Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
ρε παιδια ο ανταγωνισμός (πχ εβιτα προσφερει και κολουρι... ) τα τεμαχια ανωθεν δεν???? μηπως μπορει καποιος να μου προωθησει το σαιτ της ..... μερσι.
ρε παιδια ο ανταγωνισμός (πχ εβιτα προσφερει και κολουρι... ) τα τεμαχια ανωθεν δεν???? μηπως μπορει καποιος να μου προωθησει το σαιτ της ..... μερσι.
θρεντ εχει,φωτο δεν εχει παιχτη..Έχει δικό της Thread Vilma η λιθουανή. Αντε εκεί. Μην το γαμάμε με όλες συνεχώς στο όνομα άλλης!
θρεντ εχει,φωτο δεν εχει παιχτη..
Εχει στο msn. Εγώ το έσβησα γιατί δεν επρόκειτο να την συναντήσω αλλά σίγουρα θυμάμαι ότι είχε.θρεντ εχει,φωτο δεν εχει παιχτη..
Ρε Δίκαιε, μάλλον δεν έγινα αντιληπτός! Δεν σου ζήτησα συγκριτικό τεστ των 4! Για αυτές έχω άποψη.
Σου ζήτησα για τις δύο κορασίδες στο θρεντ των οποίων βρισκόμαστε, σχετικά με τις άλλες 4 σαν Μ.Ο.
Η σαν "αναφορά"
Ποιο συγκεκριμένα. Την επόμενη εβδομάδα π.χ. θα (ξανα)προτιμούσες κάποια από Άννα - Βάλερυ, ή κάποια από τις άλλες 4;
Εχει στο msn. Εγώ το έσβησα γιατί δεν επρόκειτο να την συναντήσω αλλά σίγουρα θυμάμαι ότι είχε.
Ρε παιδία σορρυ αλλά δεν ξέρω να στέλνω σε ΠΜ φοτός! Προσπάθησα αλλά είμαι λίγο άσχετος...
Έστειλα σε κάποιον πμ με λινκ ας το μοιράσει αυτός όπως είναι.
Θετικό της Άννας για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα ότι δεν είπε όχι σε φωτογραφίες από ότι είδα.
πάντως για εμενα πλεων σαν VFM οι τοπ ειναι η Άννα και η Αλεξια..
Αλεξία καλή εμφάνιση και πολυ καλο σερβις ενω άννα πολυ καλη εμφάνιση, καλό σερβις με προοπτικη να γινει καλυτερο.
ρε παιδια για ρίξτε και καμια φωτογραφία της Βίλμα.. εχω ακουσει γι'αυτη αλλά εγώ αμα δεν δω φωτογραφία δεν ψωνίζω...
το μειλ ρε παιδι το σαιτ κατι πως επικοινωνούμε??????Αν και είναι ;)
(Βέβαια, για εμένα, σε αυτή τη φώτο φαίνεται πιο ωραία απ'ότι ειναι στην πραγματικότητα)
H Παλια Cassandra του Avan !!!Αν και είναι ;)
(Βέβαια, για εμένα, σε αυτή τη φώτο φαίνεται πιο ωραία απ'ότι ειναι στην πραγματικότητα)
;)thanks broΓια δεν ρωτας το αδελφι σου ρεεεε απιστεεεεεε !!!!!!!!!