astrofisikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Puerto 2
Άμα η Αλεξάνδρου είναι σεξ συμπολ,εγώ είμαι αστροφυσικός
αυτο ειναι το μαγαζι του λαγου και δεν παταει ψυχη και δεν ειναι κωλομπαρο ειναι καφετερια της πουτσας ουτε ξερει τι ειναι βασικα αλλα δεν παταει ψυχη και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ
Σιγά την επιστήμη... ;)Άμα η Αλεξάνδρου είναι σεξ συμπολ,εγώ είμαι αστροφυσικός
Σωστός μαν!!Σιγά την επιστήμη... ;)
Φιλαράκο αν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν θα συνομωτησει για να το πετύχεις!
Του Λαγου του Χρυσαυγιτη;
Σιγά την επιστήμη... ;)
Φιλαράκο αν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν θα συνομωτησει για να το πετύχεις!
Κάνει τα ρεπα της ΠέπηςΡε τύποι αυτή ολο με την μάνα της γυρνάει! Λετε να δουλεύουν duo
H Τζούλια Αλεξανδράτου άλλαξε επίσημα το επίθετό της
Την απόφαση να αλλάξει και επίσημα το επίθετό της φαίνεται πως πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Η ίδια, εμφανίζεται πλέον στα social media ως Julia Hunt (Τζούλια Χαντ), αφαιρώντας το «Αλεξανδράτου» και παίρνοντας το επώνυμο της Βρετανής μητέρας της. «Για όσους δεν γνωρίζουν, Hunt είναι το βρετανικό μου επίθετο. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω το επίθετό μου με αυτό. Μπορείτε να με αποκαλείτε πλέον Julia Hunt», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook, λίγη ώρα αφότου είχε αλλάξει το όνομά της στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την ίδια, η «επισημοποίηση» του νέου της ονοματεπώνυμου έλαβε χώρα διαδικτυακά. Τώρα, το μόνο που μένει είναι η επικύρωση στα χαρτιά.
Διαβάστε όλο το άρθρο:
Να και το ενημερωτικο post της στο facebok
τυπε το ειχαμε τεραστια αναγκη να αλλαξει το επιθετο της
Μήπως τώρα πρέπει ο αντισθένης να μετοονομάσει το thread σε Tζούλια Αλεξανδράτου-Hunt;
τυπε το ειχαμε τεραστια αναγκη να αλλαξει το επιθετο της