ellidorikjr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
για τους γνώστες της υπόθεσης...έχετε αντιληφθεί οτι παίζει στο facebook φώτο ? μέσω άλλου προφιλ ???
Τι παιζει ?>?
Τι παιζει ?>?
περιμενε ενα μηνα ακομα να σου κανουμε το μνημοσυνοΠαιδιά, οχτώ μήνες έχουν περάσει και δεν μού έχει δώσει το τηλέφωνό της. Μέχρι που ξεκίνησα να τρέφομαι μόνο με σοκολάτες ώστε να πεθάνω ευτυχισμένος από χοληστερίνη ως ένδειξη αφοσιώσης.
Τελικά, ούτε με αυτή την πράξη συγκινήθηκε και πήρα και 25 κιλά! Τώρα πια, κι αφού έχασα τα παραπανίσια κιλά λέω να δοκιμάσω ξανά! Θα της πείτε καμιά καλή κουβέντα εσείς που την γνωρίζετε; Έχω απελπιστεί...
Valeria please, save a noble soul...
Άστα φίλε...Δεν ξέρω τι να κάνω πια...
Valeria is not a woman,she is an idea...
Δεν υπάρχεις τύπε Άλλα αν είναι να παρακαλάμε και τα cg τότε καλύτερα να δέσουμε μια πετρά στον λαιμό μας εμείς βάζουμε τους κανόνες ;)Παιδιά, οχτώ μήνες έχουν περάσει και δεν μού έχει δώσει το τηλέφωνό της. Μέχρι που ξεκίνησα να τρέφομαι μόνο με σοκολάτες ώστε να πεθάνω ευτυχισμένος από χοληστερίνη ως ένδειξη αφοσιώσης.
Τελικά, ούτε με αυτή την πράξη συγκινήθηκε και πήρα και 25 κιλά! Τώρα πια, κι αφού έχασα τα παραπανίσια κιλά λέω να δοκιμάσω ξανά! Θα της πείτε καμιά καλή κουβέντα εσείς που την γνωρίζετε; Έχω απελπιστεί...
Valeria please, save a noble soul...
Αυτο ειναι θεικο γαμησιπαρακαλετο μουνι ξινο γαμησι
Δεν λέω όχι σούπερ είναι, άλλα μέχρι πότε πρέπει να παρακαλάμε γενικότερα κάποια και δεν εννοώ συγκεκριμένα την valeria,άλλα γενικότερα όταν το κατοστάρικο βγαίνει δύσκολα..Αυτο ειναι θεικο γαμησι
μεγαλη καυλα η γκομενα
Αυτο ειναι θεικο γαμησι
μεγαλη καυλα η γκομενα
Προσπάθησε να σε συμπαθήσουν αυτοί που την συμβουλεύουν.Ας την συναντήσω και μετά θα πιστέψω πως υπάρχει τελικά Θεός!
16 Μαίου έστειλα μήνυμα....σήμερα στις 4 το πρωί ήρθε απάντηση....και καυλωμένος να ήμουν μετά από τοοοοοόσες ημέρες ξεκαύλωσα!!!!!
Έλεος....
Γρήγορα έλαβες απάντηση,τυχερός είσαι εσύ :o
Γιατι κανεις αυτη την προβλεψη ?Μάλλον άτυχος είναι, προβλέπω ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθεί ποτέ η Val και ας έχει το τηλ....