daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
To τηλέφωνο μας το έστειλε η Βαλέρια τώρα απομένει να μαζέψουμε κανένα φράγκο...
είναι ένα καλο ξεκίνημα παντος ...
To τηλέφωνο μας το έστειλε η Βαλέρια τώρα απομένει να μαζέψουμε κανένα φράγκο...
Διαβάζοντας το θρεντ κατέληξα ότι τουλάχιστον 200 την από εδώ την έχουν πάρει γιατι ρε μάγκες έχουμε πάλι τόσα λίγα σχόλια? δώστε καμιά πληροφορία και για εμάς τους ξένους ώστε όταν την κάνουμε για Αθήνα να βρούμε την άκρη ...
Δώστε πόνο στον λαόοοοοοοοοοο
Το διατύπωσες ποιο ορθα νομίζω...Το διάβασα ότι δεν δίνει πίσω πόρτα.κι εμενα ειναι αδυναμια μου το πισω συστημα αλλα εδω δεν διατιθεται.
μαλλον τα μπερδεψες εκτος αν εννοεις τη θεα μονο απο την πισω βεραντα
Ετσι ειναι...είναι ένα καλο ξεκίνημα παντος ...
Εγώ πάντως 16/7 της έστειλα pm στις 26/7 μου έστειλε τηλέφωνο. Χθες έστειλα sms σήμερα έχουμε meeting!!!
με ενα μηνυμα εχεις πολυυυυυυυ ψωμι ακομα νομιζωΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ????
Απλα έχε υπομονή, πίστη, αφοσίωση, και τύχη...στο τελος θα δεις το φως ;)ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ????
Απλα έχε υπομονή, πίστη, αφοσίωση, και τύχη...στο τελος θα δεις το φως ;)
δεν παίζει αυτό...
Σίγουρα βοηθάει !!!δεν παίζει αυτό...
Σίγουρα βοηθάει !!!
Πες του την τεχνική σου να καταλάβει. Και όπως λένε οι παλιοί, σίγουρα βοηθούν οι γνωριμίες.Απλα έχε υπομονή, πίστη, αφοσίωση, και τύχη...στο τελος θα δεις το φως ;)
και την έτρεχε και στη Γλυφάδα. Εμας όλο κέντρο μας πάει.Πέρασε προ πολλού !!!