Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τι διαγαλαξιακη μουναρα ειναι αυτη γαμω το σπιτι μου!!!!!
Να υποθεσω οτι είναι ανιδιοτελες άτομο. Αν την παω με το ΚΤΕΛ μεχρι το Ζουμπερι για μπανιο λες να μου κατσει? Θα την κερασω και καπουτσινο φρεντο 4 ευρω.
Δεν εχω λεφτα για μυκονο. Ουτε 1000 ευρω δεν παιρνω...
Ολα αυτα καποτε ηταν εφικτα..μετα την πτωση του σοβιετικου καθεστωτος για μερικα χρονια ,αλλα κ' κατα τη διαρκεια του..Τετοιου βελινεκους κοπελες ισως κ'ομορφοτερες μερικες φορες,εβγαιναν με ελληνες κ' αλλους ξενους απλα απο περιεργεια, για εναν καφε κτλπ.. Κι αν γουσταραν γινοταν φαση λιαν συντομως'χωρις πολλα πολλα..Φαινεται απιστευτο,αλλα ειναι αληθινο.Να υποθεσω οτι είναι ανιδιοτελες άτομο. Αν την παω με το ΚΤΕΛ μεχρι το Ζουμπερι για μπανιο λες να μου κατσει? Θα την κερασω και καπουτσινο φρεντο 4 ευρω.
Να υποθεσω οτι είναι ανιδιοτελες άτομο. Αν την παω με το ΚΤΕΛ μεχρι το Ζουμπερι για μπανιο λες να μου κατσει? Θα την κερασω και καπουτσινο φρεντο 4 ευρω.
Ειδες το αλλο νημα...???
[/quot
Παω να δω
Για τη Μπετυ στο Φ. 104 διαθέτεις 100 ευρουλάκια ατιμούλικο!!
Εδω ρε τυπε αλλοι κερνανε διακοπες σε βρωμομπαζαΚατι τετοια βρωμομουνια θελουν σκληρα γυμνασια για να στρωσουν να φτασουν σε σημειο να κανουν τσιμπουκια για ενα σουβλακι και μετα να δεις πως θα το εκτιμησουν το φρεντακι των 4 (!!!) ευρω
....Εργατια σκληρα εργαζομενη......θα τις έγλυφα την ροζ σουφρίτσα για ώρες...
Κατι τετοια βρωμομουνια θελουν σκληρα γυμνασια για να στρωσουν να φτασουν σε σημειο να κανουν τσιμπουκια για ενα σουβλακι και μετα να δεις πως θα το εκτιμησουν το φρεντακι των 4 (!!!) ευρω