Επισκέπτης
ναι ολα πλαστικα πανω της
...σουγγαρ νταντυ ρε μεγαλε αφου!Ούτε καν.Δε νομίζω ναΣιγουρα δεν έχει σχέση με τέτοια. Και καλά κάνει.
Δε μπορει θα χει και λιγο κρεατακι.ναι ολα πλαστικα πανω της
...μαλλον παικτη μου εισαι δυνατο δροσερο αγορι που βλεπεις ονειρα...ο λεπα τα λεφτα που εχει σκισει με μουνια και για μουνια,θα σε βγαζανε απο το δουνουτου να ουμε....μη σου πω οτι θα σε βαζανε και στον δρομο της αναπτυξης...φαντάζομαι ξέρετε ότι ο Λεπα είναι μεγάλος δροσερίλος έτσι ???
...μαλλον παικτη μου εισαι δυνατο δροσερο αγορι που βλεπεις ονειρα...ο λεπα τα λεφτα που εχει σκισει με μουνια και για μουνια,θα σε βγαζανε απο το δουνουτου να ουμε....μη σου πω οτι θα σε βαζανε και στον δρομο της αναπτυξης...
...μαλλον παικτη μου εισαι δυνατο δροσερο αγορι που βλεπεις ονειρα...ο λεπα τα λεφτα που εχει σκισει με μουνια και για μουνια,θα σε βγαζανε απο το δουνουτου να ουμε....μη σου πω οτι θα σε βαζανε και στον δρομο της αναπτυξης...
... ΑΠΛΑ ΡΗΣΠΕΚΤ.....ΤΟ μπου ειναι μαγικο...
τύπε επειδή έχω προσωπική άποψη άσε με να γνωρίζω καλύτερα
έχω info από Μύκονο
... ΑΠΛΑ ΡΗΣΠΕΚΤ.....ΤΟ μπου ειναι μαγικο...
δεν ηταν απλα τσιμπημενος ,την πηδουσε και ηταν καψουρης αλλα η νεαρη τοτε Ελενη καψουρευτηκε τον πιτσιρικο που της τον ειχε αφησει προικα η Ρουλα ελεω διευθυντη πρωινου Αντωνιαδη καθοτι ανηψιος του ...ο μικρος ταλαντουχος και ορφανος απο γονεις απομακρυνθηκε και δεν ξαναδουλεψε για πολλα χρονια μεχρι και σημερα που παρουσιαζει λοτταριες...ακομα και οταν η Ελενη εγινε ονομα και δεν τον ειχε αναγκη της εριξε διπλα τον bisexual με τη τυροπιτα τον Λατσιο για να εχει τον ελεγχο....
Μονο οταν βρηκε ο κοντος την ευκαιρια με το σκανδαλο Κορκολη να του φαει την αρραβωνιαστικια και να τον στειλει δεκα χρονια να βολοδερνει σε κατι Αυστριες ηρεμησε με την Μενεγω,και τοτε αυτη τον χαιρετησε και πηγε στου χοντρου οπου και εκανε ακριβως οτι της ειχαν κανει ...εριξε στον χοντρο την ατσουμπαλη αγραμματη αλλα ματαιοδοξη ξανθια περσονα για να του ελεγχει τις γεννετησιες ορμες...
Κατα τα αλλα η γυναικα ειναι υποδειγμα δε λεω
Τι παίχτηκε με την τυρόπιτα? Ο Λάτσιος ξεκίνησε το www.bourdela.com/forum/index.php?topic=232698.msg6636171#new]πολύκροτο τρεντ[/url]?δεν ηταν απλα τσιμπημενος ,την πηδουσε και ηταν καψουρης αλλα η νεαρη τοτε Ελενη καψουρευτηκε τον πιτσιρικο που της τον ειχε αφησει προικα η Ρουλα ελεω διευθυντη πρωινου Αντωνιαδη καθοτι ανηψιος του ...ο μικρος ταλαντουχος και ορφανος απο γονεις απομακρυνθηκε και δεν ξαναδουλεψε για πολλα χρονια μεχρι και σημερα που παρουσιαζει λοτταριες...ακομα και οταν η Ελενη εγινε ονομα και δεν τον ειχε αναγκη της εριξε διπλα τον bisexual με τη τυροπιτα τον Λατσιο για να εχει τον ελεγχο....
Νομίζω πως κουβαλάς έναν μικρό θυσαυρό πληροφοριών εσύ!
με εχει γαμησει και εμενα ο μαστορακης.!!O Kυριακού και η Μενεγάκη τα είχαν για 10 χρόνια.
Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται στον ΑΝΤ-1 αλλά τότε ήταν ένα μεγάλο κρεββάτι. Πήγε τότε μία γυμνάστρια να δουλέψει στην εκπομπή της Μενεγάκη και έφυγε επάνω στον μήνα. Δεν πίστευε στα μάτια της αυτά που έβλεπε. Όργια στα καμαρίνια, στα παρασκήνια. Πηδούσαν από τα στελέχη μέχρι οι βοηθοί στα πλατό. Χαμός. Μιλάμε για όργια φόρα παρτίδα... (και με την Μενεγάκη)
Φταίει και ο κόσμος. π.χ Πήγαινε μια μάνα την κόρη της στον Μαστοράκη να την πηδήξει και του έλεγε να την κάνει σαν την Κουλιανού, την Τσιντικίδου κ.α διάσημες/σταρ Ελλάς κτλ. Πήγαινε σύζυγος και πατέρας στον Μαστοράκη και την γυναίκα του και την κόρη του να τις πηδήξει και τις δύο για να προωθήσει την κόρη. Να γίνει σταρ η κόρη. και άλλα πολλά.
Τέλος κάποιος που ξέρω και ήταν αθλητής στον Πανελλήνιο έπεσε ένα βράδυ σε μία φάση που βγαίνοντας έξω στον δρόμο είδε τον Κυριακού μέσα σε μία Πόρσε να είναι σε κάποια περίεργη φάση. Αρχικά ο γνωστός δεν κατάλαβε τι έπαιζε. Μετά από λίγο φάνηκε πλάι στον Κυριακού η Μενεγάκη η οποία πριν δεν φαινόταν γιατί ήταν σκυμμένη. Καταλαβαίνετε τι έκανε ε... (χα χα)
με εχει γαμησει και εμενα ο μαστορακης.!!