Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Εν το μεταξύ έχει εξαφανιστεί εντελώς από το Instagram.
Κάπου διάβασα ΄ότι ανεβάζει βιντεάκια στο onlyfans
Εν το μεταξύ έχει εξαφανιστεί εντελώς από το Instagram.
Η πρέζα σε καταστρέφει.Πως κατάντησε ετσι αυτο το μουνι
ε ναι. δεν την εχω δει, αλλα ειναι καμποσο καιρο εκει και ειναι παλιες οι φωτο.Πριν της βγάλουν τους αερόσακους;
την Μαρια Αλεξανδου την εχεις παρεις ? και το αναφερεις ...απλα ερωτηση ?100% κομοδίνο σαν Μαρία Αλεξάνδρου
Ιω;υπάρχει κάπου καποια φωτό;κάποιο λινκ;Η Ιω από το ίδιο γραφείο ξέρουμε ποια είναι;
Δεν φαίνεται πρόσωπο . Είναι στο ίδιο γραφείο με την Τζούλια.Ιω;υπάρχει κάπου καποια φωτό;κάποιο λινκ;
ΣωστόςΓραφείο που λέει ότι απευθύνεται σε vip πελάτες και ούτε σωστά Ελληνικά δεν είναι σε θέση να γράψουν στην αρχική τους σελίδα.
Ναι φίλε μου και ήταν κομοδίνοτην Μαρια Αλεξανδου την εχεις παρεις ? και το αναφερεις ...απλα ερωτηση ?
Πολλα τα 600 συνάδελφε.ναι η Σανταλοβακη ειναι την πηρα , καλο pse απλα δεν δινει κωλο
Κατερινα απο το ιδιο γραφειο για μενα οτι καλυτερο παιζει αυτην την περιοδο
Τζουλια δοκιμασα , αλλα πλεον εχει φτασει στα ορια της νευρικης ανορεξιας , της εριξα εναν στα γρηγορα , εδωσα τα 600 , και εφυγα
600 για ένα στα γρήγορα;ναι η Σανταλοβακη ειναι την πηρα , καλο pse απλα δεν δινει κωλο
Κατερινα απο το ιδιο γραφειο για μενα οτι καλυτερο παιζει αυτην την περιοδο
Τζουλια δοκιμασα , αλλα πλεον εχει φτασει στα ορια της νευρικης ανορεξιας , της εριξα εναν στα γρηγορα , εδωσα τα 600 , και εφυγα
Για Τζούλια λες φιλαράκι? Την έχω απωθημένο από την πρώτη τσόντα αλλά πλέον πιστεύω ότι δεν αξίζειγια μενα και τωρα αξιζει για 1 φορα
ειναι καλο σκυλι και χωνει μπινελικια πανω στο γαμησι αρκετα
δεν λεει οχι στις αγριαδες , και δεν θα σου βαλει φρενο , γαμας οσο αντεχεις
για μενα αξιζει εστω 1 φορα
με κωλο γινοτανε στανταρακι σιγουρα
Καλα κοίταξε και εγώΓια Τζούλια λες φιλαράκι? Την έχω απωθημένο από την πρώτη τσόντα αλλά πλέον πιστεύω ότι δεν αξίζει
Δυστυχώς τέτοια ποσά στην Ελλάδα δεν δικαιολογούνται. Θα τα έδινα αρκεί όλο το πακέτο να υπήρχε. Όμορφη, περιποιημένη, σώμα όπως πρέπει, μαλλιά/άκρα/ρούχα στην πένα, να ξέρει να μιλήσει, να σταθεί, να γοητεύσει και να κερδίσει τον απαιτητικό της πελάτη.εγω τα εδωσα τα 600 απλα για να μου φυγει η καυλαντα