Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δε θα ηθελε να τη δει ξανα κανεις σε ταινια του Σειρινακη  αλλα  οχι γυμνη και ξενερωτη οπως παντα αλλα με τιποτε σεξυ εσωρουχα  ή καλτσες κλπ..??  καμια ζαρτιερα..????  :P   :P  :P   :lheel:    :zfuck:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
απο τα πιο ομορφα αλλα πιο αυτοκαταστροφικα πλασματα που εχω γνωρισει.απο τοτε που παντρευτηκε και ζει στο εξωτερικο δειχνει να εχει ηρεμησει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

IlianaAthensgr

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
απο τα πιο ομορφα αλλα πιο αυτοκαταστροφικα πλασματα που εχω γνωρισει.απο τοτε που παντρευτηκε και ζει στο εξωτερικο δειχνει να εχει ηρεμησει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup: την έφαγαν οι κακές παρέες και η ζήλεια πολλων γυναικών

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ωραίες φωτογραφίες Τρυποκάρυδε!!  :dancing:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

έκοψε τα κοκορέτσια τύπε !!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Καλά, ποιος μαλάκας την στεφανώθηκε; Eίναι δυνατόν να έκανε τέτοια μαλακία ;
Ζήτω οι κλαρινογαμπροί πυρφόροι ή τι σου κάνει ένα τσιμπούκι όταν είσαι αγάμητος. :idiot:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Ζήτω οι κλαρινογαμπροί πυρφόροι ή τι σου κάνει ένα τσιμπούκι όταν είσαι αγάμητος. :idiot:
Αν ήταν η ζήλεια ψώρα... Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιος μαλάκας που δεν θα ήθελε να παντρευτεί τη συγκεκριμένη υπερμουνάρα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Αν ήταν η ζήλεια ψώρα... Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιος μαλάκας που δεν θα ήθελε να παντρευτεί τη συγκεκριμένη υπερμουνάρα...
αλλο να την πηδηξει ρε τυπε και αλλο να την παντρευτει....ειναι μεγαλη ξεφτιλα να παρεις μια τετοια πατσαβουρα,εκτος αν εισαι ΠΙΡΦΟΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

σιγουρα οχι το καλο, τιμιο παιδι, το σκληρα εργαζομενο στην οικοδομη που θελει να την φερει στον ισιο δρομο. Και ουτε φυσικά για να τη γαμαει μονο.

αυτες οι γυναικες ειναι επαθλα ιδιομορφων τυπων που ικανοποιουν αναγκες/επιθυμιες πολυ μακρινες/διαφορετικες απο αυτες που οδηγουν 2 νορμαλ ανθρωπους σε ενα γαμο.

μην τρελαινεσαι.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Υπερμουνάρα ήταν. Τώρα κατάντησε σκιά του εαυτού της.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Δεν υπάρχει αντίρρηση στο μουνάρα αλλά και πουτανάρα;
Είναι ένα θέμα και αυτό κατά πόσο κάποιος ενσυνείδητα παντρεύεται μια πουτάνα εθισμένη στα σκληρά ναρκωτικά.
Φυσικά τώρα που παντρεύτηκε , το ερώτημα είναι αν έκοψε τις κακές συνήθειες , όπως τις βίζιτες , την κόκα κ.α.
Πάντως για να είμαι και δίκαιος αν κάποιοςν θέλει να παντρευτεί τέτοιες γυναίκες πάει στην Ανατολική Ευρώπη ή στην Άπω Ανατολή και βρίσκει απείρως ομορφότερες(και χωρίς πλαστικά βυζιά) και πολύ πιο νέες  και φυσικά όχι ξεφωνημένες όπως είναι η λεγάμενη.
Άρα ο γαμπρός είναι κλαρινοπυρφόρος , νταβατζής , μαλάκας ή ... τι να πω .Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια! :uglystupid:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ρε φιλαρακι εχω μια απορια...αφου δεν την παντρευτηκες εσυ αρα δεν την εχεις φορτωθει γιατι ασχολεισαι;σε ενδιαφερει να μαθεις αν ειναι κλαρινογαμπρος η μαλακας;στα αρχιδια σου αν υπαρχει προβλημα αλλος το εχει και οχι εσυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom