jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
δεν νομίζω ότι το ζητάς..πας μιλημένος..είναι για ειδικό κύκλο ανθρώπων και με άλλα γούστα.
κατι σαν το eyes wide shut?
δεν νομίζω ότι το ζητάς..πας μιλημένος..είναι για ειδικό κύκλο ανθρώπων και με άλλα γούστα.
δε ξέρω φίλε..παίζει παντού το σενάριο..δεν μπορεί τόσα χρόνια οι φήμες να ναι μόνο φήμεςκατι σαν το eyes wide shut?
δε ξέρω φίλε..παίζει παντού το σενάριο..δεν μπορεί τόσα χρόνια οι φήμες να ναι μόνο φήμες
για το σπα στο Μ.Β δεν παίζει κάτι. στάνταρντ γιατί δουλεύει καλή φίλη και μου το έχει επιβεβαιώσει ;)μπουρδες παιδακια!κ μενα μου ειχανε πει για το σπα στη μεγαλη βρετανια κ να παω λεει να γινω τακτικος κ θα δουμε...βρε ουστ!!!!!
Τα μαθηματικά σου δεν είναι και πολύ καλά γιατί απλούστατα το ραντεβού ήταν 3 ωροΠαλι καλα που δεν της ειπες στο Καναβεραλ. Μα ειναι δυνατον φιλε μου να δωσει 50+50 για ταξι και να χασει και 1,5 ωρα πηγαινε-ελα. Η κοπελα πηδιεται για να βγαλει λεφτα οχι να μπαινει μεσα !!!
Πες το απο την αρχή ρε Βασιλάκη ότι ηταν 3ωρο. ;)Τα μαθηματικά σου δεν είναι και πολύ καλά γιατί απλούστατα το ραντεβού ήταν 3 ωρο
Αλλά και πάλι επαναλαμβάνω το ζητουμενο έίναι να μου το είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχης
Πες το απο την αρχή ρε Βασιλάκη ότι ηταν 3ωρο. ;)
Πολύς χρόνος πια. Δεν περνάει η ώρα.
[/quote
Αρα καταδικασμενος να μην πηδηξω .....
Αστρομαλάκας? σε περιμέναμεΑστρική μέρα 3589,7 !!!! Η Valeria συνεχίζει να μην απαντάει. Πιστεύω ότι μπορεί να κινδυνεύει η ζωή της .... Πρέπει να τη σώσω !!!!! Προσπάθησε να μου στείλεις το τηλέφωνο σου Valeria και θα έρθω να σε βρω, να σε σώσω και που ξέρεις, μπορεί να βρεθείς και τυχερή .......
πολυ αξια της δινεις!..Προσβαλεις τον εαυτο σου οταν την..κυνηγας για να την πληρωσεις !Ρε παίδες, υπάρχει και κάτι που λέγεται χιούμορ - πλάκα !!!! Μέχρι τώρα δεν είχα γράψει κάτι και απλά διάβαζα τι έγραφαν οι άλλοι. Είδα τι έγραψε ένας φίλος παραπάνω και το παράπονό του που η Valeria δεν έχει απαντήσει και είπα να γράψω κάτι με λιγοτερη σοβαρότητα και πιο αστείο. Τεσπα, πιστεύω ότι το κορίτσι έχει κάθε δικαίωμα να δίνει το τηλέφωνο της όπου γουστάρει, απλά επειδή έχω πάει με κάποιες, πάντα πλην της Valeria απαντούσαν σχεδόν αμέσως. Ίσως είναι ένας τρόπος να κρατήσει υψηλό προφίλ ......
Μη μασάς, ούτε απ' ότι γράφουμε όλοι εδώ ούτε αμα σε γράφει η Βαλέρια. Είναι ντίβα. Όταν γουστάρει θα στο δώσει το τηλεφωνάκι. Ψύχραιμος ;)Ρε παίδες, υπάρχει και κάτι που λέγεται χιούμορ - πλάκα !!!! Μέχρι τώρα δεν είχα γράψει κάτι και απλά διάβαζα τι έγραφαν οι άλλοι. Είδα τι έγραψε ένας φίλος παραπάνω και το παράπονό του που η Valeria δεν έχει απαντήσει και είπα να γράψω κάτι με λιγοτερη σοβαρότητα και πιο αστείο. Τεσπα, πιστεύω ότι το κορίτσι έχει κάθε δικαίωμα να δίνει το τηλέφωνο της όπου γουστάρει, απλά επειδή έχω πάει με κάποιες, πάντα πλην της Valeria απαντούσαν σχεδόν αμέσως. Ίσως είναι ένας τρόπος να κρατήσει υψηλό προφίλ ......
Θα δωσω το τηλεφωνο σ οποιον δεν καπνιζει και του βρωμαει η τσιγαριλα.άλλος ένας ήρωας σε αναζήτηση τηλεφώνου
Valeria I want your number !!!
α ρε τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε
(αν θελήσει φυσικά κανένας έμπειρος συμπολεμιστής να μου στείλει το τηλ της ... δε θα παρεξηγηθώ)
καλά να περνάμε και να πηδάμε καλύτερα
![]()
Αν είναι κανα iphone6 πες μου να το κόψω.Θα δωσω το τηλεφωνο σ οποιον δεν καπνιζει και του βρωμαει η τσιγαριλα.
Θα δωσω το τηλεφωνο σ οποιον δεν καπνιζει και του βρωμαει η τσιγαριλα.