company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.652
- Πόντοι
- 31.558
Εύγε, το μωρό γουστάρει με τρέλα
Θα μας εξηγήσεις γιατί πλήρωσες 300 όμως;
100 χρεώνει την ώρα κι 100 έξτρα το anal (πάει να πεις πως το αποφεύγει ουσιαστικά, αλλά μην μείνουμε σ' αυτό) κάνουν 200.
Τα άλλα 100 τί ήταν; Πουρμπουάρ;
Οσο και καλή να ειναι η τιμολόγιση, εναι σαφως δυσανάλογη. μαγκιά της ομως αν υπαρχουν ανθρωποι που τα δινουν τα 200 εξτρα
όχι ρε σύ... ο κώλος της Βαλέριας στα +300 δεν είναι?τοσο ειναι,απορω εσυ πως δε πηρες!
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...φίλε μουΈτσι ξεκινάνε οι αγαπούληδες και χαλάνε την πιάτσα...κατά τα άλλα δημοκρατία έχουμε και ο καθένας κάνει (ή λέει ότι κάνει ), ότι κατεβάσει η γκλάβα του
σκέψου λίγο με το επάνω κεφάλι και θα καταλάβειςΜα δεν ζητάει 200 έξτρα! 100 ζητάει, αυτή είναι η ερώτησή μου.
Πέραν του ότι καμία άλλη κοπέλα στη δουλειά δεν ζητάει έξτρα για το οτιδήποτε όσο η ταρίφα μιας ώρας!
Εκτός αν η τιμολόγηση είναι ουσιαστικά αποτρεπτική διότι δεν της αρέσει, ή έστω το κρατάει για την προσωπική της ζωή ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Διότι ενώ με τα 100 για το στάνταρ πρόγραμμα είναι σαφέστατα VFM, με τα 200 για το "πλήρες" δεν είναι καθόλου όταν υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που προσφέρουν πλήρες πρόγραμμα με 80-100 ευρώ, έστω όχι τόσο ωραίες όσο η Βαλέρια.
σκέψου λίγο με το επάνω κεφάλι και θα καταλάβεις
Μιλάς σοβαρά τώρα;
Να σκεφτώ εγώ με το πάνω κεφάλι μου το λες εσύ που έδωσες 300 (κατά δήλωσίν σου) για κάτι που η ίδια κοστολογεί 200;
πιστευω ότι γινεται πολυς ντορος για το τιποτα ....
η κοπελα δεν το εχει στο στάνταρτ πρόγραμμα της.
όταν το δινει , το δινει με καποιο κοστος που οντως υπρβαινει το νορμαλ κομιστρο. Οταν βλεπει ότι μπορει να παρει 200 ευρω τα περνει , αν μπορει να παρει και 300 θα τα παρει. Ισως σε καποιους που εχει κανει 5 - 10 - 15 ραντεβού και του τα εχει παρει γενικα το δινει με 100.
This is Sparta!!!!!Μπορει να της εδωσε 300 για να της αποδειξει ποιος ειναι ο Λεωνίδας στο κρεβάτι
Ειχε συμβολικο χαρακτηρα το ποσο !
πιες νερο βρεεεεεεεεεεεεεισως σε καποιους με 50 γκουχου γκουχου
πιες νερο βρεεεεεεεεεεεεε
γκλουπππππ....κατεβηκε και το νερο....απλα ητανε λιγο πιο πηχτο...ελπιζω να μην κατεβασα τιποτα αλλο
This is Sparta!!!!!