Νέα

Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 523K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
῎Ετσι εἶναι,οὔτε ὡραῖος εἶναι,οὔτε γυμνασμένος οὔτε νέος...ἁπλῶς ἔχει τὸ χρῆμα,καλὸ πορνίδιο κι' αὐτή.
Μια χαρα ειναι ο ανθρωπος,ουτε χοντρος,ουτε καραφλος,ουτε πατσοκοιλιας.Και αυτη δεν ειναι και κανα θεομουνο.Μια χαρα ζευγαρι ειναι.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Προσωπικα γουσταρω τη σιγουρια κ την αυτοπεποιθηση που εκπεμπουν οι μεγαλυτεροι, οποτε και τυχαια στο δρομο πχ παλι δε θα μου τραβουσε την προσοχη καποιος μικροτερος ή συνομηλικος.

γιατί μπορείς να καταλάβεις στον δρόμο αν κάποιος νέος έχει σιγουριά και αυτοπεποίηση ? ή αντίστοιχα κάποιος μεγάλος ?

εγώ βλέπω πως με κοιτάνε τα μιλφάκια όταν βγαίνω από το γυμναστήριο με κάτι πονηρά βλέμματα ετοιμα να με φανε  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αὐτὲς οἱ γενικότητες πόσο μὲ χαλάνε...δῆλά δη ἂν ἔβλεπες τὸν Μπράντ Πὶτ στὰ νειάτα του καὶ τὸν περνοῦσες 5 χρόνια θὰ ἔλεγες δὲν μ' ἐνδιαφέρει;;;
Τωρα αν σου πω οτι τον προτιμω οπως ειναι σημερα!! Θα τον κοιτούσα, θα ελεγα ωραιος σαφως, αλλα δε θα με ενδιεφερε για κατι παραπανω.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
έτσι όπως τα λες είναι φίλε...αλλά και αυτοί όμως δεν πρέπει να στηρίζονται μόνο στα φράγκα για να τσιμπάνε τα γκομενάκια...κάντεεεεεε λίγη γυμναστικηηηηηηη ρε παιδιαα...οχι αλλες κιλουμπεςςςς...λιγο ελεος !! απλα οι περισσοτεροι χανονται στον βωμο του χρηματος και η υγεια τους μετα στην καραπουτσακλαρα τους...

αλλα να μου πεις εδω οπως τα εχουνε κανει οι πολιτικοι ακομα και οι φτωχοι με την ψυχολογια στον πατο αντε να γυμναστουνε οταν ο αλλος δεν εχει να φαει και εχει να ταισει και μια οικογενεια...

Απλα ειναι πολυ σπανιο να πετυχεις καποιον επιτυχημενο λεφτα και επισης γυμνασμενο...οι περισσοτεροι εχουνε κοιλιες
Γυμνασμένος γιὰ νὰ εἶναι κάποιος δὲν χρειάζεται νὰ ἔχει τοὺς τέλειους κοιλιακοὺς οὔτε νὰ γυμνάζετε συνεχῶς...καὶ μετὰ τὴν ἐξωτερικὴ ἐμφάνισι ἔρχεται ἡ ἐσωτερικὴ καὶ ἰδίως τὶ μυαλὸ κουβαλᾷ ὁ καθένας, γιατὶ ὅσο καὶ ωραῖος νᾆσαι ἂν δὲν μπορεῖς νὰ πεῖς μία ὡραία κουβέντα βράστα!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
γιατί μπορείς να καταλάβεις στον δρόμο αν κάποιος νέος έχει σιγουριά και αυτοπεποίηση ? ή αντίστοιχα κάποιος μεγάλος ?

εγώ βλέπω πως με κοιτάνε τα μιλφάκια όταν βγαίνω από το γυμναστήριο με κάτι πονηρά βλέμματα ετοιμα να με φανε  :grin:
Ετσι δεν λενε οτι συμβαινει, οι μικρες κοιτανε μεγαλυτερους και οι μεγαλες τεκνα??

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μια χαρα ειναι ο ανθρωπος,ουτε χοντρος,ουτε καραφλος,ουτε πατσοκοιλιας.Και αυτη δεν ειναι και κανα θεομουνο.Μια χαρα ζευγαρι ειναι.
Δῆλά δη ὁ Μαρκάκης θὰ τὴν χάλαγε ἢ νὰ βρεῖ κάποιον σὰν κι' αὐτόν;;;;;;;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Επειδή κάποιοι ζειτε στο συννεφακι ότι οι γυναικες θελουν νεους, ωραιους και γυμνασμένους, σας φταιει η πραγματικοτητα?
Οι γυναικες θελουν ωριμους, φτασμένους, σοβαρους ανθρώπους.
γιαυτο σε αποφευγουν δλδ ε?  :2on1:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Στὸν ἔρωτα καὶ στὸν πόλεμο δὲν ὑπάρχουν κανόνες!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ετσι δεν λενε οτι συμβαινει, οι μικρες κοιτανε μεγαλυτερους και οι μεγαλες τεκνα??

έτσι ακριβώς αν και δεν το βρίσκω φυσιολογικό...εκτός αν είναι για καμιά ξεπέτα σχέση...

αν κάποιος/α πάει για σοβαρά πράγματα πιστεύω πρέπει να υπάρχει μία διαφορά ηλικίας άντε μέχρι 5 χρόνια...

γιατι σκέψου τι εχει να γινει οταν μεγαλωσουνε και οι δυο...ειναι τραγικα τα πραγματα...σκεψου να ειμαι 50 στο μελλον και η γυναικα μου 70...fail....

για αυτο ο καθενας μπορει να γουσταρει οτι θελει και να κανει οτι θελει , αλλα αν το πας για σοβαρα τοτε τα milfs δεν ειναι η λυση

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
έτσι ακριβώς αν και δεν το βρίσκω φυσιολογικό...εκτός αν είναι για καμιά ξεπέτα σχέση...

αν κάποιος/α πάει για σοβαρά πράγματα πιστεύω πρέπει να υπάρχει μία διαφορά ηλικίας άντε μέχρι 5 χρόνια...

γιατι σκέψου τι εχει να γινει οταν μεγαλωσουνε και οι δυο...ειναι τραγικα τα πραγματα...σκεψου να ειμαι 50 στο μελλον και η γυναικα μου 70...fail....

για αυτο ο καθενας μπορει να γουσταρει οτι θελει και να κανει οτι θελει , αλλα αν το πας για σοβαρα τοτε τα milfs δεν ειναι η λυση
Σαφως και ειδικα οταν ειναι μεγαλυτερη η γυναικα ειναι πιο δυσκολο

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Προσωπικα γουσταρω τη σιγουρια κ την αυτοπεποιθηση που εκπεμπουν οι μεγαλυτεροι, οποτε και τυχαια στο δρομο πχ παλι δε θα μου τραβουσε την προσοχη καποιος μικροτερος ή συνομηλικος.

Ο Κασιδοκωστας 35 ετων παιραρελι ειναι ...στα ποσα δευτερα θα ανοιγες τα ποδια σου αν σου τα εριχνε στον δρομο??

http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/07/03/0315_MARIANA_LATSI_PARIS_KASIDOKOSTAS_02072013-308x231.jpg[/img[/URL]]

Τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε ακομη....

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ο Κασιδοκωστας 35 ετων παιραρελι ειναι ...στα ποσα δευτερα θα ανοιγες τα ποδια σου αν σου τα εριχνε στον δρομο??

http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/07/03/0315_MARIANA_LATSI_PARIS_KASIDOKOSTAS_02072013-308x231.jpg[/img[/URL]]

Τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε ακομη....

[/quote]
Γρηγορα πιστευω...μου ριχνει κ σχεδον 10 χρονακια  ;)

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Ορίστε δείτε τη τώρα στο Όλα στον Αντ1..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
H Nova στο Ολα στον αντ1

Συνημμένα

• noba.jpg
    noba.jpg
    371,3 KB · Εμφανίσεις: 126

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
αυτό εδώ γουστάρουνε όλα τα γκομενάκια και τους τρέχουνε τα σάλια και ας λένε πως δεν είναι οι κοιλιακοί...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τετοιες τυπισες σαν την Νοβα π.χ. ειναι πανω απο ολα ερωτευμενες με την παρτης τους,με την εικονα τους,με το ειδωλο τους...εχουν απιστευτο ναρκισισμο...δεν μπορουν να αγαπησουν αλλο ατομο περισσοτερο απο τον εαυτο τους...σιγα μην ερωτευμενη με τον τυπο που ειναι ζευγαρι...την δουλεια της κανει κ αυτος την δικη του...wake up...
διαβαζω οτι ο τυπος ασχολειται με το real estate....κτηματομεσητικα δηλ...αληθεια,αυτο δεν κατέρρευσε στα τελευταια χρονια?δεν απαξιωθηκαν οι αγοραπωλησιες των ακινητων?ή εμενα κατι μου διαφευγει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom