Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Ρε σεις τι γίνετε εδώ; έχασα επεισόδια;
.....ρε τους αλητεςΤο μέλος από εδώ μέσα εχυσε απροειδοποιητα κύριε και η ποσότητα ήταν μεγάλη,πνιγηκα και μου κράτησε το κεφάλι από τα μαλια βρίζοντας με αισχρά εμένα και την οικογένειά μου
Πείτε τα κύριε!.....ρε τους αλητες
....τα λεω μαναμ' , δν εχουν σεβασμο καθολου και χυνουν και οπου να'ναιΠείτε τα κύριε!
Μπορώ όταν θα σε χυσω μέσα στο στόμα να σου κρατάω και την μύτη??Το μέλος από εδώ μέσα εχυσε απροειδοποιητα κύριε και η ποσότητα ήταν μεγάλη,πνιγηκα και μου κράτησε το κεφάλι από τα μαλια βρίζοντας με αισχρά εμένα και την οικογένειά μου
Απροειδοποιητα με μια απότομη κίνηση της λεκάνης ενώ ταυτόχρονα από τα μαλια σε πιέζουν πάνω στο καυλι τους εμω χάνουν ποτάμια!....τα λεω μαναμ' , δν εχουν σεβασμο καθολου και χυνουν και οπου να'ναι
......εμ δε σε καταλαβαινω?!?!? Τι να πεις κ εσυ ή απο πνιγμο θα πας ή απο ξεμαλλιασμαΑπροειδοποιητα με μια απότομη κίνηση της λεκάνης ενώ ταυτόχρονα από τα μαλια σε πιέζουν πάνω στο καυλι τους εμω χάνουν ποτάμια!
Είσαι μια καργιολα εσύ ...Αφού μωρή πουτάνα σου αρέσει και το γαμήσι και το σπέρμα άλλα και να σε βρίζουν...Γιατί παραπονιέσαι καργιολα ..Αν δεν σου αρέσουν πες το μας να μη το ξανά κανουμε...Πείτε τα κύριε!
Ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια κύριε μου αρέσουν όλα τα παραπάνωΕίσαι μια καργιολα εσύ ...Αφού μωρή πουτάνα σου αρέσει και το γαμήσι και το σπέρμα άλλα και να σε βρίζουν...Γιατί παραπονιέσαι καργιολα ..Αν δεν σου αρέσουν πες το μας να μη το ξανά κανουμε...
Θέλω να χύσω ποτάμια στο πρόσωπο σου αλλά θα σε προειδοποιήσω πρώταΑπροειδοποιητα με μια απότομη κίνηση της λεκάνης ενώ ταυτόχρονα από τα μαλια σε πιέζουν πάνω στο καυλι τους εμω χάνουν ποτάμια!
Είπα μωρή ξεκωλιάρα μπας και έλεγες το αντίθετο να έβαζα τα γέλια ...Ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια κύριε μου αρέσουν όλα τα παραπάνω
Τι θα πείτε κύριε πως θα το κάνετε?Θέλω να χύσω ποτάμια στο πρόσωπο σου αλλά θα σε προειδοποιήσω πρώτα
Μέχρι που τον παίρνεις;Ρουφαω κύριε και σας κοιτάω με ηλιθιο βλέμμα
Το τι θα πω θέλω από κοντά να στο δείξω..... Θέλω πολύ καιρό να σε συναντήσω και δεν κάνεις κάτι να δεις πόσο ωραία θα σε καβλωσω όταν βρεθούμε, αρκεί να είσαι υπάκουη όπως ξέρεις...Τι θα πείτε κύριε πως θα το κάνετε?
Ανάλογα το μέγεθος κύριεΜέχρι που τον παίρνεις;
Το νορμάλ των φυσιολογικών ανθρώπων ... Εσένα δηλαδή τι σου τυχαίνουν αράπηδες;Ανάλογα το μέγεθος κύριε
Ριχνοντας σου σφαλιάρα και τράβοντας τα μαλλιά σου προκαλώντας σου τόσο πόνο όσο να ανοιξεις το στόμα σου και να κολλήσεις τα ταιμπουκοχειλα σου στο πουτσοκεφαλοΤι θα πείτε κύριε πως θα το κάνετε?
Μια φορά γαλλομαροκινοιΤο νορμάλ των φυσιολογικών ανθρώπων ... Εσένα δηλαδή τι σου τυχαίνουν αράπηδες;