kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 6.575
ωραίο πρόσωπο φοβερό χρώμα ματιών ...[size=10pt][size=10pt][size=10pt] μια και το πρόσωπο δε φαίνεται[/size][/size][/size] ;)
Φόραγε κουκούλα ??
ωραίο πρόσωπο φοβερό χρώμα ματιών ...[size=10pt][size=10pt][size=10pt] μια και το πρόσωπο δε φαίνεται[/size][/size][/size] ;)
στις φωτός εννοείς το παιδί βρε...Φόραγε κουκούλα ??
Ρε λαγέ τα μάτια τότε που τα είδε, κάτι άλλο εννοεί ο ποιητής.στις φωτός εννοείς το παιδί βρε...
ωραίο πρόσωπο φοβερό χρώμα ματιών ... μια και το πρόσωπο δε φαίνεται ;)
βιάζεσαι...διάβασε από πάνωΕδώ μάλλον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!
ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .....ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Μια βοήθεια ρε παιδιά???
Κάπου αλλού την είδε.ωραίο πρόσωπο φοβερό χρώμα ματιών ... μια και το πρόσωπο δε φαίνεται ;)
ο ποιητης μαλλον εννοει οτι την συναντησε και ειχε ωραιο προσωπο ,πραγμα που δε φαινεται στις φωτο που υπαρχουν εδω στο σαιτ.Ρε λαγέ τα μάτια τότε που τα είδε, κάτι άλλο εννοεί ο ποιητής.
Αφού έγραψε ότι είδε φωτό αλλά όχι αυτές εδώ.ο ποιητης μαλλον εννοει οτι την συναντησε και ειχε ωραιο προσωπο ,πραγμα που δε φαινεται στις φωτο που υπαρχουν εδω στο σαιτ.
δε κανω τον εξυπνο ,απλα λεω..
περιεργα πραγματα !μου ειχε στειλει κ μενα ενασ μια φωτο της που φαινεται προσωπο αλλα δε ξερω κατα ποσο ηταν εγκυρη.Αφού έγραψε ότι είδε φωτό αλλά όχι αυτές εδώ.
Αν γυρίσετε προς τα πίσω τις σελίδες και βρείτε το βιντεάκι θα τη δείτε.περιεργα πραγματα !μου ειχε στειλει κ μενα ενασ μια φωτο της που φαινεται προσωπο αλλα δε ξερω κατα ποσο ηταν εγκυρη.
το εχω δει το βιντεο αλλα δεν φαινεται και τοσο καλα.μπαινω απο κινητο στο φορουμ οποτε κατσλαβενετε.ευχαριστω παντωςΑν γυρίσετε προς τα πίσω τις σελίδες και βρείτε το βιντεάκι θα τη δείτε.
Αλλα δεν ψάχνετε.
Ειναι πολυ πισω το βιντεο?το εχω δει το βιντεο αλλα δεν φαινεται και τοσο καλα.μπαινω απο κινητο στο φορουμ οποτε κατσλαβενετε.ευχαριστω παντως
πατα στο γιουτιουμπ μπες μες στο καμπριολε τυς με βασιλειου φορσει γαλαζιο μαγιο με κροσιαΕιναι πολυ πισω το βιντεο?
Πω αυτα ειναι ευχαρηστω ;)πατα στο γιουτιουμπ μπες μες στο καμπριολε τυς με βασιλειου φορσει γαλαζιο μαγιο με κροσια
τιποτα μανΠω αυτα ειναι ευχαρηστω ;)