dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.470
- Πόντοι
- 8.345
δεν θελει κονε ειναι σε γραφειο που εχει αναφερθει εδωΤο κονε ποιος το κανει??600 για μια ωρα
δεν θελει κονε ειναι σε γραφειο που εχει αναφερθει εδωΤο κονε ποιος το κανει??600 για μια ωρα
Το κονε ποιος το κανει??600 για μια ωρα
Ποιος δίνει 600 ευρώ για αυτο το πράμα;; Την εποχή που γύρισε την πρώτη τσόντα ναι τα εδινα, τωρα μπορει να της ζήταγα εγώ 600 ευρώ για να την πηδηξω
Τότε ήταν μουνάρα. Τώρα με τίποτα.
Την έχει πάρει κανένας συναγωνιστής να μας πει εντυπώσεις;
Πάντως στις τσόντες ήταν σκέτη απογοήτευση
Πάντως στις τσόντες ήταν σκέτη απογοήτευση
αφου στις τσοντες ηταν μαπα (οπως ολες οι γνωστες του ντορου αλλωστε), πως περιμενεις να ειναι στο live δηλαδη???
600 μονο? Εισαι σοβαρος? Πολλοί. Κι εγω θα τα εδιναΚαι να συμπληρωσω οτι 600 ουτε με σφαιρες. Αληθεια ,της τα δινει κανεις?
600 μονο? Εισαι σοβαρος? Πολλοί. Κι εγω θα τα εδινα
Δεν εχει να κάνει.600 μονο? Εισαι σοβαρος? Πολλοί. Κι εγω θα τα εδινα
Τί έγινε,σ'αρέσουν οι τελειωμένες πρεζούδες;
Αυτό που λες είναι αλήθεία. Αν συγκρίνουμε ότι η Σοφία Παυλίδη ζητάει ένα χιλιάρικο, ενώ η Τζούλια με τέτοιο όνομα μόνο 600, είναι κάτι παραπάνω από vfm.600 μονο? Εισαι σοβαρος? Πολλοί. Κι εγω θα τα εδιναΚαι να συμπληρωσω οτι 600 ουτε με σφαιρες. Αληθεια ,της τα δινει κανεις?
Δεν εχει να κάνει.
Το πηδημα επωνυμης παντα εχει την αξια του, μην τρελαθουμε.
Και η βλαχορουμανα που γλειφοσουν προχθες, πρεζού και αραπογαμημενη ητανΔεν εχει να κάνει.
Το πηδημα επωνυμης παντα εχει την αξια του, μην τρελαθουμε.
Θα'χε την αξία του...πριν καταντήσει πρεζού και αραπογαμημένη