- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ένας πρέπει να είναι ο τίτλος της επόμενης τσόντας της: "Η απαξίωση της Τζούλιας". Με τις ανάλογες σκηνές βεβαίως.
Gangbang ταινια!!! Με DP σκηνες!!!Ένας πρέπει να είναι ο τίτλος της επόμενης τσόντας της: "Η απαξίωση της Τζούλιας". Με τις ανάλογες σκηνές βεβαίως.
εγω διαβασα πως θα γυριστει ταινια στην μυκονο τζουλια με μαρια αλεξανδρου με παραγωγο τον dorcelΈνας πρέπει να είναι ο τίτλος της επόμενης τσόντας της: "Η απαξίωση της Τζούλιας". Με τις ανάλογες σκηνές βεβαίως.
εγω διαβασα πως θα γυριστει ταινια στην μυκονο τζουλια με μαρια αλεξανδρου με παραγωγο τον dorcel
αζαζελ θελω το γουνακι σουΓι'αυτο πήγε με το καράβι στη Μύκονο το τσουλι;
αζαζελ θελω το γουνακι σου
Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, [glow=red,2,300]η Τζούλια δεν πρόκειται να επιστρέψει στον σύζυγό της, αφού ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες[/glow]. Το ίδιο καταλαβαίνουν και οι φίλοι της στα social media, καθώς το γνωστό μοντέλο δε σταματά να ενημερώνει τους λογαριασμούς της με φωτογραφίες από το νησί της Μυκόνου!
[
Από πότε τα μανταλάκια στα περίπτερα λέγονται πίστες ?
Δεν μας νοιάζουν ούτε τα μανταλάκια, ούτε οι πίστες, ούτε οι εκπομπές.
Η βίζιτα και το στούντιο μας νοιάζει ποτε θα έρθει.
Καλυτερα να καβαλησεις τη μηχανη παρα τη ΤΖΟΥΛΙΑ....ΠΩς είναι έτσι σστην 2η φωτογραφία ρε παιδιά ?
Καλυτερα να καβαλησεις τη μηχανη παρα τη ΤΖΟΥΛΙΑ....
Αυτο το ειχε απο παλια νομιζω...μη το ξαναπείς αυτό τύπε ! χίλιες φορές καλύτερα :S
έχει αλληθωρίσει η ιδέα μου είναι ?