You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 516K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
νομιζω ειναι σε σχεση με ενα τυπο.λογικα με καναν φτωχουλη ..
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
νομιζω οτι αντικειμενικα ειναι οτι ωραιοτερο υπαρχει στην ελληνικη σοουμπιζ αυτη τη στιγμη
εμενα δεν ειναι το αγαπημενο μου στυλ γιατι εχω τελειως διαφορετικο γουστο, μου αρεσει το στυλ μαρια κορινθιου, βανα μπαρμπα, ολγα λαφαζανη κλπ
αλλα περα απο το υποκειμενικο του καθενος, δε μπορω να μην παραδεχτω οτι αντικειμενικα ειναι οτι ομορφοτερο υπαρχει
πανω κι απο δουκισσα νομικου, κι απο ολες
εννοειται οτι οποιος και να τη γαμαει εχει τραπεζικο βιβλιαριο σαν τουβλο μπατικο
εμενα δεν ειναι το αγαπημενο μου στυλ γιατι εχω τελειως διαφορετικο γουστο, μου αρεσει το στυλ μαρια κορινθιου, βανα μπαρμπα, ολγα λαφαζανη κλπ
αλλα περα απο το υποκειμενικο του καθενος, δε μπορω να μην παραδεχτω οτι αντικειμενικα ειναι οτι ομορφοτερο υπαρχει
πανω κι απο δουκισσα νομικου, κι απο ολες
εννοειται οτι οποιος και να τη γαμαει εχει τραπεζικο βιβλιαριο σαν τουβλο μπατικο
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
http://[URL unfurl="true"]www.typologies.gr/wp-content/uploads/2015/03/2.-%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%9D%CF%8C%CE%B2%CE%B1.jpg[/img[/URL]]
Ο νέος “Τροχός της Τύχης” με τον Πέτρο Πολυχρονίδη
ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Πολυχρονίδης, γνωστός στους λάτρεις των σπορ από την πορεία του σε αθλητικά ραδιόφωνα, είναι ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», του παιχνιδιού, που γράφει ιστορία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. O νέος «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στην τηλεόραση του Star πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά, πλούσια δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα!
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γεννήθηκε το 1978 στη Νέα Βύσσα του Έβρου και δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του και ακόμα πιο περήφανος για τα δύο του παιδιά.
Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αθήνα και δηλώνει με χιούμορ πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα είχε ασχοληθεί είτε με τη βιομηχανία παραγωγής σκούπας, είτε με την παραγωγή σκόρδων, μιας και η Βύσσα είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των δύο αυτών προϊόντων.
Από το 1996 κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, περιγραφές αγώνων και αρθρογραφεί σε αθλητικές εφημερίδες. Λατρεύει τα fightsports.
Ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον «Τροχό της τύχης» και δηλώνει: «Πότε ήμουν μπρούμυτα, 12 χρονών, στο καφέ χαλί της μαμάς μου και παρακολουθούσα τον «Τροχό της Τύχης», πότε μπήκα στο στούντιο για το δοκιμαστικό του Τροχού! Όποιος σας πει ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, στείλτε τον σε μένα!»
Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η εντυπωσιακή καλλονή Τζούλια Νόβα, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα γυρίσει τον τροχό και μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε την τύχη μας γιατί φέτος στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!»
[url=http://[URL unfurl="true"]www.typologies.gr/2015/03/03/%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF/]http://www.typologies.gr/2015/03/03/%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF/[/url[/URL]]
Ο νέος “Τροχός της Τύχης” με τον Πέτρο Πολυχρονίδη
ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Πολυχρονίδης, γνωστός στους λάτρεις των σπορ από την πορεία του σε αθλητικά ραδιόφωνα, είναι ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», του παιχνιδιού, που γράφει ιστορία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. O νέος «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στην τηλεόραση του Star πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά, πλούσια δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα!
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γεννήθηκε το 1978 στη Νέα Βύσσα του Έβρου και δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του και ακόμα πιο περήφανος για τα δύο του παιδιά.
Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αθήνα και δηλώνει με χιούμορ πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα είχε ασχοληθεί είτε με τη βιομηχανία παραγωγής σκούπας, είτε με την παραγωγή σκόρδων, μιας και η Βύσσα είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των δύο αυτών προϊόντων.
Από το 1996 κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, περιγραφές αγώνων και αρθρογραφεί σε αθλητικές εφημερίδες. Λατρεύει τα fightsports.
Ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον «Τροχό της τύχης» και δηλώνει: «Πότε ήμουν μπρούμυτα, 12 χρονών, στο καφέ χαλί της μαμάς μου και παρακολουθούσα τον «Τροχό της Τύχης», πότε μπήκα στο στούντιο για το δοκιμαστικό του Τροχού! Όποιος σας πει ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, στείλτε τον σε μένα!»
Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η εντυπωσιακή καλλονή Τζούλια Νόβα, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα γυρίσει τον τροχό και μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε την τύχη μας γιατί φέτος στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!»
[url=http://[URL unfurl="true"]www.typologies.gr/2015/03/03/%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF/]http://www.typologies.gr/2015/03/03/%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF/[/url[/URL]]
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ΕΚΕΙΝΗ επιδιωκει τη συγκριση, με το να χτενιζεται και να βαφεται οπως η Δουκισσα.Και ομως υπηρχαν πατατακηδες που αυτη την ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ,αυτο το ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΘΕΟΜΟΥΝΟ το συγκριναν με την Νομικου!
Ε ειναι για δεσιμο ο κοσμος!
Μεχρι και στο περιγραμμα των χειλιων την αντιγραφει.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 3.656
Και ομως υπηρχαν πατατακηδες που αυτη την ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ,αυτο το ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΘΕΟΜΟΥΝΟ το συγκριναν με την Νομικου!
Ε ειναι για δεσιμο ο κοσμος!
ενταξει τυπε,και η νομικου ειναι καλο μουνετο παντως
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Την τεκνοποιουσα ανετααα...
Τυπε αδειαζες μεσα?
DM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2011
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 216
Τυπε αδειαζες μεσα?
Σε τετοιο μωρο, ε ναι...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Μην χέσω που είναι η φτηνορωσίδα σαν την Δούκισσα!
Η Δούκισσα, εκτός του ότι είναι απίστευτα όμορφη, έχει και μόρφωση και class που η άλλη ούτε στα όνειρά της!
Βέβαια αν πιστεύουμε στα κλισέ πως "κάθε Ρωσιδα είναι καλύτερη από κάθε Ελληνίδα" αυτά λέμε.
Γιατί δηλαδή όσες Ρωσίδες έχω γνωρίσει εγώ είναι ή μαλακισμένες ή losers?
Την Τσερενόβα για το δεύτερο την κόβω...
Η Δούκισσα, εκτός του ότι είναι απίστευτα όμορφη, έχει και μόρφωση και class που η άλλη ούτε στα όνειρά της!
Βέβαια αν πιστεύουμε στα κλισέ πως "κάθε Ρωσιδα είναι καλύτερη από κάθε Ελληνίδα" αυτά λέμε.
[youtube=700,500]mJ8gyZmBofk[/youtube]
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τι μορφωση εχει ρε συ?Μην χέσω που είναι η φτηνορωσίδα σαν την Δούκισσα!
ασοεε τελειωσε κ μαλιστα μετα απο πολλα χρονια ταλαιπωριας..
δεν το λες κ μορφωση το να εχεις ενα πτυχιο της ασοεε..χαλαρωστε!
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν το εχω προσεξει αυτο φιλε ΑλεξΕΚΕΙΝΗ επιδιωκει τη συγκριση, με το να χτενιζεται και να βαφεται οπως η Δουκισσα.
Μεχρι και στο περιγραμμα των χειλιων την αντιγραφει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 697
- Εμφανίσεις
- 138K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις