You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πεστα ρε τυπεη τζουλια ειναι μουναρα μαγκες.απλως το κοριτσι εχει καταλαβει οτι η οικονομικη κριση θα ειναι ακομα πιο εντονοτερη αυτο το χειμωνα,και εχει αρχισει να καβαντζωνετε με φραγκα απο τωρα.
σωστος για αλλη μια φορα
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η τζουλια ειχε δηλωσει οτι δεν εχει απατησει ποτεβασικα εχω διαβασει διαφορες αποψεις εδω μεσα,αλλοι τη γουσταρετε,αλλοι λετε πως ειναι πεταμενα λεφτα,αλλοι δεν ασχολειστε καν!
ομως θελω να μαθω,θα την παντρευοταν κανενας σας?
η απλα ενα δυο δροσισματα ετσι να σας φυγει η καυλα και thats all?
(αρκανς μην αρχισεις τις μαλακιες ρωταω σοβαρα)
και δεν εχει κανει one night stand ποτε
οποτε γιατι να μην παντρευτεις?κοριτσι για σπιτι
βασικα εχω διαβασει διαφορες αποψεις εδω μεσα,αλλοι τη γουσταρετε,αλλοι λετε πως ειναι πεταμενα λεφτα,αλλοι δεν ασχολειστε καν!
Τη Tzoulia ή σαν τη Tzoulia;
η τζουλια ειναι νοικοκυρα.πιστευω οτι μετα απο ενα τρελο γαμησι που θα σου κανει,θα βαλει πλυντηριο,θα απλωσει τα ρουχα,και θα σου μαγειρεψει το αγαπημενο σου φαγητο.μεχρι στιγμης η τζουλια εχει αποδειξει οτι ειναι μονογαμικη.αρα την παντρευομαι.πιστευω οτι η τζουλια θα κανει παρα πολυ ωραιο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο.βασικα εχω διαβασει διαφορες αποψεις εδω μεσα,αλλοι τη γουσταρετε,αλλοι λετε πως ειναι πεταμενα λεφτα,αλλοι δεν ασχολειστε καν!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και πολυ ωραιες πι(τ)ες τυπε μουη τζουλια ειναι νοικοκυρα.πιστευω οτι μετα απο ενα τρελο γαμησι που θα σου κανει,θα βαλει πλυντηριο,θα απλωσει τα ρουχα,και θα σου μαγειρεψει το αγαπημενο σου φαγητο.μεχρι στιγμης η τζουλια εχει αποδειξει οτι ειναι μονογαμικη.αρα την παντρευομαι.πιστευω οτι η τζουλια θα κανει παρα πολυ ωραιο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Nα σας πω και αυτό αλλα τέλος για να μην είμαι off topic
Η γυναικα του Αρκάν είναι μουναρος, πρώην τραγουδίστρια, βιζαρες, και ασχολείται και με την πολιτική
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παμμεγιστε φροντιζω πριν απο εσας για εσαςτυπε γραψες παλι με τις φωτο.
Συνημμένα
παμμεγιστε φροντιζω πριν απο εσας για εσας
αυτές οι φωτό δίνουν καλύτερα το stigma
Μιλάμε για πολύ έκφυλο
AAxxx
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Οσο πάει και χαλέι πάντως! Δεν ξέρω τι φταίει! Το χάλια βάψιμο, τα πολλά και τρελά ξενύχτια, η κόκα? Πάντως ήταν πολύ όμορφη και όσο πάει γίνεται σαν πλαστική κούκλα. Σε λίγα χρόνια θα ναι σαν ανάποδο γαμότο!
Πριν...και μετά...
Πριν...και μετά...
Συνημμένα
Στη δεύτερη φωτογραφία... Ούτε για φτύσιμο. Και, επιτέλους, ας κάνει κάτι με τη μυτόνγκα.Οσο πάει και χαλέι πάντως! Δεν ξέρω τι φταίει! Το χάλια βάψιμο, τα πολλά και τρελά ξενύχτια, η κόκα? Πάντως ήταν πολύ όμορφη και όσο πάει γίνεται σαν πλαστική κούκλα. Σε λίγα χρόνια θα ναι σαν ανάποδο γαμότο!
Πριν...και μετά...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Μην ειμαστε αυστηροι με την κοπελα(ο θεος να την κανει)....Τετοια ελεγε και ο τζοζεφ τζακσον στο γιο του και ειδαμε τα αποτελεσματα...Στη δεύτερη φωτογραφία... Ούτε για φτύσιμο. Και, επιτέλους, ας κάνει κάτι με τη μυτόνγκα.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Γενικα για φτυσιμο ειναι.
Που φτάσαμε ρε παιδιά μέσα σε δύο χρόνια!
Πριν 2-3 χρόνια και τα δόντια χωρίς νάρκωση να μου βγάζανε θα συνέχιζα να υποστηρίζω πως είναι η πιο ωραία γυναίκα της Ελλάδος και με διαφορά!
Σήμερα συμφωνώ πως έχει τα μαύρα της τα χάλια. Άμα δεν έχεις μυαλό και κάνεις μαλακίες!!...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Που φτάσαμε ρε παιδιά μέσα σε δύο χρόνια!
Πριν 2-3 χρόνια και τα δόντια χωρίς νάρκωση να μου βγάζανε θα συνέχιζα να υποστηρίζω πως είναι η πιο ωραία γυναίκα της Ελλάδος και με διαφορά!
Σήμερα συφωνώ πως έχει τα μαύρα της τα χάλια. Άμα δεν έχεις μυαλό και κάνεις μαλακίες!!
ναι ρε! ΚΑΗΚΕ μόνη της, θα πάει άκλαφτη αυτή!
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
έφτασε...και στον Αστακό Ξηρομέρου η χάρη της...δεν ήξερε ότι κυκλοφορούν κάτι τσοπάνηδες άγριοι
και θα την αφήνανε μισή τη κοπέλά σε καμιά στάνη κοντά....πως τη γλύτωσε? μέγα μυστήριο....
και θα την αφήνανε μισή τη κοπέλά σε καμιά στάνη κοντά....πως τη γλύτωσε? μέγα μυστήριο....
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
έφτασε...και στον Αστακό Ξηρομέρου η χάρη της...δεν ήξερε ότι κυκλοφορούν κάτι τσοπάνηδες άγριοι
τι είναι αυτό? τι έκανε εκεί?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ποιος της λεει οτι αυτο το βαψιμο ειναι ωραιο? καποιος που τη μισει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις