Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
αυτό το έχουμε καταλάβει, χθες θα μας πεις γιατί ήθελες τρίτη συνάντηση? Να ζητήσεις ρέστα από το 200άρι?
ειναι ερωτευμενο το αγορι nick !!!!
αυτό το έχουμε καταλάβει, χθες θα μας πεις γιατί ήθελες τρίτη συνάντηση? Να ζητήσεις ρέστα από το 200άρι?
Γιατί μετά από τέτοιο ζόρι καίγεσαι να τη ξανασυναντήσεις θα μας το απαντήσεις?
Επειδή σε παρακολουθώ από την αρχή, τι ζόρι έχεις με την πάρτη μου; Τι είσαι, ο αγαπητικός του site; Μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να σου πειράξουμε το "εμπόρευμα". Την αλήθεια θέλω να πει, αυτό μόνο και όχι να συνεχίζει να σπέρνει ψευδείς ειδήσεις σε κάθε αγάμητο που την την αβαντάρει.
ούτε σε παρακολουθώ ούτε με ενδιαφέρει η άποψη σου για το αν είμαι αγαπητικός ή όχι. Αποφεύγεις να απαντήσεις σε μια εύκολη ερώτηση όμως και αυτό μαρτυράει πολλά.Επειδή σε παρακολουθώ από την αρχή, τι ζόρι έχεις με την πάρτη μου; Τι είσαι, ο αγαπητικός του site; Μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να σου πειράξουμε το "εμπόρευμα". Την αλήθεια θέλω να πει, αυτό μόνο και όχι να συνεχίζει να σπέρνει ψευδείς ειδήσεις σε κάθε αγάμητο που την την αβαντάρει.
ούτε σε παρακολουθώ ούτε με ενδιαφέρει η άποψη σου για το αν είμαι αγαπητικός ή όχι. Αποφεύγεις να απαντήσεις σε μια εύκολη ερώτηση όμως και αυτό μαρτυράει πολλά.
Μια απορια off topic
Οι κανονες του site απαγορευουν να γραφουμε Κεφαλαια....αλλα επιτρεπουν να βριζουνε μανες?
(ρητορικη η απορια φυσικα)
τυπε μη το χαλας με αναφορες σε ευαισθητα οικογενειακα προσωπα...εγω ακομα δεν εχω κατασταλαξει αλλα αν συνεχισεις να μιλας ετσι θα σ εδιωξουν απο το φορουμ κ θα μεινω με την απορια.Επειδή σε παρακολουθώ από την αρχή, τι ζόρι έχεις με την πάρτη μου; Τι είσαι, ο αγαπητικός του site; Μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να σου πειράξουμε το "εμπόρευμα". Την αλήθεια θέλω να πει, αυτό μόνο και όχι να συνεχίζει να σπέρνει ψευδείς ειδήσεις σε κάθε αγάμητο που την αβαντάρει.
Φερέφωνο, επειδή δεν γουστάρω απειλές και για να μην σου γαμήσω το μουνί της πουτάνας της μάνας σου, πάρε την συνομιλία:
ΕΓΩ: Γεια σου μωρό. Είσαι ελεύθερη σήμερα για ραντεβού;
ΑΥΤΗ: Τι ώρα και για πόσο; Παρεμπιπτόντως μπορώ να φέρω εγώ τα προφυλακτικά ή εσύ;
ΕΓΩ: Για 1 ώρα, στις 20:30 στο ξενοδοχείο Lacoba. Έχω τα δικά μου προφυλακτικά. Την τελευταία φορά ήσουν λάθος και γνωρίζεις τι συνέβη.
ΕΓΩ: Σε συμβούλεψα να γυρίσεις πίσω στην πατρίδα σου αλλά δεν με άκουσες.
ΑΥΤΗ: Συγνώμη θα είμαι απασχολημένη εκείνη την ώρα. Ίσως αργότερα αν έχω ελεύθερο χρόνο i let you know (δεν κατάλαβα τι εννοεί)
ΕΓΩ: ΟΚ. Συγνώμη μωρό για την κριτική. Έλα στην θέση μου. Πλήρωσα 200€ για 10 λεπτά σεξ. Καληνύχτα και να θυμάσαι, είμαι φίλος σου.
ΑΥΤΗ: Αγαπητέ σε παρακαλώ μην είσαι οικτρός! Να έχεις ένα καλό απόγευμα.
ΕΓΩ: Εγώ οικτρός; Είσαι μια γαμημένη ψεύτρα. Εννοούσα "Πλήρωσα 200€ για 10 λεπτά" όχι "Θα πληρώσω 200€ για 10 λεπτά". Και γελούσες και έδειχνες τον αριθμό του τηλεφώνου μου σε έναν γαμημένο πελάτη; Θα σου δείξω σκύλα.
ΕΓΩ: ΜΜΣ (το οποίο την απεικονίζει και προς το παρών είναι λογοκριμένο)
ΕΓΩ: Αυτό για αρχή...
Είσαι σίγουρος ότι διάβασες τα μηνύματα;
ΥΓ: "Πλήρωσα 200€ για 10 λεπτά", για όσους έχουν ζοχαδιαστεί και αναρωτιούνται γιατί έφαγα ζόρι με την Βαλέρια, σε αυτή την φράση βρίσκεται η λύση του μυστηρίου.
ούτε σε παρακολουθώ ούτε με ενδιαφέρει η άποψη σου για το αν είμαι αγαπητικός ή όχι. Αποφεύγεις να απαντήσεις σε μια εύκολη ερώτηση όμως και αυτό μαρτυράει πολλά.
τυπε μη το χαλας με αναφορες σε ευαισθητα οικογενειακα προσωπα...εγω ακομα δεν εχω κατασταλαξει αλλα αν συνεχισεις να μιλας ετσι θα σ εδιωξουν απο το φορουμ κ θα μεινω με την απορια.
Σου απάντησα. ΄
Είναι που δεν ενδιαφέρεσαι, εσύ και οι άλλοι και πλακώσατε κατευθείαν τα τηλέφωνα σαν τις κυρα-κατίνες.
Ο άλλος ο κόπανος, από πάνω, εκτός από αγαπούλη με βάφτισε και security. Έχεις δει πολλούς security, ρε κόπανε, να παίρνουν 1800€ το μήνα.
Ουπς, μαλακία έκανα που το έγραψα αυτό, τώρα να δεις μίσος τα παιδάκια, όταν δουν κάποιον να προκόβει.
Έχεις δει πολλούς security, ρε κόπανε, να παίρνουν 1800€ το μήνα.
Ουπς, μαλακία έκανα που το έγραψα αυτό, τώρα να δεις μίσος τα παιδάκια, όταν δουν κάποιον να[size=10pt] προκόβει.[/size]
το ειδες το μαναρι που σου στειλα ? ;)
υ.γ δεν ειναι αυτη που ελεγα οτι τα σπαει....φιλη της ειναι ....η αλλη ερχεται απο βδομαδα
πότε? σε πιο ποστ γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω.Σου απάντησα. ΄
Είναι που δεν ενδιαφέρεσαι, εσύ και οι άλλοι και πλακώσατε κατευθείαν τα τηλέφωνα σαν τις κυρα-κατίνες.
Ο άλλος ο κόπανος, από πάνω, εκτός από αγαπούλη με βάφτισε και security. Έχεις δει πολλούς security, ρε κόπανε, να παίρνουν 1800€ το μήνα.
Ουπς, μαλακία έκανα που το έγραψα αυτό, τώρα να δεις μίσος τα παιδάκια, όταν δουν κάποιον να προκόβει.
ε ρε με το ζορι τα βγαζει περα ο τυπος....αν κοστολογησουμε οτι σκαει ενα 200αρικο το 10λεπτο για την βαλερια....την ωρα του βγαινει 1200 ευρω....
αν την παιρνει και 2 φορες τον μηνα....πηγαμε στα 2400....βγαινει και με ζημια 600 ευρω...
εσύ όλο σε άλλους στέλνεις φωτό με μουνάκια ...σε εμάς τίποτα
παλι καλα! σκιαχτηκα........το ειδες το μαναρι που σου στειλα ? ;)
υ.γ δεν ειναι αυτη που ελεγα οτι τα σπαει....φιλη της ειναι ....η αλλη ερχεται απο βδομαδα