναρα απο τα νιατα της
http://[URL unfurl="true"]www.athensmagazine.gr/photos/galleries/33b59f34057e8f660b200b54b6c32f40.jpg[/img[/URL]]
Δεν νομίζω ότι πολλές γυναίκες έχουν "τα αρχίδια" να φωτογραφίζονται έτσι, και μπορούν να βγάλουν αυτό το αισθησιακό αποτέλεσμα που βγάζει η Μπάρμπα.
Δεν νομίζω ότι πολλές γυναίκες έχουν "τα αρχίδια" να φωτογραφίζονται έτσι, και μπορούν να βγάλουν αυτό το αισθησιακό αποτέλεσμα που βγάζει η Μπάρμπα.
:- εδω και τουλαχιστον 5 χρονια ειναι σαν τραβελι
και σαν τραβέλι το το άτιμο.......
Επισκέπτης
γουστα ειναι αυτακαι σαν τραβέλι το το άτιμο.......