The Bad Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 131
- Πόντοι
- 280
Νομίζω πως η κατάληξή της πρέπει να είναι στη βάρδια κάποιου στούντιο όπως κάνει που και που η Πέπη.
Γιατί έχει νοητική υστέρηση μήπως...
Μάλλον άνοιξε υποκατάστημα το Δαφνί στη Μύκονο.
ο μαλακας δεν εχει οικογενεια να τον μαζεψει?κλαμααα POTSEP ΛΟΣΤΡΕ !@!
ο μαλακας δεν εχει οικογενεια να τον μαζεψει?
ετσι ακριβως δικε μου πισω απο ολα ειναι αυτη η πουσταρα ο ρεβης και μαζευει ολο το χαρτιαπο την στιγμη που εμπλεξε με τον ρεβη ο τυπος, ειναι θεμα χρονου να τον στηνουν στα 4 και να του σκίζουν το κωλο και αυτος να φωναζει ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ
ο ρεβης θα τον πασαρει σε ολους τους κολομπαραδες των αθηνων τον πιτσιρικα,με το αζημιωτο φυσικα.
απο την στιγμη που εμπλεξε με τον ρεβη ο τυπος, ειναι θεμα χρονου να τον στηνουν στα 4 και να του σκίζουν το κωλο και αυτος να φωναζει ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ
ο ρεβης θα τον πασαρει σε ολους τους κολομπαραδες των αθηνων τον πιτσιρικα,με το αζημιωτο φυσικα.
και εγω εκει ειχα μείνει.τι να πεις τουλαχιστον να τη δουμε σε καμια καινουρια ταινιακαλά δεν υπάρχει αυτό το κάψιμο εγγεφάλου... ρε παίδες δεν παντρευτηκε αυτή και πήγε Αυστρία? χώρισε και γύρισε πάλι στη μαλακία? έχασα επεισόδια συγνώμη
τι να πεις και για το βλάκα..κρίμα η κοπέλα ειναι όμορφη
θελουμε ακομα να της τον σφιξουμε... :-Παιδιά ακόμη να καταλάβω γιατι ειναι ζωντανό το νήμα κ ασχολείστε με αυτή την ξοφλημενη.
Καλο μηνα
To θέμα ειναι να την πάρουμε καμια βιζιτακαι εγω εκει ειχα μείνει.τι να πεις τουλαχιστον να τη δουμε σε καμια καινουρια ταινια
Να σφυρίξει όποιος μπορεί την Τζούλια, ναι !!! Το σούργελο που σφυρίζει τον Ρέβη όμως, γιατί πρέπει να τον τρώμε στην μάπα εδώ ???Παιδιά ακόμη να καταλάβω γιατι ειναι ζωντανό το νήμα κ ασχολείστε με αυτή την ξοφλημενη.
Καλο μηνα