1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η συγκεκριμένη είναι τοπ μουνί και τόπ κασέ.σωστος,αλλες με ταληρο αλλες λιγοτερα,
δουλεια θα υπαρχει
η συγκεκριμένη είναι τοπ μουνί και τόπ κασέ.σωστος,αλλες με ταληρο αλλες λιγοτερα,
δουλεια θα υπαρχει
δεν αντιλεγω.απλα υπαρχουν κ αλλες οχι τοσο ομορφες κ γνωστες.η συγκεκριμένη είναι τοπ μουνί και τόπ κασέ.
δεν αντιλεγω.απλα υπαρχουν κ αλλες οχι τοσο ομορφες κ γνωστες.
μοντελα,τραγουδιαρες,τιβι περσονες(του κωλου)...
γαμησε τα,κριση μεγαληναι.... τα κασέδια πάνε από 2-3 κατοστάρια μέχρι 5-10 τούβλα.
γαμησε τα,κριση μεγαλη
ναι.... τα κασέδια πάνε από 2-3 κατοστάρια μέχρι 5-10 τούβλα.
δικιο εχεις,ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο,ο έλληνας έχει μάθει να πληρώνει το μουνί πολύ ακριβά....
και να τα ειχες θα τα εδινες ρε γμτ τοσα φραγκα για μια ξεπετα ??? εγω και να τα ειχα για κολοχαρτο θα τα λειπομουνα !!! και στο κατω κατω οκ της τα δινεις, τα αξιζει ομως ?
με πεντακόκια ούτε σινεμά δεν παει μαζί σου... 2funny: 2funny: 2funny: 2funny:Μια πεντακοσαρα την εχωνα ανετα στη τζουλια.. αλλα με τοσα, κανα φραπε να μου φτιαχνε.. ανευ..
με πεντακόκια ούτε σινεμά δεν παει μαζί σου... 2funny: 2funny: 2funny: 2funny:
Ποιος ειπε να μην τα δωσει..?
Μια πεντακοσαρα την εχωνα ανετα στη τζουλια.. αλλα με τοσα, κανα φραπε να μου φτιαχνε.. ανευ..
o λεον κι ο περσονας
λογικο αν για μια εμφανιση σε καφε θελει γυρω στα 1500
εσυ μην διαβασεις για ελληνιδα αμεσως να την υπερασπιστειςσορρυ που σας το χαλαω αλλα την ακουσα τις προαλλες σε συνεντευξη να λεει πως ειναι αρκετα ομορφη και αυτο πρεπει να του αρκει του αντρα που θα παει μαζι της ωστα να τα κανει ολα αυτος και αυτη τπτ......
Γιατι ρε παιδια, λιγοι απο μας με μισθο 1000 ευρω δινουν 200 το μηνα για να μην πω περισσοτερα σε μπουρδελα-στουντιο ? Γιατι ο αλλος αν βγαζει 20000 το μηνα να μη δωσει τα 5 για τη Τζουλια ?