spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
πολυ ομορφο προσωπο...Από ηλικία τι παίζει?
Επίσης πρόσωπο συμπαθητικό? σκυλέ?...
πολυ ομορφο προσωπο...Από ηλικία τι παίζει?
Επίσης πρόσωπο συμπαθητικό? σκυλέ?...
εγω!.....αντε ρε μαγκες, δε ακομα κανεις να μας πει ?
..την κουκλαρα ρε καπετανιο.?..ανοιξε η πορτα και εμεινα μαλακας....κουκλαρα!!!
20-25....ξανθια πρασινα ματια,τρομερο χαμογελο και οδοντοστοιχια,πεντακαθαρη,μαυρισμενη οσο πρεπει,και γυαλι παντου...κολος-μουνι ποιημα...η χαρα οσων ειναι γλυφομουνοκολακηδες...και γουσταρει κιολας...Ηλικία? Πόσο την κόβετε? 30+?
..την κουκλαρα ρε καπετανιο.?..ανοιξε η πορτα και εμεινα μαλακας....
μονο εσυ????????????????????????
ενα πραγμα θα πω μονο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ! ειναι επικινδυνα ομορφη...
θα στο πω ποιο απλα εγω...η μικρα ειναι ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ...οι γκομενες που κυκλοφορουν εδω μεσα,ειναι γατακια μπροστα της....και το παιζουν και ιστορια...βρε ουστ απο δω!!!!!Ομολογώ πως αυτή η δήλωσή σας, με προβληματίζει.
20-25....ξανθια πρασινα ματια,τρομερο χαμογελο και οδοντοστοιχια,πεντακαθαρη,μαυρισμενη οσο πρεπει,και γυαλι παντου...κολος-μουνι ποιημα...η χαρα οσων ειναι γλυφομουνοκολακηδες...και γουσταρει κιολας...
Ε ΟΧΙ!!!!!!!...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΩ!!!!!!Μονοφαγαδες, που την κρυβετε τοσο καιρο?
Ομολογώ πως αυτή η δήλωσή σας, με προβληματίζει.
κι ετσι θα επρεπε αγαπητε...
κι ετσι θα επρεπε αγαπητε...
σιγα μην ειμαι και ο μπομπ ο σφουγγαρακης!!!!.... :S :S :S :SΜάλιστα.
Και σε συνδυασμό με την δήλωση του κ. Σπόγγου του Δέκατουτρίτου περι "μπανανόφλουδας", νομίζω πως αντελήφθην πλήρως. ;)
φιλε μου το αντιθετο καταλαβες....η βαλερια ειναι ΤΟ ΜΟΥΝΙ...!!!!!δηλαδη απ'τα συφραζομενα να υποθεσω οτι φαγατε φολα ομαδικη? γιατι διακρινω μια ειρωνικη διαθεση ως προς την εμφανιση της κοπελας
δηλαδη απ'τα συφραζομενα να υποθεσω οτι φαγατε φολα ομαδικη? γιατι διακρινω μια ειρωνικη διαθεση ως προς την εμφανιση της κοπελας