gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
τι ρόλο βαράει η αννα ; την πήρε κανείς ;
Πότε να προλάβουμε ρε άρχοντα; Σήμερα μας ποστάρισε τη φατσούλα της (και όχι μόνον, δηλαδή)
τι ρόλο βαράει η αννα ; την πήρε κανείς ;
Πότε να προλάβουμε ρε άρχοντα;
ίδιες τιμές, ίδιες υπηρεσίες, συμπαθητικά κορίτσια, και ίδιο mailing list
Μιχαλάκη, όχι στα βαθιά παιδί μου.
Στο mail του Μιχαλάκη μου ήρθε και εμένα πάντως...
τι κολαρα εχει αυτη ειναι η βαλερια?η αλεξια?
Kάβλα το κορίτσι, χρυσές δουλειές θα κάνουνε...
ούτε να διαβάσεις δεν ξέρεις και μετά ρωτάς πώς να ξεμπλέξεις από την άλλη...τι κολαρα εχει αυτη ειναι η βαλερια?η αλεξια?
φυσικά αδερφούλη...Και από Ρουμανία!
Και γιατί δεν τις βάζει στο γνωστό c..2a..
Τόσο ανοίξαν οι δουλειές και στήνει "θυγατρικές"!!
Ρε σύ αφού συμφωνούμε και για την Αλέξια!
Να δω αυτη ποτε θα προλαβω να τη δω...μη μου βαλει απουσια
Μαγκες εγω γιαυτα τα μουνια δε θαδινα παραπανω απο 40 ευρω. Θεωρω οτι μπορουμε να βρουμε καλυτερα στα στουντιο που παμε. Μη τρελαθουμε , σιγα τα μουνια. Συγκρινονται με κατι Λιντες, Κατιες, Αννα (Σερβα)κλπ??? απλα η διαφορα ειναι πως καθομαστε παραπανω ωρα. Προσωπικα προτιμω το 20-25 λεπτο με την Λιντα παρα με μια απο αυτες.. Κ με τις 2 ισως να το σκεφτομουνα...
η τιμολογιακη πολιτικη τους ειναι καθαρα να στρεψουν τον πελατη στο μονοωρο.εκει ειναι και τα λεφτα.στο 2ωρο και 3ωρο ειναι πολυ πιο ακριβες και απο κορυφαια ct.δεν αξιζουν για παραπανω επουδενι.πρωτη φορα βλεπω οταν αυξανεται η ποσοτητα(χρονος)να μην πεφτει η τιμη.πανε μαλλον να τα παρουνε χοντρα στα long dates.και οι 2 μαζι που ρωτησα θελουν 320 μια ωρα 640 2 ωρες... για μια οκ ισως δοκιμασω. για 2 ωρες πολυ ακριβες. το θεμα ειναι λεσβιακο κανουν.? ισως κλεισω αννα μεσα στισ επομενες μερες. ελεγα μικαελα απο μισελ αλλα αυτη μου φενετε πιο καλη. θα σας ενημερωσω...
η τιμολογιακη πολιτικη τους ειναι καθαρα να στρεψουν τον πελατη στο μονοωρο.εκει ειναι και τα λεφτα.στο 2ωρο και 3ωρο ειναι πολυ πιο ακριβες και απο κορυφαια ct.δεν αξιζουν για παραπανω επουδενι.πρωτη φορα βλεπω οταν αυξανεται η ποσοτητα(χρονος)να μην πεφτει η τιμη.πανε μαλλον να τα παρουνε χοντρα στα long dates.
Πρόσωπο πανέμορφο και γλυκό, βυζί σιλικονάτο όχι πολυ μεγαλο αλλά λίγο κρεμασμένο (μόνο αυτό έχω ως μειον, χωρίς όμως να είναι άσχημο). Πολύ ευγενική και καλοσυνάτη κοπέλα, ηλικίας 21-23 την έκοψα.
Review για την Άννα...
Η κοπέλα είναι αποκάλυψη.. Πραγματικά δεν το περίμενα.. Πολύ πιο ωραία απο τις φωτογραφίες..
Πολύ όμορφο λεπτό κόρίτσι στο 1,60+
Χύσιμο στο στόμα.. Λεφτά της τα έδωσα απο μόνος μου στο τέλος, δε βιαζόταν καθόλου (ούτε κοίταξε ποτε το ρολόι) και έκατσε και λίγο παραπάνω! ;)
Γενικά θεωρώ ότι είναι ένα νέο κορίτσι στη δουλεία, κουμπωμένο μεν, αλλά που θεωρώ ότι άμα την ξεκουμπώσεις θα κάνει παππάδες.. Σίγουρα την επόμενη φορά θα είναι πολύ καλύτερα.. Ενδεικνυται για GFE και νοιώθω ότι άμα τη γνωρίσεις λίγο καλύτερα θα κάνει και για πιο rough καταστάσεις..
Για μένα η κοπέλα το χει, και το σημαντικότερο, δείχνει να έχει πολυ μέλλον στη δουλειά..