Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
..ε, μα δεν εισουν εσύ ο Stelios....
όλοι ίδιοι είμαστε δηλαδή??
Αν απαντήσω θα σπαταλήσω 3 γραμμάρια σάλιο...
..ε, μα δεν εισουν εσύ ο Stelios....
όλοι ίδιοι είμαστε δηλαδή??
αυτο συμβαινει οχι μονο με την συγκεκριμενη,αλλα με πολλες...στις κοπελες,που σε εισαγωγικα,δουλευουν μονες τους,υπαρχει το δικαιωμα της επιλογης...ενω το γραφειο,ειναι στο μπαμ..πας θες δεν θες...Ναι ρε συ.... αλλα υπάρχουνε φαντάζομαι πολλοί που στέλνουμε πμ και δεν απαντάει.
Δηλ την ώρα που με σένα αντάλλασσε μηνύματα σε μένα σε μένα δεν απαντούσε..... anyway.
...ενσταση μονο στην λεξη...δεν θα ελεγα οτι ΟΛΕΣ αυτες ειναι νουμερα... ;)Καλα μετα απο κατι Κλελιες, Ντανιελες, Ζολι, Ναγιομες και αλλα νουμερα η κοπελα μοιαζει θεα, καπως σαν την Αντριανα Λιμα η την Μπαρ Ραφαέλι.
Δεν ειναι τοσο ωραια σαν αυτες βεβαια αλλα και με 100 ευρω δεν τις γαμας αυτές...
...ενσταση μονο στην λεξη...δεν θα ελεγα οτι ΟΛΕΣ αυτες ειναι νουμερα... ;)
οκ..συμφωνω... ...ειναι θεμα γουστου φιλε μου...ολες για μενα αξιζουν η καθε μια με το κοινο της...αλλωστε αυτο ειναι το ωραιο..πολυμορφικοτητα... ;)Στο μερικες συμφωνουμε?
Πρωτα πρωτα τα συγχαρητηρια μου για τον "τιτλο" σουαυτο συμβαινει οχι μονο με την συγκεκριμενη,αλλα με πολλες...στις κοπελες,που σε εισαγωγικα,δουλευουν μονες τους,υπαρχει το δικαιωμα της επιλογης...ενω το γραφειο,ειναι στο μπαμ..πας θες δεν θες...
καλα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και στο κρεββατι...η'επαγγελματιας' ανεξαρτητη,στο 15-20λεπτο θα παρει φωτια...η ερασιτεχνης,ειναι στο χαλαρα,και στο αλλου...Πρωτα πρωτα τα συγχαρητηρια μου για τον "τιτλο" σου
Οι ιπποτες της στρογγυλης τραπεζης αυξανονται
Ανεφερες το δικαιωμα της επιλογης απο μερια των κοριτσιων (με ολα τα περαιτερω σχολια που συνοδευονται).....τοτε μιλαμε για ερασιτεχνες ανεξαρτητες cg...δεν χρειαζεται να πω ονοματα ;)
Babe check your pm
πάντως όπως δείχνει δεν θα προλάβουμε να την δοκιμάσουμε.........
αφήστε να πάρει και κανένας άλλος σειρά.....
αδερφε εμεις εχουμε ενα αστερακι δε προκειται να απαντησει ,απο 3 και πανω!
Μωρὲ καλὰ κάνουνε καὶ σᾶς σέρνουνε....Αδερφέ ξεκίνα να γράφεις, ενεργοποιήσου αυτή είναι η λύση
Κοίτα εμένα τα έχω 3 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
αδερφε εμεις εχουμε ενα αστερακι δε προκειται να απαντησει ,απο 3 και πανω!
Μωρὲ καλὰ κάνουνε καὶ σᾶς σέρνουνε....
Μπα δε νομίζω.Valeria συμβιβάζεσαι να δεχτεις αλλον αντι για μενα μια που εγω δεν θα σε παρω? Μη πανε τα αστερια τζαμπα!
Μπα δε νομίζω.
Ξέρεις πόσοι αστεράτοι περιμένουν στην ουρά.
Χωρίς βύσμα δεν παίζει να δώσει τηλ??
Are you a member 5 years the site
and
You wrote the first time Now
why 5 years nothing