Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα κάνει ένα δωράκι στους εφοριακούς και έληξε το θέμα!  :fuck1:
Τι σκάτε ρε?Μην τυχόν και πληρώσει πολλά το κάθε τσουλί?  :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τη βίλα στη Εκάλη η Τζούλια, στην Εφορία ΠΩΣ θα την δικαιολογήσει; Της έχει μιλήσει κανείς πως στη δήλωση του Φ.Ε. του επομένου έτους πρέπει να αναφέρει τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε εφέτος και να δικαιολογήσει που βρήκε τα λεφτά; :think: :think:

1) σιγουρα θα της εχουν συστησει ο χωρος της τους καλυτερους λογιστες.
2) με τις λιγες εφοριακες γνωσεις που εχω , χρειαζεται να δηλωσει μονο την αντικειμενικη αξια (πολυ χαμηλοτερη απο την πραγματικη πχ γυρω στο 25-30%) και να παρει καποιο δανειο ωστε να δικαιολογησει που βρηκε τα χρηματα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
2) με τις λιγες εφοριακες γνωσεις που εχω , χρειαζεται να δηλωσει μονο την αντικειμενικη αξια (πολυ χαμηλοτερη απο την πραγματικη πχ γυρω στο 25-30%) και να παρει καποιο δανειο ωστε να δικαιολογησει που βρηκε τα χρηματα.
Πιστεύεις οτι θα μπορέσει να καλύψει εύκολα την αντικειμενική αξία εκεί που είναι το σπίτι??  :grin: :grin: :grin:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
παρτε και κατι φρεσκο.....
;) ;) ;)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
post στο youtube

Η παραμυθα η μεγαλη ηταν αυτη! Για να μεινει στην δημοσιοτητα κ να μην χαθει στηνει η τυπισσα ακομα και fake λυποθυμιες. Μου αρεσει που ειχε στησει κ το σκηνικο με το νοσοκομειο. Ολοι στο κολπο ηταν. Ντροπη!!!

δεν εχει κ αδικο ο τυπος

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Επειδή οι μόντς σβήσανε το άλλο θρεντ (μάλλον ορθώς), ενώ ήμουν έτοιμος να ποστάρω όμως, παραθέτω την απορία μου εδώ.

Τη βίλα στη Εκάλη η Τζούλια, στην Εφορία ΠΩΣ θα την δικαιολογήσει.........

Για τη μπαστα δε λεγανε οτι εχει σπιτι στην εκαλη?

Μαλακιες πιστευω..........μη λεμε μαλακιες........που να τα βγαλει τοσα εκατομμυρια το καθε τσουλι η' πως να παρει δανειο τοσα εκατομμυρια.......

Εκτος και αν υπαρχουν αγαπουληδες που χαριζουν βιλες στην εκαλη.....

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Επειδή οι μόντς σβήσανε το άλλο θρεντ (μάλλον ορθώς), ενώ ήμουν έτοιμος να ποστάρω όμως, παραθέτω την απορία μου εδώ.

Τη βίλα στη Εκάλη η Τζούλια, στην Εφορία ΠΩΣ θα την δικαιολογήσει; Της έχει μιλήσει κανείς πως στη δήλωση του Φ.Ε. του επομένου έτους πρέπει να αναφέρει τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε εφέτος και να δικαιολογήσει που βρήκε τα λεφτά; :think: :think:

Ποιος να της το πει βέβαια; Ο Ρέβης;

Ναι στην ελλαδα μονο η συγκεκριμενη βιλα της τζουλιας, ειναι το ακινητο που δεν μπορει να δικαιολογηθει απο το μισθο του ιδιοκτητη αυτου.... :jerking: :jerking: :jerking:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
αρχιδια λιποθυμια
το συγκεκριμενο περιστατικο ηταν αλληθεια..επιβεβαιωμενο απο γνωστο μου εργαζομενο στο Νοσοκομειο Συρου....μαλλον την πειραξαν κατι....μυδια που εφαγε την προηγουμενη..η η λουκουμοσκονη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

ακριβώς!!!

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Εκτος και αν υπαρχουν αγαπουληδες που χαριζουν βιλες στην εκαλη.....

Χμ, δεν ξέρω για βίλες στην Εκάλη, αλλά σε αυτό εδώ το σάιτ πριν μέρες στο θρεντ για μια "διάσημη" (μη με ρωτάτε ποιά ήταν -δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάξω) είχα διαβάσει ότι ένας τύπος με *πολλά* λεφτά που είχε "σχέση" μαζί του, τής έκανε δώρο ένα πολυτελές διαμέρισμα ρετιρέ 200 τ.μ. στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο (στο ύψος του Φλοίσβου) με θέα θάλασσα. Not bad, not bad at all...

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Το βίντεο θέλουμε με τζουλια.. όχι εκείνο το παλιό το καινούργιο θέλουμε αν κάποιος ξέρει κάτι μόνο τότε να ποστάρει αλλιώς τον μπούλο.

με αυτο το βιντεακι τι νεα? θα το δουμε απο πουθενα?

οι φημες λενε ΑΤΜ και μπινελικι στο φουλ κ η τυπισα να γουσταρει ξεφτιλιδια

Επισκέπτης
5739b91f283541ce98b8047.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom