αν δε πεις το νικ νειμ σου δεν εχει ραντεβου.ε ρε γαμησι που θελετε μερικοι και μερικες.
μαυρο κ σ αυτο το πουτανι
αν δε πεις το νικ νειμ σου δεν εχει ραντεβου.ε ρε γαμησι που θελετε μερικοι και μερικες.
στις φωτο χανει ... από κοντα είναι πολύ καλυτερη ;)
Βαλέρια σταμάτα να ζητάς το τηλέφωνο μου! ΔΕΝ θα στο δώσω όσα PM και να μου στέλνεις...
Βαλέρια αλήθεια λέει ο tonisss. Του έστειλα με PM το τηλέφωνό σου και μου το γύρισε πίσω. Μου είπε ότι δεν προλαβαίνει να σε δει.
και της dani.αντε τυχερουλη σου φεξε...Αν σου δώσω το δικό μου,τί μου δίνεις;
η dani?....τραβελάκι;
αδερφε το ιδιο πραγμα μπορεις να το στειλεις στο πμ,καλυτερα,γιατι δεν νομιζω να σου απαντησει εδω....hello baby..Can you pm your number to meet each other?
Για μία κόμα φορά απίστευτη. Πάλι ξανθιά και κούκλα. Αν και με το κόκκινο δεν με είχε χαλάσει. Τέτοιο κορμί πρόσωπο και μάτι ότι χρώμα μαλί και αν έχει σε τρελαίνει. Thanks baby.
Για μία κόμα φορά απίστευτη. Πάλι ξανθιά και κούκλα. Αν και με το κόκκινο δεν με είχε χαλάσει. Τέτοιο κορμί πρόσωπο και μάτι ότι χρώμα μαλί και αν έχει σε τρελαίνει. Thanks baby.
Τον κλώνο της.αποκλείεται να την πήρες σήμερα...την είχα όλο το απόγευμα..............άλλη σου έστειλαν που της έμοιαζε και δεν πήρες χαμπάρι
Τον κλώνο της.
ναι γιατι απανταει στα πμ....αδερφε το ιδιο πραγμα μπορεις να το στειλεις στο πμ,καλυτερα,γιατι δεν νομιζω να σου απαντησει εδω....