Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Ρε συ Στέλιο εσύ μπορεί να εχεις καταφέρει να συναντήσεις όλα τα CG που δουλεύουν χωρίς δημοσιοποίηση του τηλεφώνου τους, αλλα εγώ δεν τα έχω καταφέρει. ´Εχω στείλει pm σε 2 ακόμη κορίτσια που δουλεύουν με αυτόν τον τροπο και απάντηση δεν έχω πάρει.
Δεν τις κατηγορώ όμως και αν καταφέρω να τις συναντήσω έχει καλώς αν οχι και παλι έχει καλώς.
Η κάθε μια επιλέγει τον τροπο που θα δουλέψει και τον σέβομαι, άλλωστε υπάρχουν πολλα κορίτσια για όλους.
Μα και εγώ δεν τα έχω καταφέρει με όλες όσες ήθελα. Π.χ βλέπε Αλίκη (περιπτωσάρα) ή τη Βαλέρια (τη μικρή που έχει φύγει τώρα) και έπρεπε να είσαι μόνιμος πελάτης του γραφείου για να την πάρεις. Οι υπόλοιποι δεν είχαν καν πρόσβαση. Και εκεί το έλεγε το γραφείο ρητά ότι μόνο παλιοί πελάτες του γραφείου θα μπορούν να την έχουν και δεν ακούστηκε τίποτα από γκρίνια όπως εδώ.
Χαλάστηκα, ψιλο-βρίστηκα αλλά το χώνεψα. Τι να κάνω δηλαδή να παρακαλάω? Στην τελική αυτές χάνουν όχι εγώ.
Αλλά και ψυχρά λογικά να το δούμε. Δεν πιστεύετε και εσείς ότι από τη μια η κοπέλα θέλει να κάνει επιλογές σε αυτούς που θα συναντήσει (γιατί λογικό είναι να φοβάται) και από την άλλη δεν θεωρείτε σωστό να υπάρχει μια μεγαλύτερη προτίμηση στους πιο παλιούς (σου μιλάει ένας νέος)? Δεν θα ήταν άδικο ένας παλιός στο site με "τόννους" πληροφοριών προς εμάς να περιμένει να συναντηθούν όλοι οι νέοι του ενός post και της μιας καλημέρας απλά επειδή είναι καυλωμένοι?
Όπως και να έχει πάντως είναι βλακεία να κολλάμε. Ναι είναι καλή περίπτωση, ίσως η καλύτερη αυτή την εποχή αλλά υπάρχουν και άλλες εξίσου πάρα πολύ καλές που είναι και πιο διαθέσιμες από πριν.