Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.610
- Πόντοι
- 9.931
Καλα ρε τυπε τρια ποστ, ποιο πισω ειναι η φωτο, τι τις ξανα ανεβαζεις;;Πηγή nassosblog.
Καλα ρε τυπε τρια ποστ, ποιο πισω ειναι η φωτο, τι τις ξανα ανεβαζεις;;Πηγή nassosblog.
Καλα ρε τυπε τρια ποστ, ποιο πισω ειναι η φωτο, τι τις ξανα ανεβαζεις;;
Ελα ντε...
Διακοπούλες απο τι;
Δεν χορταινεται η Τζούλια..Καλα ρε τυπε τρια ποστ, ποιο πισω ειναι η φωτο, τι τις ξανα ανεβαζεις;;
Χμμμ...challenge accepted!!!!Αλλο σασί,
ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ.
Τη μάνα της τη γαμαγε και ο αργυροτοξος
Τι εννοείς;Αλλο σασί,
ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ.
Τη μάνα της τη γαμαγε και ο αργυροτοξος
Καλα ρε τυπε τρια ποστ, ποιο πισω ειναι η φωτο, τι τις ξανα ανεβαζεις;;
Δεν μου περασε απο το μυαλο τυπε γιατι απο 2007 που ειμαι μέλος στο site δεν εχω ανεβάσει ποτε φωτο που ειναι ηδη ανεβασμένες ουτε κατα λαθος γιατι παντα τσεκάρω τις μια, δυο τελευταίες σελίδες... τελος παντων παμε παρακάτω.Τύπε η απάντηση κατά λάθος σου πέρασε απ' το μυαλό; Το ότι μπορούμε να κάνουμε ανάρτηση χωρίς να είμαστε στην τελευταία σελίδα του νήματος; Το ότι με τις μπουρδελοδιαφημίσεις δεξιά, καλύπτεται το διπλό βέλος της τελευταίας σελιδας στα κινητά;
Aυτος ο κωλος εξαπτει τα πάθη ...θα πρέπει να νιώθει περηφανη αν μας διαβαζει.Κι αν είναι ξανά στην τρίτη πριν το τέλος; Καλό έ;
Ούτε που κατάλαβες ότι ήδη έγραψα ότι σε κινητό δεν εμφανίζεται το βελάκι να πας στην τελευταία σελίδα και πάτησα το μονό βελάκι κατά λάθος.
Δεν ήξερα ότι διπλή φώτο του κώλου της Τζούλιας θα προκαλούσε τόση ανησυχία...
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
Παραθέτω ότι καλύπτεται το διπλό βελάκι με μπουρδελοδιαφημίσεις για να μην έχουμε πρωτοσέλιδα τύπου 'Μέλη του bou σφαχτήκανε για μια dublicate φώτο του κώλου της Τζούλιας Νόβα'. Εγώ πήγα να το πατήσω για έλεγχο τελευταίας σελίδας. Ελπίζω ο Αντισθένης που εμφανίζεται σαν χάρος admin να με δικαιώσει και να φτιάξει και το διπλό βελάκι.Aυτος ο κωλος εξαπτει τα πάθη ...θα πρέπει να νιώθει περηφανη αν μας διαβαζει.
Οτι πιο ομορφο υπαρχει στην showbiz!!
Οι Ελλεηνίδες ξεκινούν από σεντάν 4θυρο και καταλήγουν από 5θυρο έως και 6θέσιο βανάκι.
ΜΜΜΜΜ τραβα μου μια μαλακια με τις δαχτυλααρες σου!!!
ΜπετονιέρεςΟι Ελλεηνίδες ξεκινούν από σεντάν 4θυρο και καταλήγουν από 5θυρο έως και 6θέσιο βανάκι.