Νέα

Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 517K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
cry GIF

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.242
Πόντοι
20.686
Εγώ με την αξία μου
Και όχι με ξένες πλάτες.
:assshake:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

Σχολιάζοντας το αν της έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις στον χώρο εργασίας, απάντησε: «Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι «ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί». Ένας μου είπε "κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει" ήταν τα λόγια του».

Τζούλια είμαστε σίγουροι οτι δεν ενέδωσες στις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκες και πήρες την θέση στον «Τροχο» με την αξία σου:wink::cheesy::buck2:
πεφτουμε απ τα συννεφα :tooth:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.097
Πόντοι
6.256

Σχολιάζοντας το αν της έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις στον χώρο εργασίας, απάντησε: «Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι «ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί». Ένας μου είπε "κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει" ήταν τα λόγια του».

Τζούλια είμαστε σίγουροι οτι δεν ενέδωσες στις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκες και πήρες την θέση στον «Τροχο» με την αξία σου:wink::cheesy::buck2:
Δεν ενέδωσε γι αυτο εμεινε στ αζήτητα και θυμαται τα παλιά

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556

Χέσε μας ρε Τζούλια ... τα βυζιά σου και τον κώλο σου μοστράρεις ... λογικότατη η αντίστοιχη ανταλλαγή που σου πρότειναν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931

Τι Ινδοπακιστανοφατσα ειναι αυτη ρε πουστη μου!!;;:headbang: Ηθελα να ηξερα τι του βρηκε;

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21

Τι Ινδοπακιστανοφατσα ειναι αυτη ρε πουστη μου!!;;:headbang: Ηθελα να ηξερα τι του βρηκε;

ιδιοκτήτης μαγαζιών, λάτρης των εξτριμ σπορ, στη γέννα καθ ομολογιαν της ήταν βράχος. Πεντε χρόνια πριν ουτε θα τον κοιτούσε, τώρα γεννάει το παιδί του γιατί είναι αρκετά ευκαταστατος (και μαλακας) για να είναι ο βράχος της.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
ιδιοκτήτης μαγαζιών, λάτρης των εξτριμ σπορ, στη γέννα καθ ομολογιαν της ήταν βράχος. Πεντε χρόνια πριν ουτε θα τον κοιτούσε, τώρα γεννάει το παιδί του γιατί είναι αρκετά ευκαταστατος (και μαλακας) για να είναι ο βράχος της.

για το πουτσο λουλουδια ειναι ...
Ενα γαμησι της εριξε και την γκαστρωσε .. ( ετυχε ) οπως ειπε και αυτη .. αρα καταλαβες , ουτε να παιρνει χάπι δεν ξερει

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Ενα γαμησι της εριξε και την γκαστρωσε .. ( ετυχε ) οπως ειπε και αυτη .. αρα καταλαβες , ουτε να παιρνει χάπι δεν ξερει

Δεν έτυχε.. πέτυχε :coffee:

Μερεντα να τον κέρασε μπορεί να έτυχε, ειδικά αν δεν διάβαζε το σχετικό νημα πιο διπλα. Να γκαστρωθει την κατάλληλη στιγμή όμως; τον τύλιξε τον μαχαραγια από τα Λιντλ πριν προλάβεις να πατήσεις "στοιχηματιστε"

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931
Πάντως ειναι φοβερο, να εχεις την δυνατότητα να βρεις εναν πραγματικά φραγκατο και να καταληγεις να παντρεύεσαι εναν που εχει «μαγαζιά» μονο και μονο λογο ενος ακαποτου γαμησιου. Τραγωδια.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931
Και επειδη τον κοβω και ψιλομουνοπανο το Πακι δεν το εχω απίθανο να την έχυσε επίτηδες με το σκεπτικο που θα ξαναβρώ τέτοιων υπερμουναρο. Την γκαστρώνω και μετα εχει δυο επιλογές η ρίχνει το παιδι η αναγκάστηκα με παντρεύεται.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.355
Πόντοι
1.056
Υπερμούναρος!
Κρίμα που αποχώρησε νωρίς από το χαζοσόου του πουστρολαμόγιου μαζί με το άλλο το τούμπανο την τραγουδίστρια.
Θα μας χάριζαν ωραίες στιγμές τα δυο τους :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom