Τζουλια μασαζ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2019
- Like
- 2.926
απέφευγε φιλια ήθελε να σκοτώσει την ώρα με κουβέντα προσπαθει να σε τελειώσει γρήγορα κ να φάει χρόνο μετά γενικά υπηρεσίες μέτριες δν αφήνει δάχτυλο τραβιέται συνέχεια.. διείσδυση δν αφήνει... λυπάσαι τα λεφτά σου...100 έχει πάρα πολλές επιλογές δν αξίζει να τρώμε φολες μακρυά απλά τώρα ο καθένας ότι νομίζει δν ταιριάζουμε με ολουςγια πες κατι παραπανω συναγωνιστη.ως προς τι ειναι φολα?εμφανιση,υπηρεσιες,συμμετοχη,τιμες?τι εγινε οταν την ειδες?να ξερουμε.και π.μ δεκτον.Μεγάλη φολα μακρυά μάγκες..
απέφευγε φιλια ήθελε να σκοτώσει την ώρα με κουβέντα προσπαθει να σε τελειώσει γρήγορα κ να φάει χρόνο μετά γενικά υπηρεσίες μέτριες δν αφήνει δάχτυλο τραβιέται συνέχεια.. διείσδυση δν αφήνει... λυπάσαι τα λεφτά σου...100 έχει πάρα πολλές επιλογές δν αξίζει να τρώμε φολες μακρυά απλά τώρα ο καθένας ότι νομίζει δν ταιριάζουμε με ολουςγια πες κατι παραπανω συναγωνιστη.ως προς τι ειναι φολα?εμφανιση,υπηρεσιες,συμμετοχη,τιμες?τι εγινε οταν την ειδες?να ξερουμε.και π.μ δεκτον.Μεγάλη φολα μακρυά μάγκες..
Τι εκατο ογδοντα δεν ηταν ;?;
Μου κανει εντυπωση γιατι δεν υπάρχει καρτέλα στη σελίδα CallGirls όπου θα μπορούσαμε να διαβάσουμε και προηγούμενες κριτικές απο άλλους συναδέλφους. Εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα με αυτο το ονομα.
κάνω και μασαζ στο πρόγραμμα γιαυτό μαναρακι μουΜου κανει εντυπωση γιατι δεν υπάρχει καρτέλα στη σελίδα CallGirls όπου θα μπορούσαμε να διαβάσουμε και προηγούμενες κριτικές απο άλλους συναδέλφους. Εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα με αυτο το ονομα.
καρτέλα φτιάχνει σ όποιες θέλει η διαχείριση.
Τώρα η συγκεκριμένη είναι και θολή περίπτωση. Βάζει νήμα στα κολ γκέρλ ενώ δηλώνει μασάζ.
όχι μαναρακι μου αλλά μπορείς να φέρεις εσύ ?Εννοω να κανεται duo μαζι προγραμμα!
θα ανεβάσω σύντομα μαναρακι μουΚαλησπέρα κουκλα
Βαλε καμια προσφατη φωτογραφια σου να σε θαυμασουμε
χαθηκε το νημα σου και σβηστηκαν ολες οι παλιες
Τι εκατο ογδοντα δεν ηταν ;?;
Μου κανει εντυπωση γιατι δεν υπάρχει καρτέλα στη σελίδα CallGirls όπου θα μπορούσαμε να διαβάσουμε και προηγούμενες κριτικές απο άλλους συναδέλφους. Εγω
Καλησπερα Τζούλια. Πού βρίσκεται ο νέος χώρος??Καλησπέρα μαναρακια μου ήμουν υπό μετακόμιση γιαυτό δεν απαντούσα στις κλήσεις σας Σας περιμένω ποια στον νέο μου χώρο για τα όμορφα ραντεβούδακια μας
Ο χώρος είναι κοντά σε κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς ή όχι.Ο χώρος μου είναι στα σεπολια