kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Και γω γι αυτο δεν την γαμαω, για τη φωνη τηςΚαι τούτο θα θελα να το ξεσκίσω αλλά σου την σπάει η φωνή της ,σκέψου να Γ@@@@ και να μιλάει
Και γω γι αυτο δεν την γαμαω, για τη φωνη τηςΚαι τούτο θα θελα να το ξεσκίσω αλλά σου την σπάει η φωνή της ,σκέψου να Γ@@@@ και να μιλάει
Κουκλάρα η Τζούλια εδώ
Πηγε για ποτάκι στην μπαραγκα που έχεις για μαγαζι τύπε ;;;πως πάει την γαμας καθόλου η το παίζει μανούλα ;Έλα να πάρεις τ΄απάνω σου νιπλη.
Under 2.50Πόσα χρόνια λέτε να μείνει παντρεμένη?
Ισως να εκανε την διαφορά, την Δούκισσα την τρωμε τοσα χρονια στην μαπα.Αντί να πάρει αυτήν ο Λιάγκας,πήρε την ξενέρωτη και δεν κάνει ούτε νούμερα
Χρόνια ;;; Μεγάλη κουβέντα είπες ..Πόσα χρόνια λέτε να μείνει παντρεμένη?
Εδώ μέσα είναι ο δικός της τύπε ,το νου σου τι γράφειςΑ ρε Τζούλια, σε ξεζουμισε και σε σουταρε ο πρώην χανοντας τα καλύτερα σου χρόνια, και ξεπεσες στον νυν.
Τα έξυπνα πουλιά απ'την μύτη πιάνονται.
Ναι, θα έχω το νου μου. Ευχαριστώ.Εδώ μέσα είναι ο δικός της τύπε ,το νου σου τι γράφεις
Απορία: εσύ, από όλο το νήμα και τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν από όλους, πως και εστίασες σε εμένα, τι σου έκανε τόση εντύπωση δηλαδή;Εδώ μέσα είναι ο δικός της τύπε ,το νου σου τι γράφεις
Εδω η Τζούλια δείχνει στον επόμενο χορηγο μετα τον Ινδοπακιστανο ποσο πολυ μπορει να ανοιξει τα ποδια της αποδεικνύοντας έτσι οτι αξίζει μια βαρβάτη χορηγία!
Ναι, οπως οι δικες μας με τη μεσογειακη διατροφηΠερα απο την πλακα,
η μουναρα η Τζούλια επέστρεψε στην κορμαρα της αμεσως!
Πόσα χρόνια λέτε να μείνει παντρεμένη?
Under 2.50
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα κάποιων ατόμων. Τι έχετε να κερδίσετε αν μείνει παντρεμένη η όχι; Μηπως ελπίζεται να έρθει η σειρά σας;Χρόνια ;;; Μεγάλη κουβέντα είπες ..
Εδώ μέσα είναι ο δικός της τύπε ,το νου σου τι γράφεις
εννοειται περιμενουμε την σειρα μας τυπε ..Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα κάποιων ατόμων. Τι έχετε να κερδίσετε αν μείνει παντρεμένη η όχι; Μηπως ελπίζεται να έρθει η σειρά σας;
Αν δεν σας αρέσει η Τζούλια, η όποια άλλη γυναίκα, γιατι μπαίνετε στο νήμα; Για να βγάζετε τα αποθημένα σας;
Ιδίος ο Νίπλης πρέπει να είναι όχι απλως αγάμητος, δεν πρέπει να του σηκώνεται καν και την βρίσκει προσπαθόντας να εξευτελίσει όσους είναι καλύτεροι του.