Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

LADIKO

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
1
Πλάκα πλάκα ο εθνικός μας καραγκιόζης τον σφυράει στην Εθνική μας πουτανα... Σειρηνάκη σου δίνω ιδέα...  Κανε 4αδα: Εθνικός καραγκίοζης, Εθνική πουτανα, αναπληρωματική εθνική πουτανα και εθνικός Σταρ στο ρόλο της τσατσας.....
Δεν νομίζω να της τον σφυρίζει  :zfuck: ...Σίγουρα πάντως ο εθνικός μας καραγκιόζης  :wanker: με τον εθνικός Σταρ στο ρόλο της τσατσας  :vomit:, αλληλοσφυρίζονται μεταξύ τους  :pipa1: ....

mariolakos77

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σιγα μην της τον σφυραει!Τον εχει για ζιγκολο φαση, τον πλασαρει ο σλλος στους κολλητούς του :gay:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
συναντηση γιγαντων του πεοθηλασμου στο κλαμπ της πρεζους που τρωει φαπες απο τον γκομενο...καταντια...

http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/image.ashx?fid=212297[/img[/URL]]
[/quote]
 Καταντια  και ελληνικη   τρασια και κακομοιρια  ειναι  αυτη  η φωτο , ουτε  πιτσιρικι αν ημουν  δεν θα γελαγα με  αυτην  την  φωτο ,  κακομοιρικο ναυαγιο η Ντουβλη  (μανα σου λεει μετα ) ,  και ενα γραφικο ασπονδυλο καραγκιοζοειδες αυτος ο  αγαπη μονο ( δεν ξερω το ονομα του ) η πιο παραφωνια στη  φωτο  ειναι η αμοιρη  η Τζουλια ,  δεν ειπα βεβαια  οτι η σωστη φωτο  της  θα ηταν να ειναι σε καννες  διπλα απο Λανθιμο η καποιον Αγγλο σκηνοθετη ,  απλα δεν νομιζω  οτι  ταιριαζει στην  ζωη της και στον τροπο που μεγαλωσε  αυτη η καταληξη  στην  ζωη  της , ετσι λοιπον απλα  θα κλεισω το ποστ μου με ενα αγαπημενο  ρητο  αγαπημενου  ποιητη " Iron  horse Born  to lose "   αυτο και μονο  :hi: :hi: :hi: :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Χώρισε και επίσημα η Τζούλια Αλεξανδράτου -«Δεν ξανακάνω πορνό», λέει.

Μόνιμα στην Ελλάδα επέστρεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, ωστόσο το μοντέλο και πρώην πορνοστάρ δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, η Τζούλια παραδέχθηκε (πλέον) τους τίτλους τέλους στον γάμο της, αποκάλυψε τα νέα της σχέδια, ενώ μίλησε και για τις ταινίες πορνό.

«Με τον Κρίστιαν έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε.
Μένω πλέον μόνιμα ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό.
Ήρθαν και τα έπιπλά μου», δήλωσε η Τζούλια, που είναι έτοιμη για μια νέα αρχή.

Οσο για τα επαγγελματικά της, πλέον έχει δεσμευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια να εμφανίζεται «πακέτο» με τον «Αγάπη Μόνο» σε νυχτερινά κέντρα και εμπορικά καταστήματα. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει ταινία πορνό και ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για πάντα για εκείνη.

«Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ.
Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου.
Εχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για εμένα.
Μακριά από το παρελθόν μου», είπε.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα, του Lohan, στην Ιερά Οδό, συνοδευόμενη από τον «Αγάπη Μόνο» Τάσο Ποτσέτη, αλλά και παρέα με τη Μαριάννα Ντούβλη, που επίσης είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, η Τζούλια ήταν μάλλον «κουμπωμένη», με σοβαρό ύφος

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Δεν θα ξανα κανει πορνο...
Μονο τσοντες!!

:S

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Γιατι να ξανακάνει πόρνο;; Αν έχει ξεκινήσει τις ακριβές βίζιτες δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνει, σε βάθος χρόνου θα βγάλει περισσότερα απο μια ταινία πόρνο.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Eυτυχως γιατι δεν κανει για πορνο.
Το κοριτσακι δεν το εχει καθολου......

Και να ξανακανει ποιος να το δει?
Τα 15χρονα?
Ουτε....

Το πορνο θελει ικανοτητες και δεν το κανεις μονο για τα λεφτα....

Αυτη δεν ειναι καν σεξουαλικο-ερωτικο ατομο.....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
 Καταντια  και ελληνικη   τρασια και κακομοιρια  ειναι  αυτη  η φωτο , ουτε  πιτσιρικι αν ημουν  δεν θα γελαγα με  αυτην  την  φωτο ,  κακομοιρικο ναυαγιο η Ντουβλη  (μανα σου λεει μετα ) ,  και ενα γραφικο ασπονδυλο καραγκιοζοειδες αυτος ο  αγαπη μονο ( δεν ξερω το ονομα του ) η πιο παραφωνια στη  φωτο  ειναι η αμοιρη  η Τζουλια
Αυτα ειναι τα νεα υβριδια σε επιπεδο εθνικου σταρ κλπ
Ειναι οι συνεχιστες...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Eυτυχως γιατι δεν κανει για πορνο.
Το κοριτσακι δεν το εχει καθολου......

Και να ξανακανει ποιος να το δει?
Τα 15χρονα?
Ουτε....

Το πορνο θελει ικανοτητες και δεν το κανεις μονο για τα λεφτα....

Αυτη δεν ειναι καν σεξουαλικο-ερωτικο ατομο.....

ναι ρε δεν το χει με τιποτα.

για μενα γεννημενη για πορνο ειναι η sasha grey

εχει σταματησει τωρα αλλα το ειχε γαματα

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26

Για προσέξτε λίγο τα παπούτσια του Αγάπη μόνο.  Η φωτό είναι από τα εγκαίνια του Lohan

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/alexandratoucomeback5.jpg[/img[/URL]]

Και μετά λέτε οτι δεν τον έχει βγάλει στο κλαρί ο Ρέβης...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
για μενα γεννημενη για πορνο ειναι η sasha grey

Ακριβως φιλε μου 100%

Ειναι και δικια μας......
Αλλα οχι σαν αυτες που εχουμε εδω χαχαχαχαχα

Γεννήθηκε Μαρίνα Άννα Χαντζή (Marina Ann Hantzis) στις 14 Μαρτίου 1988 είναι ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα μουσικός, ηθοποιός, φωτομοντέλο και πρώην πορνοστάρ.
Γεννήθηκε στο Νόρθ Χάιλαντς της Καλιφόρνια από ελληνοαμερικανό πατέρα και Αμερικανή μητέρα.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/alexandratoucomeback5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τι απλανες ηλιθιο αδειο βλεμα εχει η τζουλια.......
<<Αδεια>> ματια και ηλιθιο υφος....
Σε ολες τις καινουργιες φωτο......

Η MK ULTRA τις εκαναν η ειναι κλωνος....

Τι στον πουτσο.....

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1

Μόνιμα στην Ελλάδα επέστρεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, ωστόσο το μοντέλο και πρώην πορνοστάρ δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, η Τζούλια παραδέχθηκε (πλέον) τους τίτλους τέλους στον γάμο της, αποκάλυψε τα νέα της σχέδια, ενώ μίλησε και για τις ταινίες πορνό.

«Με τον Κρίστιαν έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε.
Μένω πλέον μόνιμα ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό.
Ήρθαν και τα έπιπλά μου», δήλωσε η Τζούλια, που είναι έτοιμη για μια νέα αρχή.

Οσο για τα επαγγελματικά της, πλέον έχει δεσμευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια να εμφανίζεται «πακέτο» με τον «Αγάπη Μόνο» σε νυχτερινά κέντρα και εμπορικά καταστήματα. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει ταινία πορνό και ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για πάντα για εκείνη.

«Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ.
Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου.
Εχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για εμένα.
Μακριά από το παρελθόν μου», είπε.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα, του Lohan, στην Ιερά Οδό, συνοδευόμενη από τον «Αγάπη Μόνο» Τάσο Ποτσέτη, αλλά και παρέα με τη Μαριάννα Ντούβλη, που επίσης είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, η Τζούλια ήταν μάλλον «κουμπωμένη», με σοβαρό ύφος

θα εμφανιεται λεει για 10 χρονια μαζι με τον αγαπη μονο

maori

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Του φέξε κανονικά του τύπου. Από το πουθενά.τυχερος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom