gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
ευχαριστω!καμία σχέση
ευχαριστω!καμία σχέση
σε ενα ξενοδοχειο οταν μου αλλαζουν τα σεντονια....
Από τις ιδιωτικές φατσοβιβλιοεπιθέσεις του κυρίου πιλοφόριτο γιαπι,το πιλοφορι,το μυστρι ποια ειναι αυτη?
Όχι. Αυτή είναι η Βαλεριαναη βαλερια μελαχρινη?
..καλο!Όχι. Αυτή είναι η Βαλεριανα
Ομορφη και σε πολυ καλη τιμη ΑΛΛΑ υπαρχουν καποια αλλα αστερια που μποστα τους ειναι κρυοκολη.Συνάντηση με την BEST CALL GIRL FOR 2014!!! ένα θα πω: valeria RESPECT
Μάγκες καλό βράδυ, δεν μεταδίδω άλλο...
Για μένα όπως και σε πολλούς άλλους απλά είναι το κορυφαίο κορίτσι του 2014 και τίποτα άλλοΟμορφη και σε πολυ καλη τιμη ΑΛΛΑ υπαρχουν καποια αλλα αστερια που μποστα τους ειναι κρυοκολη.
Συνάντηση με την BEST CALL GIRL FOR 2014!!! ένα θα πω: valeria RESPECT
Η Valeria πάντως σε σχέση με τότε που ξεκίνησε έχει κάνει πολύ καλή βελτιώση...και γλωσσόφιλα παίζουνε και σφαλιάρες στα κωλομέρια και πνιξίματα και τα πάντα όλα...και δεν δείχνει να δυσανασχετεί ,αντίθετα γουστάρει...εμένα αυτό μου έδειξε πάντως
Εγώ νομίζω ότι έχει συμβεί το αντίθετο (όχι από άποψη υπηρεσιών) αλλά από άποψη εμφάνισης/κούρασης :-
Γιάννη η αλήθεια είναι ότι την συνάντησα σχετικά πολύ νωρίς. Όμορφο κορίτσι με πολύ ωραίο σώμα άλλα στις υπηρεσίες δεν με ξετρέλανε τότε. Προσπάθησα με όμορφο τρόπο να το αποτυπώσω στην κριτική μου. Και έστω ότι εγώ κάνω λάθος, τα ίδια έχουν αναφέρει και έχουν γράψει και άλλοι. Μακάρι να έχει βελτιωθεί όπως γράφεις και όχι επιλεκτικά σε ορισμένα άτομα (βάση κριτηρίων ηλικίας, ομορφιάς) γιατί πραγματικά είναι μια ιδιαίτερη παρουσία στον χώρο.Η Valeria πάντως σε σχέση με τότε που ξεκίνησε έχει κάνει πολύ καλή βελτιώση...και γλωσσόφιλα παίζουνε και σφαλιάρες στα κωλομέρια και πνιξίματα και τα πάντα όλα...και δεν δείχνει να δυσανασχετεί ,αντίθετα γουστάρει...εμένα αυτό μου έδειξε πάντως
Από τις 6 Ιουνίου που τη συνάντησα πρώτη φορά έως τις αρχές Νοεμβρίου που ήταν η τελευταία, τεχνικά η βελτίωσή της ήταν τεράστια.Γιάννη η αλήθεια είναι ότι την συνάντησα σχετικά πολύ νωρίς. Όμορφο κορίτσι με πολύ ωραίο σώμα άλλα στις υπηρεσίες δεν με ξετρέλανε τότε. Προσπάθησα με όμορφο τρόπο να το αποτυπώσω στην κριτική μου. Και έστω ότι εγώ κάνω λάθος, τα ίδια έχουν αναφέρει και έχουν γράψει και άλλοι. Μακάρι να έχει βελτιωθεί όπως γράφεις και όχι επιλεκτικά σε ορισμένα άτομα (βάση κριτηρίων ηλικίας, ομορφιάς) γιατί πραγματικά είναι μια ιδιαίτερη παρουσία στον χώρο.
Nick δεν μας είπες και τον αριθμό ρε φίλε να ψαρώσουμεΑπό τις 6 Ιουνίου που τη συνάντησα πρώτη φορά έως τις αρχές Νοεμβρίου που ήταν η τελευταία, τεχνικά η βελτίωσή της ήταν τεράστια.
Τόνισα το τεχνικά, στα υπόλοιπα δεν θα πω άποψη, είναι υποκειμενική.
22 ραντεβού ρε φίλε, αλλά τράβηξα από 21 και κάηκα ;)Nick δεν μας είπες και τον αριθμό ρε φίλε να ψαρώσουμε
Ομορφη και σε πολυ καλη τιμη ΑΛΛΑ υπαρχουν καποια αλλα αστερια που μποστα τους ειναι κρυοκολη.
O Ερωτας και η Βαλερια δεν κρυβονται αδελφε !!!!!Συνάντηση με την BEST CALL GIRL FOR 2014!!! ένα θα πω: valeria RESPECT