Δεν νομίζω να της τον σφυρίζει ...Σίγουρα πάντως ο εθνικός μας καραγκιόζης με τον εθνικός Σταρ στο ρόλο της τσατσας , αλληλοσφυρίζονται μεταξύ τους ....Πλάκα πλάκα ο εθνικός μας καραγκιόζης τον σφυράει στην Εθνική μας πουτανα... Σειρηνάκη σου δίνω ιδέα... Κανε 4αδα: Εθνικός καραγκίοζης, Εθνική πουτανα, αναπληρωματική εθνική πουτανα και εθνικός Σταρ στο ρόλο της τσατσας.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
mariolakos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σιγα μην της τον σφυραει!Τον εχει για ζιγκολο φαση, τον πλασαρει ο σλλος στους κολλητούς του
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
συναντηση γιγαντων του πεοθηλασμου στο κλαμπ της πρεζους που τρωει φαπες απο τον γκομενο...καταντια...
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/image.ashx?fid=212297[/img[/URL]]
[/quote]
Καταντια και ελληνικη τρασια και κακομοιρια ειναι αυτη η φωτο , ουτε πιτσιρικι αν ημουν δεν θα γελαγα με αυτην την φωτο , κακομοιρικο ναυαγιο η Ντουβλη (μανα σου λεει μετα ) , και ενα γραφικο ασπονδυλο καραγκιοζοειδες αυτος ο αγαπη μονο ( δεν ξερω το ονομα του ) η πιο παραφωνια στη φωτο ειναι η αμοιρη η Τζουλια , δεν ειπα βεβαια οτι η σωστη φωτο της θα ηταν να ειναι σε καννες διπλα απο Λανθιμο η καποιον Αγγλο σκηνοθετη , απλα δεν νομιζω οτι ταιριαζει στην ζωη της και στον τροπο που μεγαλωσε αυτη η καταληξη στην ζωη της , ετσι λοιπον απλα θα κλεισω το ποστ μου με ενα αγαπημενο ρητο αγαπημενου ποιητη " Iron horse Born to lose " αυτο και μονο :hi: :hi: :hi: :hi:
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Χώρισε και επίσημα η Τζούλια Αλεξανδράτου -«Δεν ξανακάνω πορνό», λέει.
Μόνιμα στην Ελλάδα επέστρεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, ωστόσο το μοντέλο και πρώην πορνοστάρ δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.
Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, η Τζούλια παραδέχθηκε (πλέον) τους τίτλους τέλους στον γάμο της, αποκάλυψε τα νέα της σχέδια, ενώ μίλησε και για τις ταινίες πορνό.
«Με τον Κρίστιαν έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε.
Μένω πλέον μόνιμα ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό.
Ήρθαν και τα έπιπλά μου», δήλωσε η Τζούλια, που είναι έτοιμη για μια νέα αρχή.
Οσο για τα επαγγελματικά της, πλέον έχει δεσμευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια να εμφανίζεται «πακέτο» με τον «Αγάπη Μόνο» σε νυχτερινά κέντρα και εμπορικά καταστήματα. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει ταινία πορνό και ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για πάντα για εκείνη.
«Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ.
Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου.
Εχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για εμένα.
Μακριά από το παρελθόν μου», είπε.
Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα, του Lohan, στην Ιερά Οδό, συνοδευόμενη από τον «Αγάπη Μόνο» Τάσο Ποτσέτη, αλλά και παρέα με τη Μαριάννα Ντούβλη, που επίσης είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.
Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, η Τζούλια ήταν μάλλον «κουμπωμένη», με σοβαρό ύφος
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.859
- Πόντοι
- 9.931
Γιατι να ξανακάνει πόρνο;; Αν έχει ξεκινήσει τις ακριβές βίζιτες δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνει, σε βάθος χρόνου θα βγάλει περισσότερα απο μια ταινία πόρνο.
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Eυτυχως γιατι δεν κανει για πορνο.
Το κοριτσακι δεν το εχει καθολου......
Και να ξανακανει ποιος να το δει?
Τα 15χρονα?
Ουτε....
Το πορνο θελει ικανοτητες και δεν το κανεις μονο για τα λεφτα....
Αυτη δεν ειναι καν σεξουαλικο-ερωτικο ατομο.....
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Αυτα ειναι τα νεα υβριδια σε επιπεδο εθνικου σταρ κλπΚαταντια και ελληνικη τρασια και κακομοιρια ειναι αυτη η φωτο , ουτε πιτσιρικι αν ημουν δεν θα γελαγα με αυτην την φωτο , κακομοιρικο ναυαγιο η Ντουβλη (μανα σου λεει μετα ) , και ενα γραφικο ασπονδυλο καραγκιοζοειδες αυτος ο αγαπη μονο ( δεν ξερω το ονομα του ) η πιο παραφωνια στη φωτο ειναι η αμοιρη η Τζουλια
Ειναι οι συνεχιστες...
Επισκέπτης
Την εχει ξεσκισει ο τασαρας
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Eυτυχως γιατι δεν κανει για πορνο.
Το κοριτσακι δεν το εχει καθολου......
Και να ξανακανει ποιος να το δει?
Τα 15χρονα?
Ουτε....
Το πορνο θελει ικανοτητες και δεν το κανεις μονο για τα λεφτα....
Αυτη δεν ειναι καν σεξουαλικο-ερωτικο ατομο.....
ναι ρε δεν το χει με τιποτα.
για μενα γεννημενη για πορνο ειναι η sasha grey
εχει σταματησει τωρα αλλα το ειχε γαματα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.277
- Πόντοι
- 3.656
συναντηση γιγαντων του πεοθηλασμου στο κλαμπ της πρεζους που τρωει φαπες απο τον γκομενο...καταντια...
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/image.ashx?fid=212297[/img[/URL]]
[/quote]sourgela.gr ;D
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Για προσέξτε λίγο τα παπούτσια του Αγάπη μόνο. Η φωτό είναι από τα εγκαίνια του Lohan
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/alexandratoucomeback5.jpg[/img[/URL]]
Και μετά λέτε οτι δεν τον έχει βγάλει στο κλαρί ο Ρέβης...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Για προσέξτε λίγο τα παπούτσια του Αγάπη μόνο.
Γιατί ρε συ, το βρακί του ΟΚ δηλαδή?
Το μπλουζάκι?
Αντρικά πράματα!
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
για μενα γεννημενη για πορνο ειναι η sasha grey
Ακριβως φιλε μου 100%
Ειναι και δικια μας......
Αλλα οχι σαν αυτες που εχουμε εδω χαχαχαχαχα
Γεννήθηκε Μαρίνα Άννα Χαντζή (Marina Ann Hantzis) στις 14 Μαρτίου 1988 είναι ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα μουσικός, ηθοποιός, φωτομοντέλο και πρώην πορνοστάρ.
Γεννήθηκε στο Νόρθ Χάιλαντς της Καλιφόρνια από ελληνοαμερικανό πατέρα και Αμερικανή μητέρα.
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/alexandratoucomeback5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι απλανες ηλιθιο αδειο βλεμα εχει η τζουλια.......
<<Αδεια>> ματια και ηλιθιο υφος....
Σε ολες τις καινουργιες φωτο......
Η MK ULTRA τις εκαναν η ειναι κλωνος....
Τι στον πουτσο.....
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Τι απλανες ηλιθιο αδειο βλεμα εχει η τζουλια.......
Άμα πίνεις coca cola αυτά παθαίνεις...
antiosmuchachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Μόνιμα στην Ελλάδα επέστρεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, ωστόσο το μοντέλο και πρώην πορνοστάρ δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.
Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, η Τζούλια παραδέχθηκε (πλέον) τους τίτλους τέλους στον γάμο της, αποκάλυψε τα νέα της σχέδια, ενώ μίλησε και για τις ταινίες πορνό.
«Με τον Κρίστιαν έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε.
Μένω πλέον μόνιμα ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό.
Ήρθαν και τα έπιπλά μου», δήλωσε η Τζούλια, που είναι έτοιμη για μια νέα αρχή.
Οσο για τα επαγγελματικά της, πλέον έχει δεσμευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια να εμφανίζεται «πακέτο» με τον «Αγάπη Μόνο» σε νυχτερινά κέντρα και εμπορικά καταστήματα. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει ταινία πορνό και ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για πάντα για εκείνη.
«Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ.
Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου.
Εχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για εμένα.
Μακριά από το παρελθόν μου», είπε.
Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα, του Lohan, στην Ιερά Οδό, συνοδευόμενη από τον «Αγάπη Μόνο» Τάσο Ποτσέτη, αλλά και παρέα με τη Μαριάννα Ντούβλη, που επίσης είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.
Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, η Τζούλια ήταν μάλλον «κουμπωμένη», με σοβαρό ύφος
θα εμφανιεται λεει για 10 χρονια μαζι με τον αγαπη μονο
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
θα εμφανιεται λεει για 10 χρονια μαζι με τον αγαπη μονο