Ξέρει κανείς που συχνάζει πλέων η Τζούλια?
Κανει κατι περασματα απο τον σκαραβαιο..Ξέρει κανείς που συχνάζει πλέων η Τζούλια?
Ξέρει κανείς που συχνάζει πλέων η Τζούλια?
Κανει κατι περασματα απο τον σκαραβαιο..Ξέρει κανείς που συχνάζει πλέων η Τζούλια?
Κανει κατι περασματα απο τον σκαραβαιο..
t
ολα τα γυφτακια τυπε ειναι γνωστα για το ταμπεραμεντο τους
Η Τζουλια πλεον δεν συχναζει πουθενα μονη...Ακομα και στον Σκαραβαιο που λεει ο μοναχος αδελφος ΜΟΧΑ, παει με συνοδεια...Αρα να ξερεις οτι εκει μεσα ΔΕΝ μπορεις να της μιλησεις για γαμο, βαφτισια και γαμησια...Ξέρει κανείς που συχνάζει πλέων η Τζούλια?
Πρωτον...η Τζουλια ΔΕΝ δουλευει σε γραφειο τουλαχιστον οπως το ξερουμε το γραφειο...Δηλαδή πόσα να ζητήσει... Ειδικά μέσω γραφείου...
300 για την πάρτη της είναι πολλά; Σοβαροί να είμαστε.
Κοιτα...Η Τζουλια πριν 3 μηνες εφυγε γυρισε ξαναεφυγε απο μεγα χορηγο των Αθηνων...Τη φιλοξενουσε μια φιλη μου και ξερω πολυ καλα οτι δεν ειναι σε γραφειο...Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια με δαυτες....δουλεύει σε κάποιο γραφείο τώρα? πως κλείνεις ραντεβού?
'''''''''''Κοιτα...Η Τζουλια πριν 3 μηνες εφυγε γυρισε ξαναεφυγε απο μεγα χορηγο των Αθηνων...Τη φιλοξενουσε μια φιλη μου και ξερω πολυ καλα οτι δεν ειναι σε γραφειο...Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια με δαυτες....
ΥΓ αν εισαι τυχερος και η ιδια εχει αναγκες τοτε ισως τη βρεις και με κανα 200ρι μιαμιση με 2 ωρες...Αν ξαναγυρισε σε φωλια κουκου τοτε θα δωσεις απο 400 μεχρι 1000 αναλογα τις αναγκες του κουκου...
Χρονια Πολλα Τιμημενε!'''''''''''
........ Σκέφτομαι είλικρινώς να κλίνω το γόνυ.... διά τίς γνώσεις σας
..........Χρονια Πολλα Τιμημενε!
γιατι? τσιγκουνευτηκε ποτε?Το δίνει απλόχερα η Τζούλια πάλι;;;
Η Τζουλια πλεον δεν συχναζει πουθενα μονη...Ακομα και στον Σκαραβαιο που λεει ο μοναχος αδελφος ΜΟΧΑ, παει με συνοδεια...Αρα να ξερεις οτι εκει μεσα ΔΕΝ μπορεις να της μιλησεις για γαμο, βαφτισια και γαμησια...
Αν θελεις πληροφοριες για το που θα τη βρεις για βιζιτα και τιμες με ωραρια, στειλε μου ΠΜ να σου πω...
Μα αυτό είναι αυτονόητο φίλε μου ότι θα έχει συνοδεία.
Ευχαριστώ αλλα θέλω να προσπαθήσω να μου κάτσει χωρίς να πληρώσω.
Δεν μου αρέσει να πληρώνω για να πηδήξω και ούτε πρόκειται να το κάνω, αν δεν κάτσει ούτε που με απασχολεί!
θα την και θα βάλω hidden camera και την πουλήσω στην espreso η στον κομιστή τον Θέμο
τυπε μηπως εισαι ο πραγματικος μητρογλου?Μα αυτό είναι αυτονόητο φίλε μου ότι θα έχει συνοδεία.
Ευχαριστώ αλλα θέλω να προσπαθήσω να μου κάτσει χωρίς να πληρώσω.
Δεν μου αρέσει να πληρώνω για να πηδήξω και ούτε πρόκειται να το κάνω, αν δεν κάτσει ούτε που με απασχολεί!
Tύπε εγώ θέλω να την πηδήξω και να με πληρώσει και από πάνω. :S
καμια μα καμια σχεση...