Νέα

Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 517K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
ναι ολα πλαστικα πανω της
Δε μπορει θα χει και λιγο κρεατακι.
Απλα το σουβλιζεις οπως το αρνι του πασχα,
Για να μη σου πω οταν θα τη γαμας θα της εχεις και ενα λεμονι στο στομα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
φαντάζομαι ξέρετε ότι ο Λεπα είναι μεγάλος δροσερίλος έτσι ??? :gay: :gay: :gay: :gay: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...μαλλον παικτη μου εισαι δυνατο δροσερο αγορι που βλεπεις ονειρα...ο λεπα τα λεφτα που εχει σκισει με μουνια και για μουνια,θα σε βγαζανε απο το δουνουτου να ουμε....μη σου πω οτι θα σε βαζανε και στον  δρομο της αναπτυξης...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Τι απαχο θεομουνο ειναι αυτο σημερα.
Αυτη να γαμουσαμε μαλιστα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
...μαλλον παικτη μου εισαι δυνατο δροσερο αγορι που βλεπεις ονειρα...ο λεπα τα λεφτα που εχει σκισει με μουνια και για μουνια,θα σε βγαζανε απο το δουνουτου να ουμε....μη σου πω οτι θα σε βαζανε και στον  δρομο της αναπτυξης...

:jerking:

τύπε επειδή έχω προσωπική άποψη άσε με να γνωρίζω καλύτερα
έχω info από Μύκονο  :sunglasses:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν τον παίρνει πού και πού

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν είναι να λες/γράφεις κάτι λάθος εδώ μέσα
χειρότερη καζούρα και από το γυμνάσιο έχει  :vomit: :jerking:

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
δεν ηταν απλα τσιμπημενος ,την πηδουσε και ηταν καψουρης αλλα η νεαρη τοτε Ελενη καψουρευτηκε τον πιτσιρικο που της τον ειχε αφησει προικα η Ρουλα ελεω διευθυντη πρωινου Αντωνιαδη καθοτι ανηψιος του ...ο μικρος ταλαντουχος και ορφανος απο γονεις  απομακρυνθηκε και δεν ξαναδουλεψε για πολλα χρονια μεχρι και σημερα που παρουσιαζει λοτταριες...ακομα και οταν η Ελενη εγινε ονομα και δεν τον ειχε αναγκη της εριξε διπλα τον bisexual με τη τυροπιτα τον Λατσιο για να εχει τον ελεγχο....

Μονο οταν βρηκε ο κοντος την ευκαιρια με το σκανδαλο Κορκολη να του φαει την αρραβωνιαστικια  και να τον στειλει δεκα χρονια να βολοδερνει σε κατι Αυστριες ηρεμησε με την Μενεγω,και τοτε αυτη τον χαιρετησε και πηγε στου χοντρου  οπου και εκανε ακριβως οτι της ειχαν κανει  ...εριξε στον χοντρο την ατσουμπαλη αγραμματη αλλα ματαιοδοξη  ξανθια περσονα για να  του ελεγχει τις γεννετησιες ορμες...

Κατα τα αλλα η γυναικα ειναι υποδειγμα  δε λεω

Νομίζω πως κουβαλάς έναν μικρό θυσαυρό πληροφοριών εσύ!

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
δεν ηταν απλα τσιμπημενος ,την πηδουσε και ηταν καψουρης αλλα η νεαρη τοτε Ελενη καψουρευτηκε τον πιτσιρικο που της τον ειχε αφησει προικα η Ρουλα ελεω διευθυντη πρωινου Αντωνιαδη καθοτι ανηψιος του ...ο μικρος ταλαντουχος και ορφανος απο γονεις  απομακρυνθηκε και δεν ξαναδουλεψε για πολλα χρονια μεχρι και σημερα που παρουσιαζει λοτταριες...ακομα και οταν η Ελενη εγινε ονομα και δεν τον ειχε αναγκη της εριξε διπλα τον bisexual με τη τυροπιτα τον Λατσιο για να εχει τον ελεγχο....
Τι παίχτηκε με την τυρόπιτα? Ο Λάτσιος ξεκίνησε το www.bourdela.com/forum/index.php?topic=232698.msg6636171#new]πολύκροτο τρεντ[/url]?

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Νομίζω πως κουβαλάς έναν μικρό θυσαυρό πληροφοριών εσύ!

O Kυριακού και η Μενεγάκη τα είχαν για 10 χρόνια.

Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται στον ΑΝΤ-1 αλλά τότε ήταν ένα μεγάλο κρεββάτι. Πήγε τότε μία γυμνάστρια να δουλέψει στην εκπομπή της Μενεγάκη και έφυγε επάνω στον μήνα. Δεν πίστευε στα μάτια της αυτά που έβλεπε. Όργια στα καμαρίνια, στα παρασκήνια. Πηδούσαν από τα στελέχη μέχρι οι βοηθοί στα πλατό. Χαμός. Μιλάμε για όργια φόρα παρτίδα... (και με την Μενεγάκη)

Φταίει και ο κόσμος. π.χ Πήγαινε μια μάνα την κόρη της στον Μαστοράκη να την πηδήξει και του έλεγε να την κάνει σαν την Κουλιανού, την Τσιντικίδου κ.α διάσημες/σταρ Ελλάς κτλ. Πήγαινε σύζυγος και πατέρας στον Μαστοράκη και την γυναίκα του και την κόρη του να τις πηδήξει και τις δύο για να προωθήσει την κόρη. Να γίνει σταρ η κόρη. και άλλα πολλά.

Τέλος κάποιος που ξέρω και ήταν αθλητής στον Πανελλήνιο έπεσε ένα βράδυ σε μία φάση που βγαίνοντας έξω στον δρόμο είδε τον Κυριακού μέσα σε μία Πόρσε να είναι σε κάποια περίεργη φάση. Αρχικά ο γνωστός δεν κατάλαβε τι έπαιζε. Μετά από λίγο φάνηκε πλάι στον Κυριακού η Μενεγάκη η οποία πριν δεν φαινόταν γιατί ήταν σκυμμένη. Καταλαβαίνετε τι έκανε ε... (χα χα)

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Χρυσωρυχείο κι εσύ!
Μα μάνα και κόρη μαζί;
Πάντως ο "θεσμος" των καλλιστειων απο νωρίς φάνηκε πως ήταν περιέργη υπόθεση.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
O Kυριακού και η Μενεγάκη τα είχαν για 10 χρόνια.

Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται στον ΑΝΤ-1 αλλά τότε ήταν ένα μεγάλο κρεββάτι. Πήγε τότε μία γυμνάστρια να δουλέψει στην εκπομπή της Μενεγάκη και έφυγε επάνω στον μήνα. Δεν πίστευε στα μάτια της αυτά που έβλεπε. Όργια στα καμαρίνια, στα παρασκήνια. Πηδούσαν από τα στελέχη μέχρι οι βοηθοί στα πλατό. Χαμός. Μιλάμε για όργια φόρα παρτίδα... (και με την Μενεγάκη)

Φταίει και ο κόσμος. π.χ Πήγαινε μια μάνα την κόρη της στον Μαστοράκη να την πηδήξει και του έλεγε να την κάνει σαν την Κουλιανού, την Τσιντικίδου κ.α διάσημες/σταρ Ελλάς κτλ. Πήγαινε σύζυγος και πατέρας στον Μαστοράκη και την γυναίκα του και την κόρη του να τις πηδήξει και τις δύο για να προωθήσει την κόρη. Να γίνει σταρ η κόρη. και άλλα πολλά.
Τέλος κάποιος που ξέρω και ήταν αθλητής στον Πανελλήνιο έπεσε ένα βράδυ σε μία φάση που βγαίνοντας έξω στον δρόμο είδε τον Κυριακού μέσα σε μία Πόρσε να είναι σε κάποια περίεργη φάση. Αρχικά ο γνωστός δεν κατάλαβε τι έπαιζε. Μετά από λίγο φάνηκε πλάι στον Κυριακού η Μενεγάκη η οποία πριν δεν φαινόταν γιατί ήταν σκυμμένη. Καταλαβαίνετε τι έκανε ε... (χα χα)
με εχει γαμησει και εμενα ο μαστορακης.!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
με εχει γαμησει και εμενα ο μαστορακης.!!

:S :S :S
dancing-1438615354.gif

Τυπε το ηθελες ή σε στρίμωξε ? :think:   :effemine: :gay:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι