NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
VALERIA YOU ARE TRUE ANGEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VALERIA YOU ARE TRUE ANGEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο της; Ευχαριστώ
θελει υπομονηηηηηη και επιμονηηηηηηηηΠαιδιά, μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο της; Ευχαριστώ
Μήπως εισαι ο αντισθενης;θελει υπομονηηηηηη και επιμονηηηηηηηη
ποιος ειναι ο αντισθενης???Μήπως εισαι ο αντισθενης;
Το ίδιο σχόλιο έχω κανει στην κριτική του φίλου thodiablo απο το πρωί και δεν έχει ανεβεί ακόμη.
Και τωρα το διαβάζω εδω.
Μωρέ εγώ ξερω , αλλα αν περάσει κάποια στιγμή το σχόλιό μου θα ειναι σαν να είμαστε συνενοημενοι.ποιος ειναι ο αντισθενης???
μου βγηκε απ τη ψυχη αυτο που εγραψα! ξερεις τωρα
οποιος εχει ασχοληθει με το κεφαλαιο βαλερια το ιδιο θα εγραφε οποτε ας μη βιαστει κανεις να πει οτι ειμαστε συνενοημενοι !Μωρέ εγώ ξερω , αλλα αν περάσει κάποια στιγμή το σχόλιό μου θα ειναι σαν να είμαστε συνενοημενοι.
ΥΓ: Αντισθενης το μεγάλο αφεντικό.
ποιος ειναι ο αντισθενης???
Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σαςΜήπως εισαι ο αντισθενης;
Το ίδιο σχόλιο έχω κανει στην κριτική του φίλου thodiablo απο το πρωί και δεν έχει ανεβεί ακόμη.
Και τωρα το διαβάζω εδω.
Απλά εισαι το παράδειγμα για όσους απελπίζονται όταν με λίγα μυνηματα και χωρίς κριτικές δεν παίρνουν το τηλεφωνο, πως πρέπει να το αντιμετωπίσουν.Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σας
Φίλε Nick τι έχεις πάθει? Εδώ και κάτι μήνες από τότε που εμφανίστηκε η λεγάμενη έχεις τουλάχιστον δύο-τρία πόστ καθημερινά. Και ο προμότοράς της να ήσουν (που ξέρω ότι δεν είσαι) λιγότερο θα έγραφες γι αυτή. Θέλω να διαβάσω ποστ σου και για άλλα κοριτσόπουλα.Απλά εισαι το παράδειγμα για όσους απελπίζονται όταν με λίγα μυνηματα και χωρίς κριτικές δεν παίρνουν το τηλεφωνο, πως πρέπει να το αντιμετωπίσουν.
Φίλε Nick τι έχεις πάθει? Εδώ και κάτι μήνες από τότε που εμφανίστηκε η λεγάμενη έχεις τουλάχιστον δύο-τρία πόστ καθημερινά. Και ο προμότοράς της να ήσουν (που ξέρω ότι δεν είσαι) λιγότερο θα έγραφες γι αυτή. Θέλω να διαβάσω ποστ σου και για άλλα κοριτσόπουλα.
ελεγα και γω,θα μιλησει....δεν θα μιλησει.....και τσουπ,νατος..!!!!άμα πατήσεις στο γκούγκλ θα σου βγεί πρώτο τη τάξει το παρακάτω: Έλληνας χομπίστας πορνογαμίκουλας ιστοσελιδιστής άτακτων κορασίδων που λατρεύει τα κοκτέιλ ροφού με πορτοκαλάδα και δυόσμο
To τηλέφωνο μας το έστειλε η Βαλέρια τώρα απομένει να μαζέψουμε κανένα φράγκο...
Τι κουμάντο να κάνεις ρε φίλε...Προλαβαίνει να μείνει και τίποτα?μηπως επρεπε να ειχες κανει κουμαντο πιο νωρις, τωρα θα περιμενεις κι αλλο?
Τι κουμάντο να κάνεις ρε φίλε...Προλαβαίνει να μείνει και τίποτα?
Να σου πώ αν δεν ειχα ακούσει τόσα δεν θα επιδίωκα να την συναντήσω αλλά ας όψονται οι κριτικές που έχω διαβάσει και ειναι διθυραμβικές.Ειδικά όσον αφορά το κομμάτι της πίσω κίνησης που ειναι και η μεγάλη μου αδυναμία.Αν ήταν πάνω από 100 το μαλί δεν υπήρχε περίπτωση να τα έδινα...Πιστεύω ότι θα βρώ σύντομα τα φράγκα και θα την τιμήσω...
Ρε τετοιο κελεπουρι , και εμεις που ειμαστε !!!
...ειναι ερωτευμενοι με την κοπελα,και φοβουνται μην την χασουν....Διαβάζοντας το θρεντ κατέληξα ότι τουλάχιστον 200 την από εδώ την έχουν πάρει γιατι ρε μάγκες έχουμε πάλι τόσα λίγα σχόλια? δώστε καμιά πληροφορία και για εμάς τους ξένους ώστε όταν την κάνουμε για Αθήνα να βρούμε την άκρη ...
Δώστε πόνο στον λαόοοοοοοοοοο