You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τη βίλα στη Εκάλη η Τζούλια, στην Εφορία ΠΩΣ θα την δικαιολογήσει; Της έχει μιλήσει κανείς πως στη δήλωση του Φ.Ε. του επομένου έτους πρέπει να αναφέρει τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε εφέτος και να δικαιολογήσει που βρήκε τα λεφτά;
1) σιγουρα θα της εχουν συστησει ο χωρος της τους καλυτερους λογιστες.
2) με τις λιγες εφοριακες γνωσεις που εχω , χρειαζεται να δηλωσει μονο την αντικειμενικη αξια (πολυ χαμηλοτερη απο την πραγματικη πχ γυρω στο 25-30%) και να παρει καποιο δανειο ωστε να δικαιολογησει που βρηκε τα χρηματα.
Πιστεύεις οτι θα μπορέσει να καλύψει εύκολα την αντικειμενική αξία εκεί που είναι το σπίτι??1) σιγουρα θα της εχουν συστησει ο χωρος της τους καλυτερους λογιστες.
2) με τις λιγες εφοριακες γνωσεις που εχω , χρειαζεται να δηλωσει μονο την αντικειμενικη αξια (πολυ χαμηλοτερη απο την πραγματικη πχ γυρω στο 25-30%) και να παρει καποιο δανειο ωστε να δικαιολογησει που βρηκε τα χρηματα.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
υπάρχουν πολλές τρύπες με πρώτη τη δικιά τηςΠιστεύεις οτι θα μπορέσει να καλύψει εύκολα την αντικειμενική αξία εκεί που είναι το σπίτι??
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μου αρεσει που ειστε βεβαιοι οτι ειναι στο ονομα της η βιλα
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα κάνει ένα δωράκι στους εφοριακούς και έληξε το θέμα!
Τι σκάτε ρε?Μην τυχόν και πληρώσει πολλά το κάθε τσουλί?
αυτη ειναι???
γαμησετα
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αρχιδια λιποθυμιαπαρτε και κατι φρεσκο.....
;) ;) ;)
post στο youtube
Η παραμυθα η μεγαλη ηταν αυτη! Για να μεινει στην δημοσιοτητα κ να μην χαθει στηνει η τυπισσα ακομα και fake λυποθυμιες. Μου αρεσει που ειχε στησει κ το σκηνικο με το νοσοκομειο. Ολοι στο κολπο ηταν. Ντροπη!!!
δεν εχει κ αδικο ο τυπος
Η παραμυθα η μεγαλη ηταν αυτη! Για να μεινει στην δημοσιοτητα κ να μην χαθει στηνει η τυπισσα ακομα και fake λυποθυμιες. Μου αρεσει που ειχε στησει κ το σκηνικο με το νοσοκομειο. Ολοι στο κολπο ηταν. Ντροπη!!!
δεν εχει κ αδικο ο τυπος
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Επειδή οι μόντς σβήσανε το άλλο θρεντ (μάλλον ορθώς), ενώ ήμουν έτοιμος να ποστάρω όμως, παραθέτω την απορία μου εδώ.
Τη βίλα στη Εκάλη η Τζούλια, στην Εφορία ΠΩΣ θα την δικαιολογήσει.........
Για τη μπαστα δε λεγανε οτι εχει σπιτι στην εκαλη?
Μαλακιες πιστευω..........μη λεμε μαλακιες........που να τα βγαλει τοσα εκατομμυρια το καθε τσουλι η' πως να παρει δανειο τοσα εκατομμυρια.......
Εκτος και αν υπαρχουν αγαπουληδες που χαριζουν βιλες στην εκαλη.....
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Επειδή οι μόντς σβήσανε το άλλο θρεντ (μάλλον ορθώς), ενώ ήμουν έτοιμος να ποστάρω όμως, παραθέτω την απορία μου εδώ.
Τη βίλα στη Εκάλη η Τζούλια, στην Εφορία ΠΩΣ θα την δικαιολογήσει; Της έχει μιλήσει κανείς πως στη δήλωση του Φ.Ε. του επομένου έτους πρέπει να αναφέρει τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε εφέτος και να δικαιολογήσει που βρήκε τα λεφτά;
Ποιος να της το πει βέβαια; Ο Ρέβης;
Ναι στην ελλαδα μονο η συγκεκριμενη βιλα της τζουλιας, ειναι το ακινητο που δεν μπορει να δικαιολογηθει απο το μισθο του ιδιοκτητη αυτου....
το συγκεκριμενο περιστατικο ηταν αλληθεια..επιβεβαιωμενο απο γνωστο μου εργαζομενο στο Νοσοκομειο Συρου....μαλλον την πειραξαν κατι....μυδια που εφαγε την προηγουμενη..η η λουκουμοσκονη!!!!αρχιδια λιποθυμια
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
1) σιγουρα θα της εχουν συστησει ο χωρος της τους καλυτερους λογιστες.
ακριβώς!!!
Εκτος και αν υπαρχουν αγαπουληδες που χαριζουν βιλες στην εκαλη.....
Χμ, δεν ξέρω για βίλες στην Εκάλη, αλλά σε αυτό εδώ το σάιτ πριν μέρες στο θρεντ για μια "διάσημη" (μη με ρωτάτε ποιά ήταν -δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάξω) είχα διαβάσει ότι ένας τύπος με *πολλά* λεφτά που είχε "σχέση" μαζί του, τής έκανε δώρο ένα πολυτελές διαμέρισμα ρετιρέ 200 τ.μ. στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο (στο ύψος του Φλοίσβου) με θέα θάλασσα. Not bad, not bad at all...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Το βίντεο θέλουμε με τζουλια.. όχι εκείνο το παλιό το καινούργιο θέλουμε αν κάποιος ξέρει κάτι μόνο τότε να ποστάρει αλλιώς τον μπούλο.
με αυτο το βιντεακι τι νεα? θα το δουμε απο πουθενα?
οι φημες λενε ΑΤΜ και μπινελικι στο φουλ κ η τυπισα να γουσταρει ξεφτιλιδια
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις