NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Όπως το είπες ακριβώς τα αγαπάω ούλα (τα μουνιά).Ειπα κι εγω "κερασε" 50 (ή 120ευρω) Σε αγαπαουλα πεσαμε λεω
Όπως το είπες ακριβώς τα αγαπάω ούλα (τα μουνιά).Ειπα κι εγω "κερασε" 50 (ή 120ευρω) Σε αγαπαουλα πεσαμε λεω
Γειά σου ρε Γιαννάκη καυλιάρη πηδηχταρά που κάνεις τις πουτάνες να χύνουν.Γι'αυτό ζητάς σκόντο στη τιμή μετά ε; Για την ηδονή που τους προσφέρεις Καλά μετά αν δεν δεχτούν να βγουν μαζί σου τότε είναι που γίνεσαι ράκος. Οι αχάριστες που θα ξαναβρούν κάποιον σαν εσένα να τους χαρίσει τόσους οργασμούςΌποιος δεν έχει κάνει ποτέ του και καμία πουτάνα να χύσει καλύτερα να κόψει τις πουτάνες!
Μάλλον δεν του αρέσει το σπορ, νομίζει πως του αρέσει...
εεεμ βέβαια... τι με νοιάζει αν στάζει το μουνί της όταν την γλύφεις καλά... και χύνει σαν τρελή...? ε?
νομίζω οτι κάποιοι εδω μέσα έχουν ξεχάσει ποιός παρέχει σέρβις σε ποιόν...
εγώ θυμάμαι ότι ο πελάτης πληρώνει και η πουτάνα ΓΑΜΙΕΤΑΙ να τον ευχαριστήσει και ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ...
Όποιος δεν έχει κάνει ποτέ του και καμία πουτάνα να χύσει καλύτερα να κόψει τις πουτάνες!
Μάλλον δεν του αρέσει το σπορ, νομίζει πως του αρέσει...
Εσύ τι ρώτησες?
Hello baby !!
i hope today will be my lucky day and you will send me your phone number. i am waiting...!!!
you see for you i start learn russian !!!
Привет мой ребенок
я надеюсь, что сегодня будет мой счастливый день, и вы будете посылать мне свой номер телефона.я жду
Вы видите для вас я начинаю учить русский
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Αλλο ναρθει μια πουτανα σε οργασμο (ασε που κι αυτο παιζει να προσποιειται) κι αλλο να χυσει πραγματικα. Φαινεται οτι μερικοι ''γαμιαδες'' μπερδευουν το κατουρημα με το χυσιμο. Αστους να νομιζουν. !!!Ρε μάγκες επειδή τώρα κατάφερα να διαβάσω τη σημερινή παραφιλολογία που έχετε αναπτύξει, ένα πράγμα έχω μόνο να πω. Όποιος νομίζει ότι έχει καταφέρει να κάνει πουτάνα να χύσει, πλανάται πλάνην οικτράν.
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Αλλο ναρθει μια πουτανα σε οργασμο (ασε που κι αυτο παιζει να προσποιειται) κι αλλο να χυσει πραγματικα. Φαινεται οτι μερικοι ''γαμιαδες'' μπερδευουν το κατουρημα με το χυσιμο. Αστους να νομιζουν. !!!
Δίκιο έχεις άσε να ζουν το μύθο τους. Με μένα πρέπει να είχε τουλάχιστον 6 οργασμούς. Επί 6-7 ραντεβού την ημέρα πρέπει να χύνει καμιά σαρανταριά φορές την ημέρα. Μπράβο καύλα!!!!!!!!!!Αφού ρε μαν μερικοί το καταλαβαίνουν γιατί έχεις αντίρρηση δηλαδή τώρα και τους χαλάς το μύθο???
Hello baby !!
i hope today will be my lucky day and you will send me your phone number. i am waiting...!!!
you see for you i start learn russian !!!
Привет мой ребенок
я надеюсь, что сегодня будет мой счастливый день, и вы будете посылать мне свой номер телефона.я жду
Вы видите для вас я начинаю учить русский
Ρε σεις, σοβαρευτείτε ρε..
Δίκιο έχεις άσε να ζουν το μύθο τους. Με μένα πρέπει να είχε τουλάχιστον 6 οργασμούς. Επί 6-7 ραντεβού την ημέρα πρέπει να χύνει καμιά σαρανταριά φορές την ημέρα. Μπράβο καύλα!!!!!!!!!!
Μιλαμε δηλαδη για πληρη αφυδατωση εε !Δίκιο έχεις άσε να ζουν το μύθο τους. Με μένα πρέπει να είχε τουλάχιστον 6 οργασμούς. Επί 6-7 ραντεβού την ημέρα πρέπει να χύνει καμιά σαρανταριά φορές την ημέρα. Μπράβο καύλα!!!!!!!!!!
Ναι. Γι΄αυτό αν διάβασες την κριτική μου, μου ζήτησε επιτακτικά νερό. Την στράγγιξα.Μιλαμε δηλαδη για πληρη αφυδατωση εε !
Ναι. Γι΄αυτό αν διάβασες την κριτική μου, μου ζήτησε επιτακτικά νερό. Την στράγγιξα.