Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
χαίρομαι που μετά από 30κ ποστ θυμήθηκες ότι είσαι και software developerΥ.Γ.
φοιτητάκια συνεχίστε να με διασκεδάζετε.
έρχεται κι η λόρδα οσονούπω.
Κάντε ένα fw upgrade φτιάξτε WWN zoning για 6 fabric topology και τα ξαναλέμε...
Εμείς τα φυτά του ίντερνετ δεν ξέρουμε από τέτοια.
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα σου ζητούσα λινκ με την προσωπική σου σελίδα(όπως κάθε σωστός επαγγελματίας πρέπει να έχει όταν βγει σε αυτή την αγορά εργασίας) για να δω πάνω σε ποια πράγματα έχεις δουλέψει/κάνει έρευνα.
δεν θα το κάνω γιατί πολύ απλά χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
θα σου απαντήσω μια και καλή με δικό σου ποστ για να το καταλάβεις και γρήγορα
επειδή οι μαθηματικές/επιστημονικές τεκμηριώσεις και ειδικά οι διαιρέσεις σε μπερδεύουν.
ιδού
(σημάδεψα αυτά που δεν κολάνε εδώ)Φίλε το διάβασα. Τόσα κιλά μαλακία σε τόσες λίγες γραμμές δεν έχω δει πουθενά. Εχω ξενερώσει τόσο μ αυτό το θέμα και με όλους τους αγάμητους που προσβάλλουν όποιον τους καβλώσειπου αποφάσισα να ρίξω ένα μπινελίκι και να την πουλέψω απ το σάιτ. Σιχάματα που μου χαλάνε τη διάθεση πιο πολύ κι απ το αν έτρωγα σήμερα 7 απ το γαύρο.Ουστ ρε μπετόβλακες κοπρόσκυλα. Ουστ ρε.
συνέχισε να λες τις αντικειμενικές σου προσωπικές γνώμες στους άλλους που τις καταπίνουν αμάσητες,
συνέχισε να διαμορφώνεις χαρακτήρα εδώ μέσα, μπορεί στα 40κ ποστ να έχεις γίνει και γιατρός ή να κάνεις διδακτορικό σε αυτά που εικάζεις τώρα
τέλος
συνέχισε να φάσκεις και να αντιφάσκεις για να δίνεις εύκολες λαβές για σχόλια στους άλλους
κατάλαβες "καρντάσι";