poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
κλεισε μου ενα 3ωρο600 η μια ωρα
κλεισε μου ενα 3ωρο600 η μια ωρα
600 η μια ωρα
τυπε εσυ που προμοταρεις βιζιτες να σου δωσω 5 ευρω που εχω να παιξω μια πηχτη για παρτη της :S :S :Sκοιτα ρε κατι καημενους που θελουν να γαμησουν και τζουλια.... και οτι θα σου στειλουμε κι ολας το τηλεφωνο Pm.... χαχαχα να σαι καλα με εκανες και γελασα. Ποσα διαθετεις ρε μεγαλε 80?? Ελα σου κανονιζω ενα ολοκληρο 2λεπτο μαζι της να την δεις και να τραβηξεις μια μαλακια
1) Να σταματήσει να βάζει τρέσες στο μαλλί.
2) Να μεγαλώσει το φρύδι της.
3) Να βάψει το μαλλί σε πιο σκούρο ξανθό τόνο.
4) Να μην βάζει τόσο τσιρκολίν ροζ φλούο χρώματα, ούτε τόσο κοντά να φαίνεται το κωλοτρυπίδι.
5) Να μην τραγουδάει σε κωλόμπαρα.
ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
1) Να σταματήσει να βάζει τρέσες στο μαλλί.
2) Να μεγαλώσει το φρύδι της.
3) Να βάψει το μαλλί σε πιο σκούρο ξανθό τόνο.
4) Να μην βάζει τόσο τσιρκολίν ροζ φλούο χρώματα, ούτε τόσο κοντά να φαίνεται το κωλοτρυπίδι.
5) Να μην τραγουδάει σε κωλόμπαρα.
ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
Ελα αγορινα που μπαινει ο καθε ακυρος με ενα προφιλ του 5λεπτου και ψαχνει να βρει τροπο να γαμησει την τζουλια εδω μεσα... Τι περιμενεις να τον παρω στα σοβαρα?? Οποιος θελει να παιξει μπαλα σε τετοια γηπεδα, σημαινει οτι εχει και το καταλληλο budget και κατα συνεπεια ξερει που να ψαξει και πως να την βρει.τυπε εσυ που προμοταρεις βιζιτες να σου δωσω 5 ευρω που εχω να παιξω μια πηχτη για παρτη της :S :S :S
Tυπε εγω θα ξεπερασω την προσφορα του Νασου για την τζουλια και θα σε δωσω 5 ευρω αλλα και ενα κουτι παστες η 2 κιλα μπριζολες απο αγριογουρουνο.Στειλε με οποτε PM να κανονισουμε τα της συναντησεις με την τζουλια :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΕλα αγορινα που μπαινει ο καθε ακυρος με ενα προφιλ του 5λεπτου και ψαχνει να βρει τροπο να γαμησει την τζουλια εδω μεσα... Τι περιμενεις να τον παρω στα σοβαρα?? Οποιος θελει να παιξει μπαλα σε τετοια γηπεδα, σημαινει οτι εχει και το καταλληλο budget και κατα συνεπεια ξερει που να ψαξει και πως να την βρει.
Καλο μωρο υπερτιμημενο
600δρχ;
σαν το παλιο καλο κρασι τυπεΑσχολουνται ακομη με την Τζουλια 2018.