TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.677
- Πόντοι
- 18.496
επεσες διανα κολλητε μιλαμε,εχω αλλεργια στις μιλφαρες ,μονο μικρουλες θελω χαχαΟι μιλφαρες νοσοκόμες δικές μου,εσύ πιασε τις μικρουλες.
επεσες διανα κολλητε μιλαμε,εχω αλλεργια στις μιλφαρες ,μονο μικρουλες θελω χαχαΟι μιλφαρες νοσοκόμες δικές μου,εσύ πιασε τις μικρουλες.
Αυτό ακριβώς: ΘΕΛΗΣΗ να παραμείνουν ελκυστικές, ΘΗΛΥΚΑ. Τις χαίρεσαι τέτοιες γυναικαρες που προσέχουν πάντα, ανεξαρτήτως ηλικίας.Δεν ειναι μονο τα γονίδια τυπε, ειναι και συνδυασμος γυμναστικής με διατροφή και πανω απ ολα θέληση να ξαναγίνουν μουναρες!
Ουκρανία αδελφε.Α ρε τι μούνια βγάζει αυτή η Ρωσία!!
Υπάρχουν και Ελληνίδες που έχουν επανέλθει μετά από γέννες.Δεν ειναι μονο τα γονίδια τυπε, ειναι και συνδυασμος γυμναστικής με διατροφή και πανω απ ολα θέληση να ξαναγίνουν μουναρες!
Ουκρανία...στο διορθώνω.Α ρε τι μούνια βγάζει αυτή η Ρωσία!!
Δε νομιζω να ναι τα γονιδια,Πώς καταφέρνουν μετά απο γέννα,να κρατάνε τέτοιο σώμα...;
(Σλαβικά γονίδια..)
Ετρωγαν και το βράδυ;Υπάρχουν και Ελληνίδες που έχουν επανέλθει μετά από γέννες.
Συνήθως κόβουν το βραδινό φαγητό πλην ειδικών περιπτώσεων.
Πες τα φίλε, και μετα γελανε με κασσελάκη που ψήνει το ψάρι κι απ τις δυο πλευρεςΑυτό ακριβώς: ΘΕΛΗΣΗ να παραμείνουν ελκυστικές, ΘΗΛΥΚΑ. Τις χαίρεσαι τέτοιες γυναικαρες που προσέχουν πάντα, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Οι δικές μας είναι μπουχεσες, ανοργασμικες, αγυμναστες (δεν ξέρω και εγώ πόσες ελάχιστες φροντίζουν το σωμα τους και προσέχουν την διατροφή τους, απο την στιγμή που θα παντρευτούν το κορόιδο και θα δέσουν τον γάιδαρο) .
Δε νομιζω να ναι τα γονιδια,
Με 20 ευρω το λαδι ετσι θα γινουν και οι ελληνιδες,
Ωραια, τη γδυσαμε κι αυτη
πωωωωωωωωωωωωω ρε γκαβλααααααααααΠώς καταφέρνουν μετά απο γέννα,να κρατάνε τέτοιο σώμα...;
(Σλαβικά γονίδια..)
Μπαα δύσκολο, μετα το παιδι και τον γαμο ολες αυτες το παίζουν παρθένες. Και στην τελικη αν ειμαι ο ανδρας-χορηγος γιατι να την αφησω να κυκλοφορει με το στρινγκο; Εκτος αν ειμαι κανας ανωμαλιαρης και την βρισκω ετσιΘα την επιτρέψει να κάνει εμφάνιση με κουραδοκοφτη αυτή η μοσχαροκεφαλη που την έκανε μανούλα;
Αν εχεις γυναίκα τρόπαιο δεν θα σε γκαβλωνει μόνο ο,τι βλέπεις ,αλλά και το ότι θα φτιάχνει και όλους τους όλους όμως διαθέσιμη θα είναι μόνο για εσένα( αν την προσέξεις και φυσικά αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου).Μπαα δύσκολο, μετα το παιδι και τον γαμο ολες αυτες το παίζουν παρθένες. Και στην τελικη αν ειμαι ο ανδρας-χορηγος γιατι να την αφησω να κυκλοφορει με το στρινγκο; Εκτος αν ειμαι κανας ανωμαλιαρης και την βρισκω ετσι
Aν είναι πραγματικά έτσι βλέπω να την κάνει τάρανδο ο συμβιος...Εγω πάντως την κόβω κομοδίνο γλαστρα! Ομορφο μεν , κομοδίνο δε!