NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
σε διάφορα ύψη, κάποια φτάνουν και στη μέση
φιλε μου θα περιμενεις..πιστεύω θα απαντήσει κάποια στιγμή. .Παίδες τι γίνεται με την συγκεκριμένη κοπέλα?Έχει πήξει στα pm και δεν απαντάει ή παίζει σε κλειστό κύκλο?έχω στείλει κάποια Pm αλλά δεν...
Με αυτο με τα υψη κατι πρεπει να γινει ....... δεν παει αλλο αυτη η κατασταση !!!!σε διάφορα ύψη, κάποια φτάνουν και στη μέση
Μπορεί να μου απαντήσει καποιος αν το τηλέφωνο της τελειώνει σε 101?
Μου το έστειλε ενα μελος απο το site σε Pm αλλα σε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της για να βρεθουμε μου ειπε οτι δεν καταλαβαινει και να μην στειλώ ποτε ξανα...
παμε παλι,αλλη μια φορα.(αυτο που θα αναφερω ισχυει ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ)...πρεπει να σας δωσσει ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΤΗΛ.αν το πασαρει καποιος αλλος,δεν θα βγαλετε ακρη,και μαλλον θα φατε πορτα.στην αντιθετη περιπτωση,θα συναντησετε την κοπελα,κατα 90%.
To αλλαξε το κοντο το καρε το καβλερο :- :- ;) !!!! Αυτη την βδομαδα ειχε μακρυ καβλερο λιγο πιο κατω απ τους ωμους !!!! Ποποοοο μας απογειωσε παλι !!!!!
To αλλαξε το κοντο το καρε το καβλερο :- :- ;) !!!! Αυτη την βδομαδα ειχε μακρυ καβλερο λιγο πιο κατω απ τους ωμους !!!! Ποποοοο μας απογειωσε παλι !!!!!
Κρίμα είχα πέσει πάνω της κατά τύχη στο πριβέ με το καρέ και έριξα και μία για πάρτυ της πριν έρθει το ραντεβού μου.. :o
Πραγματικα ειναι το απολυτο VFM στην τιμη που βρισκεται !!!!! Τετοιος υπερκομματος με τετοιες ματαρες και τετοια κορμαρα , και με τοπ επιδοσεις και στο κρεβατι δεν παιζει να υπαρχει αλλη σε αυτην την τιμη , πραγματικα standing ovetion για Val , δεν εχω να προσθεσω κατι , τα υπολοιπα θα τα διαβασετε σε λιγο καιρο στα reviewsΠρόσφατη συνάντηση, συνεχίζει το σερι των εκπληκτικών αποδόσεων
Θεά!!!
Παίδες τι γίνεται με την συγκεκριμένη κοπέλα?Έχει πήξει στα pm και δεν απαντάει ή παίζει σε κλειστό κύκλο?έχω στείλει κάποια Pm αλλά δεν...
παμε παλι,αλλη μια φορα.(αυτο που θα αναφερω ισχυει ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ)...πρεπει να σας δωσσει ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΤΗΛ.αν το πασαρει καποιος αλλος,δεν θα βγαλετε ακρη,και μαλλον θα φατε πορτα.στην αντιθετη περιπτωση,θα συναντησετε την κοπελα,κατα 90%.
....και συγκροτημένο βιογραφικό, να τα λέμε κι αυτά ...
πιό εύκολα προσλαμβάνεσαι στην Deloitte...
Ναι ισχυει περιεργα τα οσα γραφονται για την κοπελα φιλε ΝικοΑν κ δεν έχω συναντήσει την κοπελα μου κάνει εντύπωση από τις κριτικές ότι την κάνει οπότε γουστάρει από το ραντεβού...
Μπορεί να ξεχάσει τον δεύτερο γύρο αλλά το δωρακι..δωράκι ολόκληρο! ! :S