napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Παιδιά ειλικρινά σας υπερευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου στείλετε τηλέφωνο. Αν απαντήσει η κοπέλα θα ενημερώσω
θα σου πω εγώ αυριοΠαιδιά ειλικρινά σας υπερευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου στείλετε τηλέφωνο. Αν απαντήσει η κοπέλα θα ενημερώσω
για πεςθα σου πω εγώ αυριο
Επειδη ισως καταλαβα λαθος...για την βαλερια απο Mamba λεμε ετσι?για πες
Επειδη ισως καταλαβα λαθος...για την βαλερια απο Mamba λεμε ετσι?
Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά όχι βέβαια, άλλη αυτή η Βαλέρια από mamba κι άλλη Η (με κεφαλαίο) Βαλέρια, που έχει αυτό το νήμα.
Λαθος μου τοτε.Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά όχι βέβαια, άλλη αυτή η Βαλέρια από mamba κι άλλη Η (με κεφαλαίο) Βαλέρια, που έχει αυτό το νήμα.
Η με κεφαλαια Βαλερια (η αλλη ειναι Βαλεριανα) ειναι εδω σιαθεσιμη και παντα ομορφη. Αλλα επαγγελματιας δηλ. ολιγον απροσιτη και με το ρολοι. Φυσικα ομως ειναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟΛαθος μου τοτε.
Εχω τηλεφωνο, προσπαθησα επικοινωνια με viber χωρις αποτελεσμαΗ με κεφαλαια Βαλερια (η αλλη ειναι Βαλεριανα) ειναι εδω σιαθεσιμη και παντα ομορφη. Αλλα επαγγελματιας δηλ. ολιγον απροσιτη και με το ρολοι. Φυσικα ομως ειναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ
Ακόμα μια περίπτωση ευθυγράμμισης πλανητών,αστεριών,πανσέληνου κλπ κλπ.... αλλα αμα κάτσει δύσκολα θα πάρετε άλλο cg
Δεν ξερω για πλανητες και ευθυγραμμισεις , εγω παντως το εκανα το μπανακι μαζι της , καυλα το μωρακι σου λεω , εχει μαυρισει κιολας και ειναι κ σουπερ με το καρε το μαλλακι της , εσυ ποτε θα την κερασεις πεπονακι ρωταει ??Ακόμα μια περίπτωση ευθυγράμμισης πλανητών,αστεριών,πανσέληνου κλπ κλπ.... αλλα αμα κάτσει δύσκολα θα πάρετε άλλο cg
σελιδα 1 μηνυματακι και περιμενε ! Μονο η βεντεττα το δινειΤηλ παρακαλω
σελιδα 1 μηνυματακι και περιμενε ! Μονο η βεντεττα το δινει
πες του να συμπληρωσει και 5 μηνυματα πρωτα.
μισες δουλειες κανεις
[/quoteΩσπου να συμπληρωσει 5 μηνυματα θαχει φυγει το μωρο. Επομενη σταση Ρωμηπες του να συμπληρωσει και 5 μηνυματα πρωτα.
μισες δουλειες κανεις