Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη Θειο ποσο παλια ? Πριν τον Β! παγκοσμιο Πολεμο ή μετα ?
respect στους θειους
Δηλαδη Θειο ποσο παλια ? Πριν τον Β! παγκοσμιο Πολεμο ή μετα ?
Μήπως τοτε δεν ειχαν ανακαλυφθει ακομη τα προφυλακτικα? Δικαιολογεισαι τοτε.Αλλά και παλιά που θυμάμαι μια νυμφομανής καμένη πρεζού Ρωσίδα ψωνισμένη από παρακμιακό κωλόμπαρο, που μου τον είχε πάρει ακάποτα χωρίς να με ρωτήσει πάλι δεν είχα βγει να παραπονεθώ! Αφού το αποδέχθηκα, μάλλον το ήθελα κι εγώ.
κλείσε μάτι... φτου γαμω την ατυχία μας...
τίποτα για μας κανα ακα κωλο, κανα νέο έχεις...???
Όχι ρε συ. Τα προφυλακτικα ανακαλυφθηαν το 1935Μήπως τοτε δεν ειχαν ανακαλυφθει ακομη τα προφυλακτικα? Δικαιολογεισαι τοτε.
το πρωτο προφυλακτικο το εφτιαξαν απο εντερα απο αρνι(η σημερινη μαγειριτσα) μαγκες!οποτε οταν ερθει η ωρα να σκεφτητε οτι τρωτε προφυλακτικα σε σουπα!
οχι... αυτό είναι άλλο...Λες απο εκεί να βγαίνει το "θα σου πάρω το κωλάντερο"????
Ακαποτο ελπιζωΧορχε για πανε μια στα κορίτσια του badoo,κάποιος πήρε κωλο απο μια...
Valeria babe where u at? Sent sms but no reply. Everything ok?
Θειο νανι τωρα. Βλέπεις ασκημα ονειρα.Πριν λίγο επικοινώνησε η Βαλέρια μαζί μου (όπως το λέω, όχι το αντίθετο!), μου είπε πως ευχαριστεί όσους την υποστηρίξαμε τέλος πάντων (της απάντησα πως δεν θέλουμε ευχαριστίες, αυτά που πιστεύαμε γράψαμε), μου είπε επίσης πως ο τύπος 123 της τηλεφώνησε ΣΗΜΕΡΑ και της ζήτησε ΠΑΛΙ ραντεβού(!!) (άνευ λοιπών σχολίων!) και τέλος με ρώτησε "κάποιος Brittania πόσα κιλά μαλάκας είναι και τί διάλο έχει μαζί σου"; (Με δικά της λόγια το είπε, το νόημα της αναφέρω!) Μου κάνει εντύπωση ότι μέσα στο δικό της πρόβλημα είναι η μόνη που το επισημαίνει, θα περίμενα να το είχε επισημάνει και κάποιος άλλος...
τελικα τι εγινεEπομενως τον γνωρίζει γιατρέ και έμμεσα επιβεβαιώνεται και το ραντεβού με τον τυπο 123
Ευχαριστούμε γιατρε
Eπομενως τον γνωρίζει γιατρέ και έμμεσα επιβεβαιώνεται και το ραντεβού με τον τυπο 123
Ευχαριστούμε γιατρε
εντάξει, δεν θέλω να παρέμβω στην κόντρα σας, απλά επιβεβαιώνω και εγώ το κομμάτι που αφορά τον κύριο info. 4 περίπου με πήρε τηλέφωνο και μένα και μου είπε το ίδιο ακριβώς, ότι ο κύριος προσπάθησε να κλείσει ραντεβού πάλι μαζί της.Θειο νανι τωρα. Βλέπεις ασκημα ονειρα.
εντάξει, δεν θέλω να παρέμβω στην κόντρα σας, απλά επιβεβαιώνω και εγώ το κομμάτι που αφορά τον κύριο info. 4 περίπου με πήρε τηλέφωνο και μένα και μου είπε το ίδιο ακριβώς, ότι ο κύριος προσπάθησε να κλείσει ραντεβού πάλι μαζί της.
Δεν το έγραψα γιατί μπορεί να το αμφισβητήσει και έπειτα να πρέπει να βγάλει στη φόρα τηλέφωνα και ονόματα, πράγμα που δεν έχει λόγο να γίνει.
Για τον Μπριτάνια το έγραψα που το αμφισβήτησε, τα υπόλοιπα είναι δική σας υπόθεση, απλά επιβεβαίωσα αυτό που είπες, το γνώριζα ήδη.Υποθέτει κάποιος σώφρων ότι σε θρεντ όπου η ίδια η κοπέλα επεμβαίνει και ποστάρει θα έγραφα ανυπόστατα πράγματα;
Δεν θα έβγαινε η ίδια να με διαψεύσει;
Έμπειρος είσαι μπορείς να συνθέσεις το παζλ. Ο τύπος δεν κάνει επαναλήψεις, για κακή του τύχη δεν μπόρεσε να βρει αυτές που ήθελε και αναγκάστηκε να πάρει πάλι Βαλέρια, αυτή τον παρέσυρε σε ακάποτο γαμήσι και παρόλα αυτά στο αν θα την ξανασυναντούσε έβαλε "ίσως". Με τέτοια κακή συμπεριφορά που του έφαγε τα λεφτά που με ιδρώτα βγάζει "ίσως"Eπομενως τον γνωρίζει γιατρέ και έμμεσα επιβεβαιώνεται και το ραντεβού με τον τυπο 123
Ευχαριστούμε γιατρε