valeria ind
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2014
- Like
- 0
Anal is not inside at program.
( only 3 times i gave my ass. I give because i know good this 3 mans. not do anal again. )
( only 3 times i gave my ass. I give because i know good this 3 mans. not do anal again. )
Με αυτην την ανακοινωση πλεον γινεται περιζητητος και δικαιολογει τα +200Anal is not inside at program.
Εσύ είσαι ο έναςΜαγκες να μετρηθουμε !!!
εγώ την έχω 19.5 πόντους χωρίς να κλέβω...Μαγκες να μετρηθουμε !!!
Με 22+ επισκέψεις τον κόβω ότι είσαι ο δυοΕσύ είσαι ο ένας
Αυτή η επισήμανση από την valeria αποτελεί απόδειξης ότι η κριτική μου είναι 100% αληθής, δεν είχα λόγο να γράψω μια ψεύτικη κριτική η΄ μια (παρα) φουσκωμένη κριτική κοροϊδεύοντας εσάς πρώτα από όλα. Και για ορισμένους που θέλανε με άκομψο, αγενή, προσβλητικό ή ακόμα και χυδαίο τρόπο να μάθουν λεπτομέριες για το πως πέρασα, γιατί τόσο κόστος, πόσο χρόνο ήμουνα μαζί της ή τι έκανα μετά με το μωρό η΄ πόσα μέτρα την έχω ! αν και σέβομαι τις απόψεις σας απαντάω το πουλί μου το διαθέτω όπου θέλω και όπως θέλω. Καλά να περνάτε μέσα από την καρδία μου και αξίζει κατά την άποψη μου να συναντήσετε αυτόν τον άγγελο για να το διαπιστώσετε και εσείς.Anal is not inside at program.
19,5 εκ. διαμετρο ?? Τι λες ρε θηριο !εγώ την έχω 19.5 πόντους χωρίς να κλέβω...
εκ του ασφαλούς στοιχήματα βάζω και εγώΜε 22+ επισκέψεις τον κόβω ότι είσαι ο δυο
19,5 εκ. διαμετρο ?? Τι λες ρε θηριο !
Α καλα εσυ ξυπνησες αργα !τύποι μπορεί να στείλει κάποιος το τηλ της Βαλέριας pm ευχαριστώ,,
Α καλα εσυ ξυπνησες αργα !