Να αφήσω όμως τις ιστορικές αναδρομές και να πω δυο λόγια για την κοπέλα μαζί με 2-3 πρόσφατες φωτός της, πέρα από όσες δείχνει στην καταχώρηση της στο εσκορτνιους γιατί στο μεταξύ έχει γίνει μελαχρινή.
Η κοπέλα είναι στα late 20s.Ούτε μωρό, ούτε milf.
Sτο σώμα είναι μετρίου ύψους, περί το 1.65, αδύνατη και πολύ γυμνασμένη. Θα έλεγα ότι για τα γούστα μου είναι πολύ αδύνατη και πολύ γυμνασμένη, αλλά όσοι ψάχνουν πολύ γυμνασμένες εδώ είναι! Περιττό να πω ότι το βυζί είναι Α, το αναφέρει η ίδια στην καταχώρησή της συνεπώς δεν ενδείκνυται για βυζολάγνους και για όσους θέλουν τσουπωτές.
Στο πρόσωπο είναι πολύ συμπαθητική, όταν δε καυλώνει γίνεται πραγματικά όμορφη! Δεν μου αρέσουν οι βαθμολογίες, αλλά σίγουρα είναι πιο όμορφη από την Kessie Shy, που πρόσφατα πήρε 8.0 στο πρόσωπο.
Εκεί όμως που είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ είναι στη συμμετοχή της! Φιλάει βαθιά με γλώσσα (για την ακρίβεια χώνει τη γλώσσα της στο στόμα σου!), κάνει απίστευτο στοματικό, χτυπιέται δυνατά στο cow gilr και σου τραβάει με δύναμη τα κωλομέρια για να την γαμήσεις ακόμα πιο δυνατά στο ιεραποστολικό, στα 4 ή στο πισωκολητό. Επίσης τα παίρνει στο στόμα ευχαρίστως, αν έχουν ωραία γεύση τα καταπίνει κι όλας!
Κώλο δεν δίνει, δάχτυλα στο μουνί τα αποφεύγει, στον κώλο ένα δέχεται και μάλλον της αρέσει.
Δείτε και κάποιες ακυκλοφόρητες φωτός της λοιπόν, η μία από τις τρεις είναι δική μου.