Karataidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eλπίζω να το καταλάβουμε όταν επιστρέψει....
Τυπε δεν είσαι τυχερός αν σου δώσει τηλ, πρέπει να απαντήσει όταν καλέσεις.. :S :S :Sαν και δεν ημουν απο τους τυχερους που πηραν το τηλ της.. νομιζω ειναι ενα πραγματικο vfm call girl
καλα ας μου το εδινε πρωτα και βλεπαμε μετα..ομορφη κοπελα παντως σωματαρα και χαμηλη τιμη..Τυπε δεν είσαι τυχερός αν σου δώσει τηλ, πρέπει να απαντήσει όταν καλέσεις.. :S :S :S
Η γυναίκα είναι όλεθρος..καλα ας μου το εδινε πρωτα και βλεπαμε μετα..ομορφη κοπελα παντως σωματαρα και χαμηλη τιμη..
οοοοοοοοοοοοοχι! οσοι λιγοτεροι τοσο πιο κοντα ερχεται το καυλι μου στη μουναρα της! :coolcondom:Όταν έρχεται Ελλάδα, το καταλαβαίνεις γιατί ενεργοποιεί το viber.
Μέχρι πρότινος δεν είχε εμφανιστεί, αλλά εδώ και ένα μήνα καταστράφηκε το κινητό μου και έχασα το τηλέφωνο της.
Θα παρακαλούσα να μου το στείλει κάποιος φίλος
..λεγε μαλακειες εσυ...οοοοοοοοοοοοοχι! οσοι λιγοτεροι τοσο πιο κοντα ερχεται το καυλι μου στη μουναρα της! :coolcondom:
ποιο απο ολα?Τι θα πει αυτό?
ποιο απο ολα?
οοοοοοοοοοοοοχι! οσοι λιγοτεροι τοσο πιο κοντα ερχεται το καυλι μου στη μουναρα της! :coolcondom:
ααα,οι βλακειες του πιλο?..καλα αστον αυτον...μαλλον εχει μακρινη συγγενεια,με ατομο που λειπει απο μεσα...αυτό :
he’s a brotha from another fathaααα,οι βλακειες του πιλο?..καλα αστον αυτον...μαλλον εχει μακρινη συγγενεια,με ατομο που λειπει απο μεσα...
ααα,οι βλακειες του πιλο?..καλα αστον αυτον...μαλλον εχει μακρινη συγγενεια,με ατομο που λειπει απο μεσα...
έλα ρε Άγιε τωραααααααααΝαι,οι βλακειες του πιλο...έχει όρεξη
υπαρχει καποιος λογος που τα ξεθάβουν καποια πεθαμενα θεματα οι φιλοι ή να χουμε να λεμε?
22 μελη 24 επισκεπτες για αφαντη κορασιδα
υπαρχει καποιος λογος που τα ξεθάβουν καποια πεθαμενα θεματα οι φιλοι ή να χουμε να λεμε?
22 μελη 24 επισκεπτες για αφαντη κορασιδα